Jump to content

Sci-Fi Ορμόνες (Γυναίκες ηθοποιοί)

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

To ξεκίνησε ο Ross...

post-1004-125901237606_thumb.jpg

Η (πλαστικοποιημένη) λίστα με τις πέντε διάσημες με τις οποίες ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά.

Δεσμευτικά.

Ποια είναι η δικιά σας πεντάδα;

Θα αναρτήσω την δική μου αύριο, εδώ.

Θέλει σκέψη. Να δούμε και που συμπίπτουν τα γούστα μας.

Δηλώστε συμμετοχή στις αναρτήσεις πεντάδων! :thmbup:

Αυτό θα έχει χαβαλέ, πραγματικά! Για να δούμε, θα έχουμε καμιά ίδια επιλογή μεταξύ μας; :D

Δηλώστε συμμετοχή στις αναρτήσεις πεντάδων! :thmbup:

Αυτό θα έχει χαβαλέ, πραγματικά! Για να δούμε, θα έχουμε καμιά ίδια επιλογή μεταξύ μας; :D

Λογικά οι περισσότεροι θα έχουμε την Megan Fox.Καλή ιδέα πάντως. :thmbup:

Η 5ΑΔΑ ΜΟΥ

Bjork

post-1004-125904858329_thumb.jpg

Daryl Hannah

post-1004-125904863145_thumb.jpg

Mylene Farmer

post-1004-125904868162_thumb.jpg

Jennifer Jason Leigh

post-1004-125904875218_thumb.jpg

και η Ελευθερία Αρβανιτάκη!

post-1004-125904889501_thumb.jpg

Έμειναν εκατοντάδες απ'έξω. Αυτές που έκλαψα περισσότερο:

Linda Hamilton

Alanis Morisette

Sigourney Weaver

Alyson Hannigan

Mary McDonnell

Amy Charles

Alyssa Milano

Sean Young

Maura Tierney

Selma Blair

Victoria Abril

Δεν έχω καταλήξει ακόμη σε πεντάδα... Έχω τριάδα σίγουρη, στις άλλες δύο θέσεις έχουν στριμωχτεί πάρα πολλές υποψηφιότητες... Σαν τον Ross κάνω κι εγώ! :tongue:

Εμένα θα με παίξετε; :Ρ

Λοιπόν, είμαι εύκολη στι επιλογές μου (καθώς έχω δύσκολο γούστο), οπότε ιδού η πεντάδα μου, από κάτω προς τα πάνω.

Στο νούμερο 5, έχουμε την Jessica Marais, η οποί υποδύεται την Denna, μια mord sith (την ΑΠΟΛΥΤΗ mord sith) στην σειρά Legend of the Seeker (βασισμένη στην σειρά βιβλίων the sword of truth)

denna2_1280x1024.jpg

Στο νούμερο 4, έχουμε την Isabelle Adjani, ως βασίλισσα Μαργκό στην ομώνυμη ταινία (μαζί της έχουμε και τον Vincent Perez, αλλά θα σεβαστώ τον χώρο που ανήκει σε θηλυκά)

l_8a87f02d8d500af8e46340f7ef77ca0d.jpg

Για το Νο 3, θα επικαλεστώ μια σταθερή αξία απ' την Γηραιά Αλβιόνα, που ακούει στο όνομα Kate Winslet. Δε νομίζω ότι η εν λόγω κυρία χρειάζεται περεταίρω συστάσεις, αλλά θα ποστάρω την ομορφάδα της.

Kate_Winslet-1-The_Reader.jpg

Το αργυρό μετάλλιο απονέμεται με δόξα και τιμή στην ατάλαντη, μεν, πανέμορφη δε, Milla Jovovich. Οι πρώτες καρδούλες κάνουν αισθητά την εμφάνισή τους...

Milla-Jovovich-62.JPG

Στην πρώτη θέση, πάντα στην καρδιά μου (και σε πολλά άλλα σημεία του σώματός μου, λιγότερο ορμόμενα από συναίσθημα και περισσότερο από ορμόνες), η μία, η μοναδική, η απερίγραπτης κι ανεπανάλπτης ομορφιάς, το αιώνιο μωρό, η απόλυτη γυναίκα, το τέλειο θηλυκό κι ό,τι και να πω θα είναι λίγο, νομίζω πως όλοι το καταλαβαίνετε αυτό, η προσωποποίηση της απόλυτης τελειότητας,

Angelina Jolie!!!!!

angelina_jolie-.jpg

go4_angelina_jolie_221.jpg

Αχ, πολυλατρεμένη μου αγάπη.... Καρδούλες....

Μπράβο Sonya, επικροτώ το γούστο σου.

Υπάρχει πεντάδα για την οποία, χαλάλι, θα επέτρεπες τον αντρούλι σου να σε απατήσει έστω μια φορά; Η ίδια, που θες για σένα, ή κάποια άλλη; Τι θα ήθελε εκείνος; Ποιες θα του έδινες εσύ;

Edit: Πάω τώρα να σε φανταστώ με την Angelina!

Edited by DinoHajiyorgi

Βρε πανάθεμά σας και είμαστε στη δουλειά ακόμα και οι φωτογραφίες είναι τεράστιες...

[πάει να ρίξει λίγο κρύο νερό στη μούρη του να συνέλθει]

Η πεντάδα του Άλεξ, με τις οποίες επιτρέπεται να με κάνει τάρανδο (αρκεί να παρακολουθώ, το οποίο ισχύει και για την δική μου πεντάδα γυναικών-για των αντρών δεν θέλει να δει απολύτως τίποτα, του αρκεί να περάσω εγώ καλά και θα στηριχτεί στον λόγο μου), είναι η εξής (σαφώς το είχαμε συζητήσει διεξοδικά μετά από εκείνο το επεισόδιο :Ρ):

Jessica Marais και Milla Jovovich και η Angelina ΜΟΥ (στην περίπτωση που του το επιτρέψω, γιατί είμαι πολύ κτητική με την γυναίκα της ζωής μου) είναι οι κοινές μας (φαίνεται πως τα 'χουμε εμείς οι δύο, ε; :Ρ)

Κατ' αποκλειστικότητα, έχει την Monica Belucci. Την πέμπτη την κρατάει ανοιχτή, μήπως σκάσει κάτι απρόσμενο :Ρ

spacer.gifc2b1b24a9d782ed4.jpg

Μεγκ Ραιαν

Cameron-Diaz5.jpg

Καμερον Ντιαζ

Charlize_Theron-776617.jpg

Σαρλιζ Θερον

natalie-imbruglia-glorious2.jpg

Ναταλι Ιμπρουγκλια

Maria_Grazia_Cucinotta_023.JPG

Μαρια "Γκρατσια" Κουτσινοτα...

(με πόνο καρδιάς έμεινε έξω η Σαμάνθα Φοξ και η Ισμήνη Καλέσση...)

Μαρια "Γκρατσια" Κουτσινοτα...

Επιτέλους άλλος ένας που την ξέρει!!! Όλοι με κοιτάνε σα χάνοι όποτε την αναφέρω... :(

Είναι αξιαγάμ αξιαγάπητο πλάσμα, με κάτι βυ ματάρες ΝΑ (με το συμπάθειο), αλλά κάτι με χαλάει στο μέγεθος των χαρακτηριστικών του προσώπου της, μου φαίνονται λίγο δυσανάλογα...

Σαφώς και ΔΕΝ θα την πέταγα κάτω απ' το κρεβάτι μου (χωρίς πρώτα να 'χουμε κάνει το απαραίτητο παρτάκι), αλλά δεν θα την έβαζα στο τοπ 5 μου.

Συγγνώμη Μαράκι...

Η δικιά μου πεντάδα:Milla Jovovich

84.jpg

Lucy Alexis Liu

wallpaper_1000_03.jpg

Charlize Theron

charlize-theron-wallpapers-16-1024.jpg

Scarlett Johansson

scarlettwallpaper6-1024x768.jpg

Rhona Mitra

rhona_mitra_12-1024.jpg

Οκ, το παραδέχομαι, υπερέβαλα λίγο με το μέγεθος...

Μη μου ζητάτε να σας πω, το νούμερο ένα ή δύο ή τρία, αυτό δεν μπορώ να το κάνω.

θα μπορούσα να προσθέσω καμιά δεκαριά ακόμα ή να βάλω αναπληρωματικές...

Edited by Nova

Οκ, το παραδέχομαι, υπερέβαλα λίγο με το μέγεθος...

Παναΐα μ' - παναΐα μ'! Ευτυχούς αυτούν'ς οι τιλευταίες με πύτυχαν στου σπίτ'...:dazzled:Ίλεος! Άνθρωπ' είμαστ'!

Παναΐα μ' - παναΐα μ'! Ευτυχούς αυτούν'ς οι τιλευταίες με πύτυχαν στου σπίτ'...:dazzled:Ίλεος! Άνθρωπ' είμαστ'!

Ο mman έχει πεντάδα; Ή θα φάει ξύλο αν τολμήσει να τη ξεστομήσει;

Εδώ δεν κ... η Sonya!

Edited by DinoHajiyorgi

Ο mman έχει πεντάδα;

Όχι, υπάρχουν δύο τεχνικά προβλήματα.

1) Ο mman δεν τα πάει καθόλου καλά με τα celebrities. Ξέρει ελάχιστα και, ακόμα κι αν θυμάται μερικές φάτσες, συνήθως δεν μπορεί να τις συνδέσει με ονόματα.

2) Ο mman (όπως όλοι και όλες δηλαδή) δεν έχει πεντάδα. Έχει χιλιάδα. Από μη celebrities, και κυρίως non-GTSNTF*.

3) Αν όμως του βάζατε το μαχαίρι στο λαιμό για celebrities, θα έλεγε Angelina, Monica, Isabel και Liv και θα άφηνε μια θέση κενή για τους δύσκολους καιρούς...

*Good To See, Not To F**k

Ο mman δεν έχει πεντάδα. Έχει χιλιάδα. Από μη celebrities, και κυρίως non-GTSNTF*.*Good To See, Not To F**k

Όαααααααααα! Δηλωσάρα! Γκντουπ! Καρα-γκντουπ! Σιγά! Κόψε κάτι! Μας τέλειωσες! (Το μάτι μου!) Τα βάψαμε μαύρα! Οι πλανεμένοι! Τι κενή ζωή που έχουμε! Μεγάααααααααααααααλε! :tease:

Όαααααααααα! Δηλωσάρα! Γκντουπ! Καρα-γκντουπ! Σιγά! Κόψε κάτι! Μας τέλειωσες! (Το μάτι μου!) Τα βάψαμε μαύρα! Οι πλανεμένοι! Τι κενή ζωή που έχουμε! Μεγάααααααααααααααλε! tease.gif

Ντίνο, έχω μια μικρή υποψία ότι (ξανα)παρεξήγησες μια θεωρητική δήλωση προσωπικού γούστου μου θεωρώντας ότι εμπεριέχει και πρακτική πλευρά. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είναι έτσι.laugh.gif

Όσον για τη χιλιάδα, έσπευσα αμέσως να παρατηρήσω ότι, όπως όλος ο κόσμος, έχω κι εγώ τη δική μου, οπότε δεν θεωρώ κανέναν πλανεμένο. Και ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να κόψω τίποτα.biggrin.gif

Keep up the good work!

α) Η Σόνυα ποτέ δεν έχει κωλώσει να εκφράσει τον απύθμενο σεβασμό της στα θηλυκά που ξεχωρίζουν εμφανισιακά απ' τον μέσο όρο και το δείχνουν. Η μαμά φύση έχει προικήσει κάποια πλάσματα με εξαιρετική ομορφάδα κι η Σόνυα ανήκει στο ευτυχές κοινό που τ' απολαμβάνει. Ευτυχώς, η παρέα που έκανα με αγοράκια από πολύ μικρή ηλικία, μ' έχει στερήσει απ' την κοκεταρία και την ζηλοφθονία που διακατέχει πολλές γυναίκες. Κι αυτό αφορά όχι μόνο τις διασημότητες, αλλά και την καθημερινότητα, στην οποία παρατηρούνται πολλές αιθέριες υπάρξεις.

β) Θ' άξιζε ν' ακούσεις αντίστοιχες κουβέντες του Μιχάλη που αφορούν ωραίες υπάρξεις, αλλά δεν λέω περισσότερα :Ρ

γ) Το ωραίο δεν σημαίνει πάντα ότι θέλεις να το δεις ανάσκελα. Μερικές φορές, το ωραίο μπορεί να υπάρχει απλά για να θαυμάζεται.

δ) (Inside info) Οι πολύ ωραίες γυναίκες σπάνια κάνουν καλό κρεβάτι (η Αντζελίνα εξαιρείται). Συνήθως η άτυπη συμφωνία έχει ως εξής: εγώ είμαι η ωραία και σου κάνω την τιμή να σου κάτσω, εσύ πρέπει να κάνεις τα υπόλοιπα. Τσεκαρισμένο αυτό και ισχύει και για τους πολύ ωραίους άντρες.

ε) περιμένουμε λίστες, κύριοι (και κυρίες, όποια επιθυμεί)

Στο σημείο αυτό, έχω να κάνω τρεις δηλώσεις:

α) Αντίκτο, είσαι βάζελος, αδελφός κλπ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο τοπ 5 σου είναι η Μεγκ Ράιαν! Η γκόμενα είναι πιο αντικούκου κι από πατημένο ποντίκι! Αν εξαρτιόταν η επιβίωση του ανθρώπινου είδους απ' το να αναπαραχθούμε αυτή κι εγώ, το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιζόταν πάραυτα! δεν θα τσακωθούμε ΠΟΤΕ για γυναίκα.

β) ο άντρας μου αποφάσισε να περάσει από ένα χεράκι την λίστα του. Προς το παρόν, καταλαμβάνεται απ' την Μόνικα, την Αντζελίνα (ΑΝ του το επιτρέψω, πάντα) και την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ. δύο θέσεις παραμένουν ανοιχτές και δεν θέλει να βιαστεί.

γ) δηλώνω ερωτευμένη με το υπέροχο και γλυκύτατο πλασματάκι που ακούει στο όνομα Πέγκυ κι αποτελεί την σύντροφο του καλού μας Μάρτιν. Μία γυναίκα την οποία ευχαρίστως θα απήγαγα και θα έκλεινα στο σπίτι, μόνο και μόνο για να 'χω την ευτυχία να μιλάω μαζί της, ν' ακούω τα τραγούδια της και να της τσιμπάω τα μάγουλα. Μπορώ να την βάλω στην λίστα μου, αλλά χωρίς την παράμετρο να συνευρισκόμεθα σεξουαλικώς;

Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν λεσβία και την πιο συντηριτική από εμάς. Η Αντζελίνα, Σόνυα, είναι ένα πλάσμα που δεν μου γεννάει αυτή την αίσθηση. Θέλω μόνο να τη χαζεύω, να τη χαζεύω μέχρι να πεθάνω, μπορώ; Δεν ξέρω, έχει κάτι το τόσο μη-ανθρώπινο και απίστευτο πάνω της, που δεν με αφήνει να νιώσω έτσι γι' αυτήν. Και το πιο γοητευτικό σ' αυτό το πλάσμα, είναι πως δείχνει να δέχεται τόσο φυσικά τον εαυτό της... :dazzled: Πώς γίνεται να είσαι έτσι και να ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Και, adicto, λυπάμαι, αλλά:

πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο τοπ 5 σου είναι η Μεγκ Ράιαν! Η γκόμενα είναι πιο αντικούκου κι από πατημένο ποντίκι!

Πιο "συμφωνώ" δε γίνεται... :D

Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν λεσβία και την πιο συντηριτική από εμάς. Η Αντζελίνα, Σόνυα, είναι ένα πλάσμα που δεν μου γεννάει αυτή την αίσθηση. Θέλω μόνο να τη χαζεύω, να τη χαζεύω μέχρι να πεθάνω, μπορώ; Δεν ξέρω, έχει κάτι το τόσο μη-ανθρώπινο και απίστευτο πάνω της, που δεν με αφήνει να νιώσω έτσι γι' αυτήν. Και το πιο γοητευτικό σ' αυτό το πλάσμα, είναι πως δείχνει να δέχεται τόσο φυσικά τον εαυτό της... :dazzled: Πώς γίνεται να είσαι έτσι και να ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Έλεος πια με την Τζολί.... Την έχετε δει εκτός ταινιών και publicity photos;; Φριχτά over-rated... όπως η Πάμελα Άντερσον παλιότερα..

Ναι, τυχαίνει να την έχουμε δει την Αντζελίνα και σε απλές φωτογραφίες από random περαστικούς κι εξακολουθεί να είναι πανέμορφη, σέξι κι υπέροχη. Και, πολύ σημαντικό, δεν φτασιδώνεται σαν κλόουν σε τσίρκο για να είναι όμορφη, απλά είναι όμορφη. Φυσικά όμορφη.