Nienna Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 (edited) Κλισέ [τα της επιστροφής] Ι Σιγοβρέχει απόψε και μου λείπεις ήδη· να που κι η πιο πραγματική απ’ όλες τις πραγματικότητες ειν’ αφόρητα πολυφορεμένη καμμιά φορά... ΙΙ Η βροχή έχει αποφασίσει έναν δικό της ρυθμό· δε μετρά δευτερόλεπτα, είναι κάπως πιο γρήγορη από δαύτα και κάνει το χρόνο μου να κυλάει αργά, αργά, με κάνει να ψυθιρίζω «κάνε να μην περάσουν έτσι σέρνοντας όλες αυτές οι μέρες...» – κανείς άνθρωπος τριγύρω, κανείς άνθρωπος ν’ ακούει... ΙΙΙ Η βροχή βαριέται το ρυθμό της, τον αλλάζει· αλλάζει και τον ήχο της, τώρα θυμίζει τζιτζίκια και καλοκαίρι κι ας είναι τυπικά χειμερινή κι επίμονη σαν πωλητής που μόλις πήρε τη δουλειά... IV Δεν ειμ’ εδώ [ ] δεν ειμ’ εκεί – δεν είμαι πουθενά. ~ [22-11-2006, waiting for the train at London Luton.] Edited December 13, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts