Jump to content

Sci-Fi Ορμόνες (Γυναίκες ηθοποιοί)

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Αμαγκάντ και τρία λολ!!!!

Το πα'ί'δι η Τζολί θεωρείται η πιο όμορφη γυναίκα;! Πέστα ρε Σπύρο!!!

Έλεος πια με την Τζολί.... Την έχετε δει εκτός ταινιών και publicity photos;; Φριχτά over-rated...

ένα ωραίο πρόσωπο, τίποτα παραπάνω...κλασσική περίπτωση γυναίκας που λατρεύουν οι κυρίες και αποδυκνύει οτι ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς θεωρούν οι άντρες ΘΗΛΥΚΟ!!!

υγ. και αράχτε με τη ΘΕΑ Μεγκ...

meg-against-the-ropes.jpeg

meg-ryan.jpg

sexy-meg-ryan_1024x768.jpg

meg_ryan_1.jpg

Επιτέλους ένας άνθρωπος με γούστο :) (ο Adicto).

ΥΓ: Κι εγώ την πάω την Meg (όταν ήταν νέα)

ΥΓ2: Είναι δυνατόν (προφανώς και δυστυχώς είναι) να αρέσει σε κάποιον άνθρωπο μια γυναίκα με τα χείλη του τραγουδιστή των Aerosmith?? Άσε που η "Ιστορία (μου)" έχει αποδείξει ότι αυτό που θεωρούν οι γυναίκες ως όμορφη γυναίκα είναι κατά 99% off.

Συμφωνώ και γω.Εκτος από το ότι το στόμα της θυμίζει παπια,είναι και υπερβολικά αδύνατη.dry.gif

Προσπαθώ να μη συμμετάσχω, αλλά δεν αντέχω άλλο. Δε σας αρέσει η Jolie. OK, τι να πω, πρόβλημά σας. Αλλά όλη αυτή η κόντρα για χάρη της Meg Ryan? Της πιο νερόβραστης κι από λαπά γκόμενας? Αυτής που έπαιζε στο you ve got mail? Νιώθω απογοητευμένος.

(Όσο για την Αρβανιτάκη του Ντίνου: Μπορεί να μη την αντέχω με τίποτα, αλλά η επιλογή και μόνο αποπνέει σεβασμό. Μάλιστα!)

α) η Μεγκ Ράιαν έχει τραβηχτεί τόσο απ' τις πλαστικές που πλέον αποτελεί την κύρια υποψήφια για τον επόμενο Τζόκερ. :Ρ

β) η Αντζελίνα ΔΕΝ είναι μόνο ένα ωραίο πρόσωπο. Είναι μια ωραία γυναίκα, με κολασμένο κορμί (με φυσικό στήθος, εκτός κι αν του 'χε βάλει σιλικόνη στα 15, γιατί έχω δει από τότε φωτογραφίες της και ξεχώριζαν οι "ματάρες") και πανέμορφο πρόσωπο κι επιπλέον είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν συνδυάζεται εύκολα μια τόσο σέξι παρουσία με τόσο έντονο μητρικό φίλτρο που, από τόσο νέα να 'χει υιοθετήσει τρία παιδιά και να 'χει κάνει άλλα τρία και να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ τόσο πολύ για τα παιδιά. Όταν την είχα δει πρώτη φορά με το μαυράκι της, πραγματικά την είχα αγαπήσει και την είχα βάλει στο Νο1 χωρίς δεύτερη κουβέντα. Επιπλέον, η γυναίκα έξω τολμάει και κυκλοφορεί χωρίς ίχνος από μακιγιάζ και χέστηκε ποιος την κοιτάζει και ποιος την φωτογραφίζει. Τσουβαλιάζει και τα έξι της κουτσούβελα και απλά είναι μια μανούλα-μανούλι. :)

γ) περί ορέξεως, μπουγάτσα. Μπορείτε να λατρεύετε τις γλυκούλες, αλλά εμένα μ' αρέσουν τα πικάντικα πιάτα, δεν υπήρξα ποτέ γλυκατζού (από το παρόν, εξαιρείται η Πέγκυ που ΕΙΝΑΙ μια γλύκα, αλλά την αγαπώ). :Ρ

Εντάξει και γω την Meg Ryan δεν θα την έβαζα στην λίστα αλλα αντικειμενικά από τις μισές και πλέον που έχετε ποστάρει μέχρι τώρα είναι κλάσεις ανώτερη.

α) η Μεγκ Ράιαν έχει τραβηχτεί τόσο απ' τις πλαστικές που πλέον αποτελεί την κύρια υποψήφια για τον επόμενο Τζόκερ. :Ρ

β) η Αντζελίνα ΔΕΝ είναι μόνο ένα ωραίο πρόσωπο. Είναι μια ωραία γυναίκα, με κολασμένο κορμί (με φυσικό στήθος, εκτός κι αν του 'χε βάλει σιλικόνη στα 15, γιατί έχω δει από τότε φωτογραφίες της και ξεχώριζαν οι "ματάρες") και πανέμορφο πρόσωπο κι επιπλέον είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν συνδυάζεται εύκολα μια τόσο σέξι παρουσία με τόσο έντονο μητρικό φίλτρο που, από τόσο νέα να 'χει υιοθετήσει τρία παιδιά και να 'χει κάνει άλλα τρία και να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ τόσο πολύ για τα παιδιά. Όταν την είχα δει πρώτη φορά με το μαυράκι της, πραγματικά την είχα αγαπήσει και την είχα βάλει στο Νο1 χωρίς δεύτερη κουβέντα. Επιπλέον, η γυναίκα έξω τολμάει και κυκλοφορεί χωρίς ίχνος από μακιγιάζ και χέστηκε ποιος την κοιτάζει και ποιος την φωτογραφίζει. Τσουβαλιάζει και τα έξι της κουτσούβελα και απλά είναι μια μανούλα-μανούλι. :)

γ) περί ορέξεως, μπουγάτσα. Μπορείτε να λατρεύετε τις γλυκούλες, αλλά εμένα μ' αρέσουν τα πικάντικα πιάτα, δεν υπήρξα ποτέ γλυκατζού (από το παρόν, εξαιρείται η Πέγκυ που ΕΙΝΑΙ μια γλύκα, αλλά την αγαπώ). :Ρ

α) Διευκρίνησα το ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΑ

β) το μητρικό ένστιτκο τι σχέση έχει με αυτά που λέμε;;;

γ) Εκτός αν είσαι δηλωμένη bi- αρνούμαι να συνεχίσω την κουβέντα αυτή με μια staight γυναίκα. Είναι παράδοξο να έχεις άποψη για τη σεξουαλική έλξη μιας άλλης [περάν των όσων λέει μια μερίδα μοντέρνων ψυχολόγων περί universal sexuality, τα οποία τα συμμερίζομαι ελάχιστα].

Είμαι bi (δηλωμένη πολλάκις εδώ μέσα και εκεί έξω), οπότε μπορείς να την συνεχίσεις μαζί μου. :Ρ

ΟΚ, αυτό θα εξηγούσε πολλά ;)

Λοιπόν, απλώς έχουμε διαφορετικά γούστα.... that's all :p

Δε λέω ότι η Τζολί είναι άσχημη, απλώς φριχτά over-rated. Προσωπικά, δεν την πάω σε σχέση με άλλες.

Εγώ δεν ε΄χω βάλει πεντάδα, είναι ανάγκη να είναι ηθοποιοί του ΕΦ ή είναι γενικά ότι να'ναι;;

For your information, dear spirosk, ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι δυνητικά bi, μοιραζόμενες μια πολύ διαφορετική αντίληψη για την σεξουαλικότητα απ' τους άντρες. Δεν έχω γνωρίσει ούτε ΜΙΑ που να μην ήταν θετική στο να δοκιμάσει, υπό συνθήκες, την εμπειρία του σεξ με μια άλλη γυναίκα. Απλά εγώ τυχαίνει στα νιάτα μου να της είχα αυτές τις συνθήκες και να απόλαυσα μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. :)

Αλλά, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να είναι μπάι για να μπορεί να εκτιμήσει την ομορφιά και το σεξ απήλ μιας άλλης γυναίκας.

For your information, dear spirosk, ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι δυνητικά bi, μοιραζόμενες μια πολύ διαφορετική αντίληψη για την σεξουαλικότητα απ' τους άντρες. Δεν έχω γνωρίσει ούτε ΜΙΑ που να μην ήταν θετική στο να δοκιμάσει, υπό συνθήκες, την εμπειρία του σεξ με μια άλλη γυναίκα. Απλά εγώ τυχαίνει στα νιάτα μου να της είχα αυτές τις συνθήκες και να απόλαυσα μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. :)

Αλλά, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει μια γυναίκα να είναι μπάι για να μπορεί να εκτιμήσει την ομορφιά και το σεξ απήλ μιας άλλης γυναίκας.

Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι bi για να εκτιμήσει την ομορφιά και το σεξ απήλ ενός ανθρώπου του ίδιου φύλου.

Και όσον αφορά το "ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι δυνητικά bi" αν πάρουμε την αρχαία Ελλάδα (που είχε άλλες αξίες) σαν παράδειγμα θα δούμε ότι και "ΟΛΟΙ οι άντρες" είναι δυνητικά bi. Στην τελική ΟΛΟΙ οι άνθρωποι ειναι δυνητικά bi.

Αυτά είναι τα ωραία! Γεια σου ρε Ντίνο! thmbup.gif Το άναψες πάλι το φόρουμ! Τι το άναψες δηλαδή; Το φυτίλιασες για τα καλά!laugh.gif

(Μα πώς το κάνεις κάθε φορά; Πώς το κάνεις;dazzled.gif )

Εγώ δεν ε΄χω βάλει πεντάδα, είναι ανάγκη να είναι ηθοποιοί του ΕΦ ή είναι γενικά ότι να'ναι;;

Το τόπικ είναι για ηθοποιούς, ή άλλα celebrities, που έχουν σχέση με ε.φ., φάντασυ ή τρόμο, αλλά η επίσημη 5άδα του καθενός αποτελεί εξαίρεση. Είναι η μία και μοναδική 5άδα που καλύπτει όλες τις γυναίκες.

Επίσης οι γυναίκες που βάζετε στην 5άδα μετρούν με τα σημερινά κριτήρια. Προσωπικά π.χ. η Μεγκ Ράιαν μου άρεσε, μέχρι που έκανε πλαστικές επεμβάσεις και τώρα λίγη σχέση έχει με τις φωτογραφίες που ποστάρετε. Το θέμα είναι δηλαδή αν θα πέφτατε μαζί της στο κρεβάτι όπως δείχνει τώρα. Το τόπικ δεν διαθέτει μηχανή του χρόνου.

Δε θα ήταν σωστό οι γυναίκες (ακόμη και οι bi-) να βάλουν 5αδα ανδρών αντί για γυναικών;; :)

Άλλωστε το topic είναι Σου-Φου ορμόνες....

Τότε μάλλον αυτό το topic πρέπει να γίνει renames... SFt (SF-testosterones) or something..

Ναι, περιμέναμε 33 σελίδες για να έρθει το σπασικλάκι να μας διορθώσει! Αφού ξέρουμε τι εννοούμε τέλος πάντων. Εδώ που υποτίθεται διαθέτουμε...τεστοστερόνη...σαν γκόμενες που τις δείχνουν πορνό κάνετε! Ανοίγετε συζήτηση για τις κακόγουστες κουρτίνες πίσω από την παρτούζα.

Βρε οι 5άδες σας που είναι;

Ο aScannerDarkly, που μας αποφεύγει στα μυτίγκια, μπορεί παρακαλώ να εξηγήσει γιατί αντιστέκεται του τόπικ; Ιερωμένος είναι;

Edited by DinoHajiyorgi

Δεν αποφεύγω το τόπικ, την αντιπαράθεση ήθελα να αποφύγω. Κατά τα άλλα, δεν πολυκατέχω από celebrities, γι αυτό δεν έχω συνεισφέρει τίποτα

Δεν αποφεύγω το τόπικ, την αντιπαράθεση ήθελα να αποφύγω. Κατά τα άλλα, δεν πολυκατέχω από celebrities, γι αυτό δεν έχω συνεισφέρει τίποτα

Τέτοιες αντιπαραθέσεις φίλε Σκάνερ να εύχεσαι να έχουμε κάθε μέρα.

Μια μέρα, κάποιοι από μας...θα συναντήσουμε τουλάχιστο μία από την 5άδα μας.

Και τι θα πει "δεν κατέχω τα celebrities"; Δεν είπες μια φορά στη ζωή σου "Α ρε Βάνα Μπάρμπα / Γωγώ Μαστροκώστα κλπ, να σε είχα τώρα εδώ...και να...τον Δεσπότη Παναγιώτη...κλπ κλπ";

Edited by DinoHajiyorgi

Ναι, περιμέναμε 33 σελίδες για να έρθει το σπασικλάκι να μας διορθώσει! Αφού ξέρουμε τι εννοούμε τέλος πάντων. Εδώ που υποτίθεται διαθέτουμε...τεστοστερόνη...σαν γκόμενες που τις δείχνουν πορνό κάνετε! Ανοίγετε συζήτηση για τις κακόγουστες κουρτίνες πίσω από την παρτούζα.

Βρε οι 5άδες σας που είναι;

Ο aScannerDarkly, που μας αποφεύγει στα μυτίγκια, μπορεί παρακαλώ να εξηγήσει γιατί αντιστέκεται του τόπικ; Ιερωμένος είναι;

Έτσι είμαστε εμείς τα σπασικλάκια... περιμένουμε να μεγαλώσει το τόπικ για maximum exposure :PPP

Πεντάδα δεν έχει, γιατί 

Α. οι περισσότερες που μου αρέσουν είναι στο παρελθόν και παρά το ότι είμαστε ΕΦΦ-forum δεν έχουμε χρονομηχανή (ασυγχώρητο).

Β. οι περισσότερες πέφτουν πολύ ανατολικά και δε θα τις ξέρετε έτσι κι αλλιώς :)

Β. οι περισσότερες πέφτουν πολύ ανατολικά και δε θα τις ξέρετε έτσι κι αλλιώς :)

Ευκαιρία να τις μάθουμε!

Νομίζω πως εδώ πρέπει να μπουν δύο κανόνες (που λίγο πολύ αναφέρθηκαν και πιο πριν):

1.Η πεντάδα περιλαμβάνει γυναίκες όπως είναι σήμερα, όχι όπως ήταν πριν είκοσι ή τριάντα χρόνια. Χαίρω πολύ, αλλά αν κάναμε το παιγνίδι με χρονομηχανές, εγώ θα έβαζα μέσα και την Μπριζίτ Μπαρντό. (Τώρα ποια θα έβγαζα...) Αλλά δε θα μπει στη σημερινή μου λίστα. (Είναι 75 ετών, έχω αρκετές διαστροφές, αυτή δεν είναι μια από αυτές.)

2.GTSNTF. Ok, εδώ λίγο παρεξηγήσαμε το πράγμα. Φυσικά και δεν ξέρουμε αν στο κρεβάτι κάποια από αυτές τις γυναίκες θα αξίζει κάτι ή (ίσως ακόμα πιο σημαντικό) θα ταιριάζαμε μαζί τους. Αν θέλουμε απλά επιδόσεις ίσως θα έπρεπε να κάνουμε την πεντάδα με... πορνοστάρ ή κολ γκερλ. Όσο για το ποιές θα ήταν πιο συμβατές μαζί μας, αυτό πιστεύω πως είναι στο παρελθόν καθενός από εμάς και δεν πιστεύω πως υπάρχουν δύο άτομα που θα μπορούσαν να συγκρίνουν τις εμπειρίες τους -κοινώς να είχαν πάει με τις ίδιες γυναίκες.

Ergo: όταν μιλάμε για την πεντάδα μιλάμε για τις πιο όμορφες γυναικίες υπάρξεις, που μας εξάπτουν την φαντασία και που με τις οποίες θα επιθυμούσαμε να συνευρεθούμε ερωτικά και που υποσυνείδητα προσδίδουμε ερωτικές επιδόσεις της πιο ικανής και πιο συμβατής με εμάς γυναίκας που μπορεί να υπάρξει.

Edited by Nova
ορθογραφικό

Τότε μάλλον αυτό το topic πρέπει να γίνει renames... SFt (SF-testosterones) or something..

Παρακαλώ τα "σπασικλάκια" να μη μασάνε. Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη στην οποία οφείλεται η σεξουαλική διάθεση όχι μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες. Οπότε ο όρος Sff-ορμόνες είναι εξίσου αμφι με τον όρο SFt.

Επίσης, αν είναι να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να υλοποιηθεί η λίστα, υποθέτω ότι θα πρέπει να έχει entries, όπως:

h Μαρίνα (μη ζητάτε επίθετα)

η κοπελίτσα από το Eureka

η Nana Visitor

η "when I grow up" NN

η Karen Black

Τουλάχιστον αυτές τις είδαμε από κοντά, οπότε οι πιθανότητες από μη μηδενικές έγιναν μη αμελητέες.

Υ.Γ. Συγγνώμη, δεν κατάλαβα αλλά από πότε η Αρβανιτάκη είναι σουφουφου;

η Karen Black

Υ.Γ. Συγγνώμη, δεν κατάλαβα αλλά από πότε η Αρβανιτάκη είναι σουφουφου;

Τα διαβάζετε καθόλου τα ποστ; Είπαμε πως η πεντάδα περιλαμβάνει τις γυναίκες που ονειρευόμαστε, σουφουφου - ξεσουφουφου! (Κοίτα ποστ Nova που με καλύπτει μια χαρά.)

Γοητευτική η κυρία Karen Black, από τα παλιά, λέω τώρα "που τη θυμήθηκε αυτή;" αλλά κύριε tetartos υποψιάζομαι πως εννοούσατε την Claudia Black.

Claudia Black

post-1004-12591921739_thumb.jpg

Karen Black

post-1004-125919218625_thumb.jpg

Edited by DinoHajiyorgi

Στάνταρ την Claudia εννοούσε ο Γιώργος, αφού λέει για γυναίκες που έχουμε δει από κοντά. Αχ... την ξαναθυμήθηκα τώρα! Τι γυναίκα!!!

Edited by Spock