Nihilio Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Monica Potter - "Along Came A Spider", "Saw", "The Last House On The Left" To οποίο Last House on the Left (το remake) το σκηνοθετεί Έλληνας (ο Ντένης Ηλιάδης που είχε κάνει και το Hardcore) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Σύμφωνα με το imdb η Zooey Deschanel γκρινιάζει γιατί όλοι την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια Katy Perry (του "I kissed a girl, I liked i-i-it!"). Εσείς τι γνώμη έχετε; Zooey Deschanel Katy Perry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Σύμφωνα με το imdb η Zooey Deschanel γκρινιάζει γιατί όλοι την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια Katy Perry (του "I kissed a girl, I liked i-i-it!"). Εσείς τι γνώμη έχετε; μπα, εγώ δεν την μπερδεύω. zooey for president! zooey rocks! zooey rulez! zooey...- (ok, την πιάνετε την ιδέα... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) To οποίο Last House on the Left (το remake) το σκηνοθετεί Έλληνας (ο Ντένης Ηλιάδης που είχε κάνει και το Hardcore) Τωρα για καλο μου το λες? Το Hardcore ηταν μια αστειοτητα! Ουτε εγω την μπερδευω! Ισα κι ομοια η βουρτσα με τη.....Δρουτσα? edit by araquel: ένωση 2 διαδοχικών posts Edited April 6, 2009 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Τωρα για καλο μου το λες? Το Hardcore ηταν μια αστειοτητα! Σεναριακά/ερμηνευτικά ναι, η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή. (συν ότι η ταινία ήταν λιγότερο αστειότητα από τη μέση Ελληνική παραγωγή) Συν ότι πόσους άλλους Έλληνες έχουμε στο holywood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Παρακαλώ, όχι spam σ' αυτό το υπέροχο τόπικ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Σύμφωνα με το imdb η Zooey Deschanel γκρινιάζει γιατί όλοι την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια Katy Perry (του "I kissed a girl, I liked i-i-it!"). Εσείς τι γνώμη έχετε; Σε εμένα αρέσουν και οι δύο. (Η καθεμιά ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί!) Μάλλον μοιάζουν αλλά ποιος δίνει σημασία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Σύμφωνα με το imdb η Zooey Deschanel γκρινιάζει γιατί όλοι την μπερδεύουν με την τραγουδίστρια Katy Perry (του "I kissed a girl, I liked i-i-it!"). Εσείς τι γνώμη έχετε; Zooey Deschanel Katy Perry Όντως μοιάζουν. Δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει, όμως. Η Katy είναι πιο ωραία, ναζιάρα και σέξυ. Σε καλό, λοιπόν, της βγαίνει. :tongue: Edited April 7, 2009 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 Happy Birthday (35) Tricia Helfer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Σεναριακά/ερμηνευτικά ναι, η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή. (συν ότι η ταινία ήταν λιγότερο αστειότητα από τη μέση Ελληνική παραγωγή) Συν ότι πόσους άλλους Έλληνες έχουμε στο holywood Εγω μια επιφυλαξη τη διατηρω! Ως γνωστη διεστραμμενη, το λατρευω το Last house (μαλιστα με αυτό μυησα τον μελλοντικο μου συζυγο στη χαρα της σπλατεριας και το ιδιο σκοπευω να κανω και στα παιδια μου) και θα στενοχωρηθω αν το ριμεικ προκυψει καρο με πατατες. Κι αμα στενοχωριεμαι, μαζευουνε τα αιχμηρα και τα ευφλεκτα απο διπλα μου! Το Ελληνας στο Hollywood δε μου λεει και τιποτα (απελθετω αφ' εμου το του εθνικισμου ποτηριον!). Αμα βγει κατι καλο τοτε θα μου πει... Και μια ακομη επιφυλαξη: Ποσα ριμεικ κλασικων ταινιων τρομου βγηκανε διαμαντια και ποσα σκουπιδια? Η σουμα δε βγαινει καλη. Τρανταχτοτερο παραδειγμα το Texas Chainshaw Massacre.(καλα, εκει επαιζε και το μπαζο η Biel- γυρνα κυρα μου σε σειρες τυπου Seventh Heaven να παιζεις την παραστρατημενη παπαδοκορη!) Μη θυμηθω και το Wicker Man και μου ανεβει η πιεση πενηντα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Happy Birthday (35) Tricia Helfer! Μωρε καλα λενε οτι το κρασι κι η γυναικα στο κατωφλι των 40 αποδιδουν τα μεγιστα! Ντινο μας φουντωσες παλι, μερα που'ναι! (των Βαιων, παραμονη Μεγαλοβδομαδας!) Και να σκεφτει κανεις οτι ειμαι 100% straight (ουτε καν bi-curious!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 Anna Torv. Είναι η νέα Scully; Δηλαδή, σας διχάζει ή σας αρέσει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowleaf Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Δεν μπορεις να την πεις νεα Σκαλυ, για τρεις λογους. 1ον, ολοι ξερουμε οτι η Σκαλυ ηταν η σκεπτικη, ενω η πρακτορας Νταναμ πιστευει τα παντα. 2ον, η σειρα δεν εχει κανει παταγο οπως ειχαν κανει τα X-files. 3ον, η δυναμικη αναμεσα σε Μολντερ και Σκαλυ ηταν που ηλεκτριζε την ατμοσφαιρα. Δεν μπορεις να την παρεις μεμονωμενα, και δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο Fringe (ναι, το προσπαθουν αλλα αποτυγχανει). Την σειρα την βαζω σε αλλη θεση, οποτε και οι συγκρισεις δεν εχουν νοημα. Γενικα μου αρεσει παντως το στυλ της στο Fringe. Τωρα, αν θες να την συγκρινεις με την Σκαλυ στην κατηγορια "hot-chick-chasing-weird-things", ναι κατι γινεται, αλλα η Σκαλυ ηταν και κοκκινομαλλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Τρανταχτοτερο παραδειγμα το Texas Chainshaw Massacre.(καλα, εκει επαιζε και το μπαζο η Biel- γυρνα κυρα μου σε σειρες τυπου Seventh Heaven να παιζεις την παραστρατημενη παπαδοκορη!) 1) το Texas Chainsaw Massacre δε το θυμάμαι τόσο άσχημο. Αντίθετα, ήταν από τα πιο ΟΚ έργα τρόμου που έβγαλε τα τελευταία χρόνια το Holywood. 2) Η ΒΙΕL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ SEVENTH HEAVEN ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΚ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 Jessica Biel - Texas Chainsaw Massacre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Michelle Ryan - Bionic Woman, Merlin, Doctor Who. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 1) το Texas Chainsaw Massacre δε το θυμάμαι τόσο άσχημο. Αντίθετα, ήταν από τα πιο ΟΚ έργα τρόμου που έβγαλε τα τελευταία χρόνια το Holywood.2) Η ΒΙΕL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ SEVENTH HEAVEN ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΚ; Nihilio γνωμη μου ειναι, μη θυμωνεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Όχι σίγουρα δεν είναι μπάζο η Biel. Απορώ πως σου αρέσει η Tricia Helfer (δε λέω καλή είναι και η κυρία) και δε σου αρέσει η Biel. Βέβαια το έχω ξαναγράψει: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Όχι σίγουρα δεν είναι μπάζο η Biel. Απορώ πως σου αρέσει η Tricia Helfer (δε λέω καλή είναι και η κυρία) και δε σου αρέσει η Biel.Βέβαια το έχω ξαναγράψει: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Απο τις κουβεντες που καναμε θα καταλαβες οτι ειμαι κομματακι περιεργη στα γουστ. Δε ξερω για την Biel:ενω ειναι ομορφη αντικειμενικα, μου βγαζει μια αισθηση νοσοκομειακου φιδε-ανοστιλα σκετη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Michelle Ryan - Bionic Woman, Merlin, Doctor Who. Αν δεν είχα dial-up εδώ κάτω, το ποστ αυτό θα το είχα κάνει με το που είδα το doctor who special. Κουκλίτσα και έχει και γεννέθλια σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Moon Bloodgood - Pathfinder, Terminator: Salvation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Michelle Ryan - Bionic Woman, Merlin, Doctor Who.... Ό-ουυ, τι κόμματος είναι αυτός! Τρομερό συνδυασμός γλυκού και φιλήδονου, ταυτόχρονα, προσώπου με ένα δυνατό, επιβλητικό κορμί. Για.. μάχη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Για.. μάχη! Όπως λεει κι ο κολλητος μου, "να την βαλεις κατω και να σηκωθεις το Πασχα του 2012!" Moon Bloodgood - Pathfinder, Terminator: Salvation Δεν ξερω τι γουσταρω περισσοτερο. Τη φατσα της ή το ψαγμενο ονομα! edit: merging posts Edited June 10, 2009 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Όπως λεει κι ο κολλητος μου, "να την βαλεις κατω και να σηκωθεις το Πασχα του 2012!" Moon Bloodgood - Pathfinder, Terminator: Salvation Δεν ξερω τι γουσταρω περισσοτερο. Τη φατσα της ή το ψαγμενο ονομα! Άντε να χαθείς μας έφτιαξες και πάλι και εφημερεύω κι όλας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Όπως λεει κι ο κολλητος μου, "να την βαλεις κατω και να σηκωθεις το Πασχα του 2012!" Στο μεταξύ φήμες στο fandom της σειράς λένε ότι, δεδομένου του ότι έχει ανακοινωθεί ότι στα επόμενα specials θα ξαναεμφανιστεί ο Master. Τελευταία φορά που είδαμε τον κύριο είχαμε μια γυναίκα να σηκώνει το ρολόι του. Οπότε ετοιμαστείτε προς τα Χριστούγεννα μήπως και ακούσετε από την κυρία κανέναν διάλογο του στυλ: - I am the Μistress - Mistress Who? Edit: Όχι ότι θα το δείτε τελικά, τον Master θα τον παίζει άλλος, έχει ανακοινωθεί, αλλά θα είχε πλάκα/ Edited June 10, 2009 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts