Nihilio Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Εμένα η Μάγκι μου φαίνεται ασχημούλα αλλά με έναν τρόπο τραβηχτικό και σεξουαλικό. Αυτό στην Ελλάδα το λέμε 'προστυχόφατσα'. Και ναι, κι εμένα μου το βγάζει αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 BEYONCE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 Big Bang Penny - Kaley Cuoco! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ντινο το πας φιρι φιρι να με κανεις ή κομπλεξικη (με τετοιες γυναικαρες πού παω η ερμη!) ή bisexual (τωρα στα πισω πισω.....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Michelle Williams...Species Μπορεί η μικρή Sil να μην μεγάλωσε αληθινά στην Natasha Henstridge, προέκυψε όμως μια πολύ χαριτωμένη δεσποινίδα. (Ήταν η αγαπημένη μου από το Dawson's Creek.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Κι εμενα...Ισως επειδη ηταν το "κακο" κοριτσι.... (Η Χολμς πολυ παρθενοπιπιτσα μου' κανε!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (προς τα κοριτσια του forum) Δεν οργανωνομαστε να κανουμε κι εμεις κανα αντιστοιχο τοπικιο? Μονο τα αγορακια θα ζαχαρωνουν εδω μεσα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 12, 2008 Author Share Posted November 12, 2008 (προς τα κοριτσια του forum) Δεν οργανωνομαστε να κανουμε κι εμεις κανα αντιστοιχο τοπικιο? Μονο τα αγορακια θα ζαχαρωνουν εδω μεσα? Κάνεις χιούμορ; Κι αυτό τι είναι;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 Emma Thompson (γιατί μου φουντώνουν οι ορμόνες και για κυρίες. Τσιμπημένος μαζί της από την πρώτη φορά που την είχα δει στο Tall Guy.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 (edited) Κάνεις χιούμορ; Κι αυτό τι είναι;! Δειγμα της βιασυνης μου.....Thanx! Emma Thompson (γιατί μου φουντώνουν οι ορμόνες και για κυρίες. Τσιμπημένος μαζί της από την πρώτη φορά που την είχα δει στο Tall Guy.) M' αρεσουν τα αγορια με σοφιστικε γουστο! Ακομα και στο Dead Again ητανε drop-dead-gorgeous η κυρια...Εχει ενα υφακι περιεργο. Σαν να σε ρωταει "Τι θες πρωτα, να μιλησουμε για ποιηση ή να φερω το μαστιγιο?" edit by araquel: ένωση διαδοχικών posts Edited November 26, 2008 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 M' αρεσουν τα αγορια με σοφιστικε γουστο! Ακομα και στο Dead Again ητανε drop-dead-gorgeous η κυρια...Εχει ενα υφακι περιεργο. Σαν να σε ρωταει "Τι θες πρωτα, να μιλησουμε για ποιηση ή να φερω το μαστιγιο?" Εννοείς ειδικά στο Dead Again! Ήταν άπαιχτη. Υ.Γ. Dark, μ' αρέσει που εσύ και η Sonya είστε μέσα σ' όλα. Θα σας βάλουμε σε μια γυάλα να σας θαυμάζουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 (edited) Εννοείς ειδικά στο Dead Again! Ήταν άπαιχτη. Υ.Γ. Dark, μ' αρέσει που εσύ και η Sonya είστε μέσα σ' όλα. Θα σας βάλουμε σε μια γυάλα να σας θαυμάζουμε. Προσωπικα τις βαριεμαι τις γυαλες...Σε πειραζει να το παιζω αλανιαρικο κοτοπουλο και να σουρτουκευω οσο με θαυμαζεις? Οσο για το dead again, ειναι που δεν πολυτρελαθηκα με την ταινια Edited December 7, 2008 by Dark desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Δειγμα της βιασυνης μου.....Thanx! Θέλω να κάνω και αντίστοιχο στα comics, μιας που ο Ντίνος άνοιξε ένα, και μάλιστα έχω αρκετό υλικό ιδίως από διάφορα τέλεια αγοράκια σε manga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Προσωπικα τις βαριεμαι τις γυαλες...Σε πειραζει να το παιζω αλανιαρικο κοτοπουλο και να σουρτουκευω οσο με θαυμαζεις? Φυσικά και καθόλου. Τα σπάνια είδη είναι πάντα καλύτερα να τα θαυμάζει κανείς στο φυσικό τους περιβάλλον. Α, και ξέχασα την πάλια Dark(childe) που σαφώς και ανήκει στην ίδια κατηγορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Θέλω να κάνω και αντίστοιχο στα comics, μιας που ο Ντίνος άνοιξε ένα, και μάλιστα έχω αρκετό υλικό ιδίως από διάφορα τέλεια αγοράκια σε manga! Εμπαινε Γιουτσο!....Εμμμ, μακρινη ξαδελφουλα Darkchilde εννοω! Α, και ξέχασα την πάλια Dark(childe) που σαφώς και ανήκει στην ίδια κατηγορία. Ειμαστε λιγες αλλα καλες απο ό,τι βλεπω! edit by araquel: ένωση διαδοχικών ποστ Edited December 11, 2008 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 ΤΣΙΜ-ΤΣΙΜΙΝΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! JULIE ANDREWS FOREVER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Απλά... προσκυνώ! :worshippy: :worshippy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Αμα σας πω ότι και γω Μαίρη Πόππινς έβλεπα... Το λατρεύω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Απλά... προσκυνώ! Στα τεσσερα σαν μουσουλμανος σε τζαμι! Η απολυτη Σουφουθεα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Στα τεσσερα σαν μουσουλμανος σε τζαμι! Η απολυτη Σουφουθεα! Right, right! Απίστευτη ηθοποιός και τραγουδίστρια γενικά. "Lady" με όλη τη σημασία της λέξης! Έπρεπε να με βλέπατε όλοι από μια μεριά με το στόμα ανοιχτό όταν έβλεπα το βιντεάκι με τη "συνέχεια" της Mary Poppins που πόσταρε σε άλλο τόπικ η Mariposa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Right, right! Απίστευτη ηθοποιός και τραγουδίστρια γενικά. "Lady" με όλη τη σημασία της λέξης! Έπρεπε να με βλέπατε όλοι από μια μεριά με το στόμα ανοιχτό όταν έβλεπα το βιντεάκι με τη "συνέχεια" της Mary Poppins που πόσταρε σε άλλο τόπικ η Mariposa! Καπου ειχα ακουσει οτι πηγε να κανει επεμβαση αφαιρεσης πολυποδα κι ενας χασαπακλας γιατρος τις αχρηστεψε τις φωνητικες χορδες. Αν ισχυει, κριμα, αδικο κι εγκλημα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Joanna Cameron - Isis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Malin Ackerman - Watchmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Monica Potter - "Along Came A Spider", "Saw", "The Last House On The Left" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Ντίνο..... Ντίνο..... σ' ευχαριστώ!!! Απίστευτο πρόσωπο ρε παιδιά... Θα μου πείτε "τα άλλα δεν τα είδες;" Ναι, τα βλέπω και τ' άλλα, αλλά, πώς να το πω, όταν είναι το μουτράκι τόσο γλυκό, μ' αρέσει να κρατάω αυτό! Μα είναι καταπληκτικό... Νά 'σαι καλά, Ντίνο! Να προσθέσω: Edited April 2, 2009 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts