tetartos Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Και τώρα που την έχεις υπόψη σου; :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 το βιβλίο είναι καλύτερο.... :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 το βιβλίο είναι καλύτερο.... :tongue: Το ποιο; Δηλαδή εκεί ποια έχει στη θέση της Agnes; Την Shakira; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Alanis Morissette - Μια θεά...Θεός στο Dogma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 Kristen Stewart (Zathura, Panic Room, The Messengers, Jumper) Είναι η Bella Swan της κινηματογραφικής μεταφοράς του Twilight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Spirit - Scarlett Johansson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Spirit - Eva Mendes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Spirit - Jaime King Spirit - Paz Vega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Ωραιότατο το Spirit! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Υποθέτω όμως ότι δεν θα τις δείχνει σ' αυτές τις πόζες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 19, 2008 Author Share Posted August 19, 2008 Julie Strain - Cult Queen! FAKK - Heavy Metal 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Wow, δεν πιστεύω ότι σ' αυτό το τόπικ δεν έχουμε βάλει την Padmé Amidala!!! Πανέμορφη!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Να ρωτήσω: Εσείς καταλαβαίνετε την μανία των Αμερικανών με την Πάμελα Άντερσον; Έχει να κάνει με την πλειοψηφία τους που είναι κατά κανόνα ανεγκέφαλοι; Γιατί ναι, το σεξ, το καλό, περνάει και από τον εγκέφαλο. Χωρίς, έχουμε τον αυνανισμό. Τελεία. Πες τα ρε Ντινο..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 Wow, δεν πιστεύω ότι σ' αυτό το τόπικ δεν έχουμε βάλει την Padmé Amidala!!!Πανέμορφη!!! Sorry Spock... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 (edited) Πολύ γλυκιά κοπέλα η Natalie. Ακόμα κι όταν παίρνει σέξυ πόζα με ανάλογο ντύσιμο, πάλι γλυκιά μου φαίνεται και όχι sex symbol. Όχι πως δεν είναι σέξυ δηλαδή, αλλά έχει κάτι κλασσικό, ίσως κι αυτό που λέμε "fey" που την κάνει κάπως "out of this world" (Pun not intended). Όσο για την Πάμελα, υποθέτω πως με τον τρόπο που βλέπουν κάποιες γυναίκες τον Schwarzenegger ή όποιον ηθοποιό θα ενσάρκωσε το ρόλο ενός κουλ τυπά φορτηγατζή με τατουάζ και σκισμένο τζιν, με ανάλογο τρόπο κάποιοι άντρες βλέπουν την Πάμελα...η οποία ομολογώ πως και μένα μ'αρέσει, αν και ολίγον στραβοκάνα. Edited October 7, 2008 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Ναι αλλά οι άλλοι τη Χάλι Μπέρι διαλέξανε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Mονο στραβοκανα η Pamela? Μεταλλαγμενη ντιπ! Πλαστικα βυζια, αναδομημενη μουρη, τρομπαρισμενα χειλια,ρουφηγμενη κοιλια....Τιποτα δικο της δεν υπαρχει σε αυτο το σωμα. Την ειχα δει απο κοντα στα Sephora στην Ερμου πριν απο δυο χρονια (ημουν Αθηνα για δουλεια κι αυτη για ενα φιλανθρωπικο γκαλα) κι ειλικρινα τρομαξα. Υπαρχει σοβαρη γυναικα που θα υφιστατο ολες αυτες τις επεμβασεις για να γινει ενα πραγμα τοσο αποκρουστικο? Ως κοριτσακι να πω τη γνωμη μου? Μαγκι Γκιλενχαλ και ξερο ψωμι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Mονο στραβοκανα η Pamela? Μεταλλαγμενη ντιπ! Πλαστικα βυζια, αναδομημενη μουρη, τρομπαρισμενα χειλια,ρουφηγμενη κοιλια....Τιποτα δικο της δεν υπαρχει σε αυτο το σωμα. Την ειχα δει απο κοντα στα Sephora στην Ερμου πριν απο δυο χρονια (ημουν Αθηνα για δουλεια κι αυτη για ενα φιλανθρωπικο γκαλα) κι ειλικρινα τρομαξα. Υπαρχει σοβαρη γυναικα που θα υφιστατο ολες αυτες τις επεμβασεις για να γινει ενα πραγμα τοσο αποκρουστικο?Ως κοριτσακι να πω τη γνωμη μου? Μαγκι Γκιλενχαλ και ξερο ψωμι! (Ρυθμικά και με παλαμάκια.) Μάγκι, Μάγκι, Μάγκι.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Αφήστε την Πάμελα σε μένα, νο πρόμπλεμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Εμένα η Μάγκι μου φαίνεται ασχημούλα αλλά με έναν τρόπο τραβηχτικό και σεξουαλικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Εμένα η Μάγκι μου φαίνεται ασχημούλα αλλά με έναν τρόπο τραβηχτικό και σεξουαλικό. Οι Ιταλοί έχουν μια πολύ ωραία φράση για αυτό: 'Non piace quel che bello, ma e' bello quel che piace.' δηλαδή: 'Δεν αρέσει ότι είναι όμορφο, αλλά είναι όμορφο ότι αρέσει.' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Κάποτε το πίστευα αυτό, και έχει μια βάση. Αλλά, αλήθεια, είναι μεγάλο θέμα η ομορφιά, η υποκειμενικότητά της, η αντικειμενικότητά της, το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τα γούστα μας... Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συζητηθεί εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Κάποτε το πίστευα αυτό, και έχει μια βάση. Αλλά, αλήθεια, είναι μεγάλο θέμα η ομορφιά, η υποκειμενικότητά της, η αντικειμενικότητά της, το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τα γούστα μας... Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συζητηθεί εδώ. Εδώ κι εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 (edited) Αμα ποτε διαβω τον Ρουβικωνα (μεταφραση: αν στα πισω πισω αποφασισω να γινω λεσβια) τετοιες γυναικες θα καμακωνω. Ασχημουλα αλλα με καταπληκτικα ματια και χαμογελο που ταζει πολλα (και πρωτα απο ολα απιστευτες συζητησεις μεχρι τελικης εξαντλησεως-γιατι το σεξ απιλ περνα πρωτα απο τον εγκεφαλο) Οι Ιταλοί έχουν μια πολύ ωραία φράση για αυτό: 'Non piace quel che bello, ma e' bello quel che piace.'δηλαδή: 'Δεν αρέσει ότι είναι όμορφο, αλλά είναι όμορφο ότι αρέσει.' Και οπως λεει και μια φιλη μου "ο ερως τα ματια εβγαλε και οπου βρει χορευει" edit by araquel: ένωση δύο διαδοχικών posts. Edited October 9, 2008 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 Η Helen Cutter κύριοι, γιατί "άγγιξε" κάποια αγοράκια εδώ μέσα. Η Juliet Aubrey του Primeval! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts