ΦΙΛ Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Οριογραμμές. Φλομώσαμε από δαύτες. Νοητές και υπαρκτές, σπανίως ακατανόητες ποτέ κατανοητές. Απλώς πεταμένες; Προσεχτικώς τοποθετημένες; Απλά αφημένες; Ακουμπισμένες. Πόσες; Πολλές; Λίγες, τόσο λίγες μα αρκετές, έξι, πέντε, τρεις οι πιο σημαντικές. Από ποιον; Πότε; Από κάποιον. Μπορεί χθες, μπορεί πριν δεκαετίες, μπορεί κάποιες νύχτες περσινές, μπορεί και κάποιες προ του χρόνου εποχές. Οριογραμμές. Εξ’ ορισμού ορίζουν, από ουσία σφύζουν, οριοθετούν και αγγίζουν σκέψεις και ψυχές, αισθήματα, ματιές, λόγια και νοήσεις, ποτέ σου μην υπονοήσεις κάποια αντίδραση. Θα το δουν, θα το πουν, αστυνομεύουν, υπονομεύουν, κάθε βούληση, ανθρώπινη και μη, είναι μικρή η γη για να ‘σαι ελεύθερος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Μου φερνει περισσοτερο για Goin' Through, Τerror X crew και συναφη συγκροτηματα... Μου αρεσε ιδιαιτερα για τραγουδι και ελπιζω να ταν γιατι για ποιημα δε μου κανει... Εxtra σχολια? Γεματο αντιδραση και αντιθεσεις σωστα νοηματικα τοποθετημενες, με μουσικοτητα. Keep up i like yr style Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Δεν ξέρω ως τι λειτουργεί, μπορεί ως αυτό που λέει ο Δαρείος - εμένα FFC [τα πρώτα] μου θύμισε, αλλά λειτουργεί. Λειτουργεί μια χαρά. Είναι λαχανιαστό, τρεχάτο, και με ωραίο τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhapsody Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Μπράβο για τη εξαιρετική ροή, όλες οι λέξεις φαίνεται να είναι στη σωστή θέση, και χωρίς να πολυλογούν το σπρώχνουν προς τα μπρος και πουθενά δεν κολλάει και χωρίς να σε κουράζει η ταχύτητά του. Και πράγματι θα ήταν ωραίο πολύ για τραγούδι, όχι Terror X Crew στυλ πάντως... (αν και μάλλον έχει να κάνει με προσωπικές προτιμήσεις αυτό) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts