heiron Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ε, πάρε μερικά ακόμη να τα στρογγυλοποιήσεις. Κρίμα είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Πλέον εχω πολυ λιγα αδιάβαστα, καμιά 15ριά βιβλία, τα περισσότερα είναι στα αγγλικά Υπήρχαν εποχες που είχα γεμίσει αδιάβαστα 40-50 βιβλία. Παρόλα αυτα σκέφτομαι να κάνω μια καινούρια αγορά 6 βιβλίων, οπότε ο αριθμός τους θα αυξηθεί 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ε, πάρε μερικά ακόμη να τα στρογγυλοποιήσεις. Κρίμα είναι. Άστα, πήγα στους δικούς μου και η μάνα μου, μού έδωσε μια σακούλα γεμάτη που είχα ξεχάσει και μου είπε πως υπάρχουν και άλλα. Θα τα μετρήσω, είναι στο πορτ μπαγκάζ και θα τα βγάλω άυριο, και θα σας κάνω update.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts