Βάρδος Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Έχεις μήπως διαβάσει κανένας το Light; Πρόκειται για space opera και λένε ότι είναι η καλύτερη που έχει κυκλοφορήσει τελευταία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Δεν το έχω διαβάσει αλλά διαβάζοντας το review από το λινκ που έδωσες μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Στα υπ'όψιν προς αγορά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 To διάβασα πρόσφατα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το βιβλίο Sci Fi. Περισσότερο σε new weird fiction μου έκανε με Space Opera περιτύλιγμα. Όπως και να έχει, η γτραφή είναι μαγευτική και υπνωτιστική, παρασύρροντας τον αναγνώστη σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο. Όμως η πλοκή είναι μάλλον ένα τεράστιο let down με το πως τελικά οι τρεις παράλληλες πλοκές δένουν μεταξύ τους στο τέλος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts