D'Ailleurs Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 είναι bitch και μου αρέσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 RHONA MITRA OEO :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Δεν έχω ιδέα ποια είναι η Leslie Bibb. Θα μπορούσα να πω πως δεν είναι ακριβώς και ο τύπος μου. Μπήκα στο Iron Man ψάχνοντας την Gwyneth και κόλλησα στην πρώτη φωτό που ακολουθεί εδώ. Είπα λοιπόν να την σημειώσω καθώς... ...συμμετέχει, και με κάπως μεγαλύτερο ρόλο φαντάζομαι, στο τρομερό και φοβερό The Midnight Meat Train από το διήγημα του Clive Barker, coming soon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 KYLIE MINOGUE και DOCTOR WHO CHRISTMAS SPECIAL: Voyage of the Damned! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Ααααυτά ειναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Η Rachel Nichols στο GI JOE Αλλά και η Sienna Miller στο GI JOE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Wow! Και την Nichols θα την έχουμε και στη νέα ταινία Τρεκ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 TIN MAN. Zooey Deschanel Kathleen Robertson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 zooey deschanel rulez... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 Επειδή μας έρχεται...remake, για να μην ξεχνάμε τις παλιές αξίες: JANE FONDA - BARBARELLA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 12, 2008 Author Share Posted July 12, 2008 Connie Nielsen. Gladiator, Devil's Advocate, Mission to Mars. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Maggie Gyllenhaal. Η περίεργη αδελφή του περίεργου Donnie Darko είναι το νέο κορίτσι του Batman στο Dark Knight. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Gillian Anderson is back! "Scully baby...I believe!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Συγγνώμη, αλλά ποτε δεν κατάλαβα τί τόσο ξεχωριστό έχει η τύπισσα για να την ψηφίσουν στις πρώτες θέσεις σέξι γυναικών. Συμπαθητική εμφάνιση και ψυχρό προς το νερόβραστο στυλ, είναι το πακέτο που έχει να προσφέρει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Συγγνώμη, αλλά ποτε δεν κατάλαβα τί τόσο ξεχωριστό έχει η τύπισσα για να την ψηφίσουν στις πρώτες θέσεις σέξι γυναικών. Συμπαθητική εμφάνιση και ψυχρό προς το νερόβραστο στυλ, είναι το πακέτο που έχει να προσφέρει. Εντάξει, δεν θα σε προσκαλέσουμε στους αρραβώνες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 (edited) Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα. Με έφαγε η γκρίνια της. Θέλει λέει να πάμε διακοπές. Μα είναι μαγιό αυτό?! Αυτό της πήρα, να είμαι ήρεμος. Να, το προβάρει.. Y.G.Estella Waren Edited July 25, 2008 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Και είναι sci-fi εγκριμένη η ανωτέρω bimbo; Σε ποιές ταινίες; Αλλιώς, πόρτα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Ντίνο, όταν στάθηκε μπροστά μου λυγερή και στητή, ενδεδυμένη την Αδαμιαία περιβολή, προτείνοντας τα θέλγητρά της, αυτό ακριβώς την ρώτησα και εγώ. "Είσαι σφφ? Ε? Αλλιώς, άμε στην ευχή του Θεού!" "Planet of the apes", απάντησε. "Pass!",λέω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 (edited) Να ρωτήσω: Εσείς καταλαβαίνετε την μανία των Αμερικανών με την Πάμελα Άντερσον; Έχει να κάνει με την πλειοψηφία τους που είναι κατά κανόνα ανεγκέφαλοι; Γιατί ναι, το σεξ, το καλό, περνάει και από τον εγκέφαλο. Χωρίς, έχουμε τον αυνανισμό. Τελεία. Να εξηγηθώ. Αν ερχόταν κάποιος σήμερα και σας έλεγε «Έχω γυμνές φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον» θα τιναζόσασταν όλος πειναλέων για να τις δείτε;! Αλήθεια; Εμένα θα με έπιαναν τα χασμουρητά. Υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει πως είναι γυμνή η Πάμελα; Ό,τι γνωρίζει ο Θεός και ο γυναικολόγος της το ξέρουμε πια κι όλοι εμείς, οι «ψαγμένοι» αναγνώστες. Μάλιστα η Πάμελα είναι τέτοιος σωματότυπος, που και ντυμένη να την έβλεπες θα ήταν πανεύκολο να την φανταστείς γυμνή, ή να κάνει σεξ. Με ένα στυλό αν ζωγράφιζες πάνω από τα ρούχα της τα πονηρά σημεία θα είχες μια ακριβή απεικόνιση της γύμνιας της. Πετάγεται ο άλλος, ο εδώ λιγούρης, Θέμος Αναστασιάδης, και κράζει πως η Σάσα Μπάστα εμφανίζεται γυμνή στο τάδε περιοδικό. Πω-πω, σοβαρά; Συγνώμη, έχει κάνει ποτέ η Σάσα Μπάστα ντυμένη φωτογράφηση; Τι διαφορετικό έχουν οι τελευταίες φωτογραφίες από τις προηγούμενες; Μήπως εντωμεταξύ της φύτρωσε δεύτερος αφαλός; Γυμνά με το ρετούς και τη σιλικόνη να πηγαίνουν σύννεφο, χωρίς φαντασία και ξενέρωτα του θανατά. Εμένα με κεντρίζει το δύσκολο να το φανταστώ, εκεί που δεν μπορώ καν να σχηματίσω εικόνες, εκεί αρπάζουν οι ορμόνες μου φωτιά. Φανταστείτε π.χ. κάποιον να λέει "έχω φωτό/βίντεο με την… Μέριλ Στριπ να κάνει όλο το Κάμα Σούτρα"…το μυαλό μου κόλαση!! Δεν την βρίσκουμε όλοι με τις πανηλίθιες barbi. Κάποιοι από μας φτιαχνόμαστε με τις…Adrian αυτού του κόσμου (η Τάλια Σάϊρ στο πρώτο Rocky) την ντροπαλή κοπέλα του pet shop. Η σκηνή που ο Ρόκι και η Άντριαν φιλιούνται, έστω και άγαρμπα, την πρώτη φορά στο διαμέρισμα του πρώτου, είναι μία από τις ερωτικότερες σκηνές του κινηματογράφου. Είναι, αλίμονο, και ρομαντική ταυτόχρονα. Edited July 25, 2008 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Emma Watson... η ανερχόμενη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Maggie Gyllenhaal.Η περίεργη αδελφή του περίεργου Donnie Darko είναι το νέο κορίτσι του Batman στο Dark Knight. Αν και δεν ειναι ΣΦΦ η ταινια, δες την στη "Γραμματεα" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Αν και δεν ειναι ΣΦΦ η ταινια, δες την στη "Γραμματεα" Ε, για τρόφιμος σε ψυχιατρείο καλή είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Agnes Bruckner... παίρνεις λύκαινα στο κρεβάτι, την αλείφεις με σοκολάτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Wow! Thanks, Ντίνο, δεν την είχα υπόψιν μου αυτή! Απίθανη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts