Nihilio Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 ------Refrain-------- Into this house the doors are creaking can't hold behind so many secrets Into this house the windows weeping from so much the pain so many secrets Into this house the floors are creeking can't stand the burden of many secrets Into this house the walls are driping the blood and tears of many secrets -------Verse 1-------- Enter the house floor is creeking turn on (the) light clock is ticking walk inside a stench is drifting something awful here is living * close your eyes to see no evil close your ears to hear no evil shut your mouth to speak no evil blind your senses feel no evil * walk in darkness walk in light walk in darkness you feel fright walk in light it won't suffice walk inside and you shall die * --------Refrain--------- -------Verse 2--------- say your prayers a ward from evil touch your cross a helping symbol say your prayers invite the demons touch your cross an empty symbol * No protection you'll find here no salvation for those in here once a prophet a mad seer told the people word of fear * all the sins now come to life all who suffered left behind fiendish demons hungry ghosts join the legion of the Lost * --------Refrain--------- --------Outro ---------- Fire come walk with me cleance the place of its sins FIRE COME WALK WITH ME BURN AWAY ALL THE SIN CLEANCE THE PLACE OF ITS SINS FIRE COME WALK WITH ME Σημείωση: Μέχρι να ηχογραφήσω φωνητικά μπορεί κάποιοι στίχοι να έχουν αλλάξει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Πολύ όμορφο. Μ'αρεσε το παιχνίδι ανάμεσα σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις όπως και το ότι λες μιά ολόκληρη ιστορία που θα μπορούσε να ήταν και διήγημα. Η μουσική τι είδους θα είναι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anomantaris Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Πολύ όμορφο. Μ'αρεσε το παιχνίδι ανάμεσα σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις όπως και το ότι λες μιά ολόκληρη ιστορία που θα μπορούσε να ήταν και διήγημα. Η μουσική τι είδους θα είναι? <{POST_SNAPBACK}> Μάλλον Heavy Metal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 18, 2004 Author Share Posted September 18, 2004 Σοφέ μάγε Elsanor, που η Mystra να κόβει χρόνια από τον Elminster και να τα δίνει σε σένα, τι να σου πω. Εγώ τη μουσική άκουγα και ότι έβγαζα το έγραφα. Δε το πήγαινα αρχικά για τόσο υπερφυσικά γοτθικό αλλά τι να γίνει, η μούσα μου το επέβαλε. Μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να κάνω attach το κομμάτι (σε πολύ χαμηλή ποιότητα ήχου) για να πάρετε μια ιδέα του τι παίζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 (edited) Ας κόψει όσα χρόνια θέλει από τον Elminster, ούτως ή άλλως άπειρα έχει. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι δεν είχες σκεφτεί κάτι πριν το γράψεις; Τότε μάλλον θα πρέπει να είχες τη γοτθού μούσα μέσα σου και να σου βγήκε έτσι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Edited September 19, 2004 by Elsanor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 19, 2004 Author Share Posted September 19, 2004 (edited) Βασικά πρόσφατα πήρα ένα nu-metal δισκάκι ονόματι house of secrets και μου κόλησε το ομόνυμο κομμάτι, του οποίου οι στίχοι είναι πάρα πολύ σκοτεινοί και μου κόλησε να γράψω ένα κομμάτι που θα μιλάει για ένα στοιχειωμένο σπίτι είτε από φαντάσματα είτε από μυστικά. Λίγες μέρες αργότερα έγραψα μια μελωδία σε ένα κομμάτι και, καθώς την άκουγα για να κάνω κάποιες μικροβελτιώσεις/ προσθήκες στη παραγωγή μου ήρθε αυθόρμητα το ρεφραίν. Στο μεταξύ μετά το θέμα αυτό είχα προσθέσει κάποιο άλλο synth που ακουγόταν σαν τα κουδουνάκια από τον εξορκιστή. Ακολουθόντας τη μελωδία αυτή έβγαζα και τους υπόλοιπους στίχους. Τέλος ένα βράδυ που έκανα περίπατο στη γειτονιά μου μου ήρθε η ιδέα για το τελικό τετράστιχο. Μόλις λοιπόν γύρισα σπίτι έκατσα κι έγραψα τη τελική μελωδία (δεν ήταν δύσκολη, έξι συγχορδίες μόνο) Γενικά δεν είναι δύσκολο να βάλεις στίχους σε μουσική, γιατί και το ρυθμό δε χάνεις εύκολα και σου δίνει η μουσική το συναίσθημα. Πρέπει όμως να σηκώσω τη μουσική κάπου για να την ακούσετε και να καταλάβετε πως πάει το τραγούδι. Αλλά είναι και εξίμησι λεπτά το άτιμο. Έγω γράψει στίχους και για άλλο ένα κομμάτ, απλά ξέρω ότι θα αργήσω πάρα πολύ να καταφέρω να το τραγουδίσω και μάλλον θα αρχίσω να ζητάω από καλλίφωνους φίλους και γνωστούς. Edit Εδώ θα βρείτε τη μουσική σε χαμηλή ποιότητα ήχου. Edited September 20, 2004 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts