Jump to content

Τον Βλέπω

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Ο Κωστάκης ακούει τους άλλους να ψιθυρίζουν. Λένε πως η θεία Αργυρώ είναι τρελή. Η θεία δηλώνει με πάσα σοβαρότητα πως όλοι στο σαλόνι πρέπει να ψιθυρίζουν εξαιτίας του άντρα που κρύβεται πίσω από τα έπιπλα της.

Ο Κωστάκης νιώθει έναν κόμπο στο στομάχι. Κοιτάζει τα έπιπλα ένα-ένα και ψάχνει. Η θεία πιστεύει πως έχει σώας τας φρένας. Πως είναι δυνατόν να είσαι στα καλά σου και να κάθεσαι να πίνεις το τσάι σου παριστάνοντας τον αδιάφορο, όταν ξέρεις πως κάποιος κρύβεται πίσω από τα έπιπλα;

Ιδρώνει. Θέλει να φωνάξει, να προειδοποιήσει τους μεγάλους. Εκεί, στη σκιά του μπουφέ…

Ε, δεν τρώγεσαι. Γιατί πρέπει τώρα να κοιτάζω πίσω από κάθε έπιπλο; Τι σοφταιξα, καλέ;

Έχω δει κι έχω δει συμπυκνωμένο τρόμο (κάπου υπάρχει και το περίφημο πρότζεκτ "μια ιστορία σε έξι λέξεις"), αλλά ετουτό το φλασάκι είναι πολύ πιο τρομακτικό. Και, προσωπική μου άποψη, πιο τρομακτικό κι από βιβλία τρόμου 16 1/2 χιλιάδων σελίδων με μερικά κυβικά χιλιόμετρα αίμα.

I want some more, είπε η μπεμπούλα στον Λεστάτ.

Edited by naroualis

Έτυχε λόγω προκλήσεως στο logokipos.gr, ένα άλλο site στο οποίο βάζω γραφτά μου. Αφού σου άρεσε τόσο, για να σε ικανοποιήσω ξανά θα πρέπει να αφεθώ στη μούσα που βαράει όποτε της έρθει.

Μου άρεσε σαν εικόνα, ένα "σφινάκι" τρόμου! :) Θα μπορούσε βέβαια να αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου διηγήματος (2-3 σελίδες), αλλά και μόνο του στέκει μιά χαρά! :thumbsup:

Είναι πολύ μικρό και καταφέρνει να συμπυκνώσει πολύ πετυχημένα όλα όσα θέλεις να πεις, δημιουργόντας μια πολύ πετυχημένη ατμόσφαιρα τρόμου. Συγγραφικά η οικονομία είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς ούτε μια λέξη να περισσεύει. άκου τη μούσα σου περισσότερο

(Αυτό είναι μια καθυστερημένη κριτική ανταπόδοσης για την κριτική που έγινε στην ιστορία μου 'Απληστία')

• 1 month later...
(Αυτό είναι μια καθυστερημένη κριτική ανταπόδοσης για την κριτική που έγινε στην ιστορία μου 'Απληστία')

Dude that's so lame :p

• 1 year later...

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις, βρε Ντίνο.

Δεν είσαι μόνο αστείρευτος. Είσαι και άπαιχτος!

Θυμιζει τη "Ραχη του διαβολου", ενα σφηνακι επινοησης του κολλητου μου (περιεχει λευκη τεκιλα, σπραιτ και κοκκινο καυτερο πιπερι): Μικρο, αλλα αποτελεσματικο-βαραει στο δοξα πατρι!

Ντινο, εγραψες παλι!

Παναγιά μου! :(

Εντάξει, Ντίνο, γι' άλλη μια φορά έγραψες (εντός κι εκτός εισαγωγικών).

• 3 years later...

Last night I saw upon the stair

A little man who wasn’t there

He wasn’t there again today

Oh, how I wish he’d go away

Πολύ καλό! Γράψε κι άλλα τέτοια αφού είσαι κρυφοχοροράς σε έχω καταλάβει εγώωωωω... ;-):good:

Ωραίο σφηνάκι, ό,τι πρέπει πριν από τον ύπνο. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ότι η σκιά στον μπουφέ δεν ήταν τίποτα άλλο από

ΕΜΕΝΑdevil2.gif

• 2 weeks later...

Μιλάμε ότι ανήμερα της ανάγνωσης του, πέταξα τον μπουφέ μου!

Μπράβο!!!