DinoHajiyorgi Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ο Κωστάκης ακούει τους άλλους να ψιθυρίζουν. Λένε πως η θεία Αργυρώ είναι τρελή. Η θεία δηλώνει με πάσα σοβαρότητα πως όλοι στο σαλόνι πρέπει να ψιθυρίζουν εξαιτίας του άντρα που κρύβεται πίσω από τα έπιπλα της. Ο Κωστάκης νιώθει έναν κόμπο στο στομάχι. Κοιτάζει τα έπιπλα ένα-ένα και ψάχνει. Η θεία πιστεύει πως έχει σώας τας φρένας. Πως είναι δυνατόν να είσαι στα καλά σου και να κάθεσαι να πίνεις το τσάι σου παριστάνοντας τον αδιάφορο, όταν ξέρεις πως κάποιος κρύβεται πίσω από τα έπιπλα; Ιδρώνει. Θέλει να φωνάξει, να προειδοποιήσει τους μεγάλους. Εκεί, στη σκιά του μπουφέ… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 (edited) Ε, δεν τρώγεσαι. Γιατί πρέπει τώρα να κοιτάζω πίσω από κάθε έπιπλο; Τι σοφταιξα, καλέ; Έχω δει κι έχω δει συμπυκνωμένο τρόμο (κάπου υπάρχει και το περίφημο πρότζεκτ "μια ιστορία σε έξι λέξεις"), αλλά ετουτό το φλασάκι είναι πολύ πιο τρομακτικό. Και, προσωπική μου άποψη, πιο τρομακτικό κι από βιβλία τρόμου 16 1/2 χιλιάδων σελίδων με μερικά κυβικά χιλιόμετρα αίμα. I want some more, είπε η μπεμπούλα στον Λεστάτ. Edited March 18, 2007 by naroualis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Έτυχε λόγω προκλήσεως στο logokipos.gr, ένα άλλο site στο οποίο βάζω γραφτά μου. Αφού σου άρεσε τόσο, για να σε ικανοποιήσω ξανά θα πρέπει να αφεθώ στη μούσα που βαράει όποτε της έρθει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Μου άρεσε σαν εικόνα, ένα "σφινάκι" τρόμου! Θα μπορούσε βέβαια να αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου διηγήματος (2-3 σελίδες), αλλά και μόνο του στέκει μιά χαρά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Είναι πολύ μικρό και καταφέρνει να συμπυκνώσει πολύ πετυχημένα όλα όσα θέλεις να πεις, δημιουργόντας μια πολύ πετυχημένη ατμόσφαιρα τρόμου. Συγγραφικά η οικονομία είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς ούτε μια λέξη να περισσεύει. άκου τη μούσα σου περισσότερο (Αυτό είναι μια καθυστερημένη κριτική ανταπόδοσης για την κριτική που έγινε στην ιστορία μου 'Απληστία') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (Αυτό είναι μια καθυστερημένη κριτική ανταπόδοσης για την κριτική που έγινε στην ιστορία μου 'Απληστία') Dude that's so lame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως τον είδα κι εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις, βρε Ντίνο. Δεν είσαι μόνο αστείρευτος. Είσαι και άπαιχτος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Θυμιζει τη "Ραχη του διαβολου", ενα σφηνακι επινοησης του κολλητου μου (περιεχει λευκη τεκιλα, σπραιτ και κοκκινο καυτερο πιπερι): Μικρο, αλλα αποτελεσματικο-βαραει στο δοξα πατρι! Ντινο, εγραψες παλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinol Doy Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Παναγιά μου! Εντάξει, Ντίνο, γι' άλλη μια φορά έγραψες (εντός κι εκτός εισαγωγικών). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Εμένα τώρα αυτό γιατί με ανατρίχιασε, είναι τόσο μικρό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Last night I saw upon the stair A little man who wasn’t there He wasn’t there again today Oh, how I wish he’d go away Πολύ καλό! Γράψε κι άλλα τέτοια αφού είσαι κρυφοχοροράς σε έχω καταλάβει εγώωωωω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ωραίο σφηνάκι, ό,τι πρέπει πριν από τον ύπνο. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ότι η σκιά στον μπουφέ δεν ήταν τίποτα άλλο από ΕΜΕΝΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newbook Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Μιλάμε ότι ανήμερα της ανάγνωσης του, πέταξα τον μπουφέ μου! Μπράβο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts