Jump to content

Sci-Fi Ορμόνες (Γυναίκες ηθοποιοί)

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Πράγματι εννοούσα την Claudia. Η αλήθεια είναι ότι δεν την ήξερα πριν την... γνωρίσω!

Πάντως αν μιλάμε για οποιεσδήποτε διάσημες τότε... είμαστε σε λάθος topic. (Να μην πω σε λάθος forum).

Φοβάμαι ότι αυτός ο "διαγωνισμός" θυμίζει τα παιχνίδια που παίζουν οι συνάδερφοι του Marshal στο HIMYM

Πάντως αν μιλάμε για οποιεσδήποτε διάσημες τότε... είμαστε σε λάθος topic. (Να μην πω σε λάθος forum).

Βάση Λίστας Ross είπα να κάνουμε μια σύντομη παρένθεση. Δεν περίμενα τόση δυσκοιλιότητα και υπαρξιακές ανησυχίες! Εγώ έδωσα την 5άδα μου και τέλειωσα. Το γιατί κοπανιούνται όλοι σαν τα χταπόδια - και ανάμεσα οι ψειρίζοντες το όλο πράγμα... Σηκώνω τους ώμους απορημένος. (Ειδικά εσείς οι τελευταίοι, σας έχω δει να συνισφέρετε στο τόπικ καθημερινά, με τις καθως πρέπει σουφουφού κυρίες!) Άμα πια!

Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα και γω στην πεντάδα.

Audrey Tautou

Audrey%20Tautou.jpg

Summer Glau

50033_summer-glau.jpg

Megan Fox

megan-fox-juno-premiere-01-preview.jpg

Kristen Stewart

kristen-stewart-blueshirt75h911n.jpg

Elyse Levesque

Elyse-Levesque---Comic-Con-09.jpg

Ως μοντ του φόρουμ, αποδέχομαι πλήρως τα ποστ και δεν με ενδιαφέρει αν είναι στενά σφφ οι κυρίες ή όχι.

(Όχι παλιοτέταρτε που θα σου άφηνα να μου φας το θρεντ!)

Άρα και η Αρβανιτάκη είναι σφφ! Οποιαδήποτε τρυφερή και γλυκειά ύπαρξη θέλουμε να βάλουμε στη λίστα. Αν θέλετε και εξήγηση: ούτως ή άλλως μόνο με την φαντασία θα γίνει η πεντάδα μας ποτέ πραγματικότητα, άρα σφφ.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέρθουμε στο θέμα.

Αααχ, Claudia Black, μα καλά ρε παιδιά γιατί με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία; Εγώ τώρα ποια να βγάλω για να την βάλω στην πεντάδσ;

Τη Μίλα, που την είδα πρώτη φορά σε μια φωτογραφία το 1990 και έμεινα μαγεμένος από το χρώμα των ματιών της; Όχι!

Τη Ρόνα, που την είδα σε τρεις σκηνές στο "Η Ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ" και έψαχνα να βρω ποιά είναι αυτή η θεά; Ποτέ!

Την Τσαρλίζ, που ακόμα θυμάμαι και αναστενάζω τη διαφήμηση με το Καμπάρι; Αποκλείεται!

Τη Σκάρλετ, που όταν έβγαλε το καπέλο στο "Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι" μου κόπηκε η ανάσα; Ούτε για αστείο!

Ή μήπως τη Λούσι Λιού, που όταν την είδα σε μία σκηνή στο "Gridlock'd" ήταν αρκετό να σταματήσω να κοιτάω την πανέμορφη Τάντι Νιούτον και να περιμένω πως και πως την επόμενη σκηνή της; Θα αστειεύεστε!

Edited by Nova
Συμπλήρωμα, διόρθωση τίτλου.

Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα και γω στην πεντάδα.

:thmbup: στην Kristen Stewart, από τις λίγες νέες φατσούλες που με συγκινούν. Τυχεροί εκείνοι που θα μεγαλώσουν μαζί της.

Αφού ο Mod του topic αποφάσισε να υποστηρίξει το εγχείρημα, τι μπορώ να πω εγώ;...

Χεχε, μπορώ πάντα να σας πλαγιοκοπήσω!

Δε με λέτε, κύριοι, αν η λίστα σας αντιστοιχεί σ'αυτήν του Ross, γιατί βάζετε headshots? Είναι σα να ψάχνετε για σπίτι και να κοιτάτε μόνο την εξώπορτα...

Δε με λέτε, κύριοι, αν η λίστα σας αντιστοιχεί σ'αυτήν του Ross, γιατί βάζετε headshots? Είναι σα να ψάχνετε για σπίτι και να κοιτάτε μόνο την εξώπορτα...

Κάτι τέτοιο είχες κατά νου; :

post-1004-12592256161_thumb.jpg

In random order μια πολύ πρόχειρη λίστα με ότι μου έρχεται στο μυαλό, από όλες τις φυλές (όχι του Ισραήλ :p).

Η αλήθεια είναι ότι δε με πολυ-ενδιαφέρουν γυναίκες που δεν μπορώ καν να συναντήσω, οπότε δε συγκρατώ ονόματα συνήθως:

Maria Gracia Cucinotta

Maria_Gracia_Cucinotta1.jpg

Kelly Chen/Chan

2008033010003963994_102409_0.jpg

Kyoko Fukada

200408270252_770435.jpg

Hale Berry (δεν την έχω δει πρόσφατα όμως)

halle-berry.jpg

Naomi Watts

naomi-watts5.jpg

Εμμμμμ, ......χμμμμμμ,.... δεν κάνω σχόλια, μόνο πεντάδα. Γιατί μόνο πεντάδα ρε παιδιά... γιατί να μπω σε τέτοιο βάσανο... και οι κοπέλες που θα προδώσω... και θα κλαίνε? Any way (σε τυχαία σειρά): Eliza Dushkou (μα τι έχω πάθει με αυτό το άσχημο μωρό...?) Natalie Portman (προσκυνούμε) Summer Glau (μα τι toaster!!! - κι ας έχει μεγάλο μέτωπο...) Megan Fox (θα μας κλείσουν μέσα... αλλά θέλω να παίξω κυνηγητό...) Tricia Helfer (No 6 αλλά νούμερο 1 η γιαγιά...) Κλαψ.... σνιφ..... συγνώμη Λιλού μου (Milla Jovovich), συγγνώμη Charlize μου, συγγνώμη zoe-seldana μωρό μου, αυτοί οι κακοί με ανάγκασαν για πεντάδα... δεν σημαίνει τίποτα η μη επιλογή σας....!!!!

post-1153-125923166848_thumb.jpg

post-1153-125923169139_thumb.jpg

post-1153-125923173079_thumb.jpg

post-1153-125923177399_thumb.jpg

post-1153-12592318233_thumb.jpg

Η 5ΑΔΑ ΜΟΥ

Bjork

post-1004-125904858329_thumb.jpg

Daryl Hannah

post-1004-125904863145_thumb.jpg

Mylene Farmer

post-1004-125904868162_thumb.jpg

Jennifer Jason Leigh

post-1004-125904875218_thumb.jpg

και η Ελευθερία Αρβανιτάκη!

post-1004-125904889501_thumb.jpg

Έμειναν εκατοντάδες απ'έξω. Αυτές που έκλαψα περισσότερο:

Linda Hamilton

Alanis Morisette

Sigourney Weaver

Alyson Hannigan

Mary McDonnell

Amy Charles

Alyssa Milano

Sean Young

Maura Tierney

Selma Blair

Victoria Abril

Πως τολμάς? Η Daryl Hannah είναι δικιά μου...!!!!! Σε καλώ σε μονομαχία.....

post-1153-125923234703_thumb.jpg

Εγω εχω σημαντικο προβλημα να αποφασισω ποια προτιμω αν ειναι κοκκινομαλες.

Οριστε μια τεραστια λιστα: http://sexyredheads.invisionplus.net/?mforum=sexyredheads&showforum=3

(ο Ντινος νομιζω θα χαρει ιδιαιτερα)

Λοιπόν, επειδή θέλω κι εγώ να παίξω θα αγνοήσω τα εξής:

-ότι πρέπει να είμαι άντρας ή bi ή να θέλω να τις ξαπλώσω για να σας πω ποιες γυναίκες χαίρομαι να τις βλέπω στο γυαλί ή την οθόνη. Όχι ρε παιδιά, και όρθιες όταν κινούνται στο χώρο είναι υπέροχες. Δηλαδή, για να μου αρέσει να χαζεύω έναν πάνθηρα ή τη θάλασσα θα πρέπει να θέλω και να... Δε μου βγάζει νόημα... Κάθε τι που το θαυμάζεις σου προκαλεί συναισθήματα κι άρα παίζουν οι ορμόνες σου -ε, οκ ίσως απλά άλλες ορμόνες :p- και με τον ίδιο τρόπο που θαυμάζω άντρες στο γυαλί χωρίς όμως και να με κάνει αυτό να θέλω κάτι παραπάνω (γιατί θεωρώ απίστευτα δύσκολο το να θες πράγματι κάτι παραπάνω από κάποιον που δεν έχεις αγγίξει ή μυρίσει ποτέ), έτσι μπορώ να θαυμάζω και γυναίκες.

-ότι πρέπει να είναι "τώρα" έτσι, γιατί ουσιαστικά "τώρα" είναι κάθε φορά που βάζεις μια ταινία, σειρά -ό,τι- και τις ξαναβλέπεις. Αυτό το νόημα της αθανασίας κηνυγάνε έτσι κι αλλιώς, όχι?

Αν μετά από αυτά θέλετε την πεντάδα μου, δείτε παρακάτω, αν όχι περάστε στο επόμενο ποστ, δε θα με πληγώσετε :p

Michelle Pfeiffer

039_3307michelle-pfeiffer-posters.jpg

Kate Blancet

kate-blanchett-by-phoenirius.jpg

Nicole Kidman

nicole-kidman.jpg

Rita Hayworth

rita_hayworth_02.jpg

Και πάρτε και μία ελληνίδα που τη θεωρώ τουλάχιστον ισάξια τους: Τζένη Καρέζη

e96897e25ad64c8fb6b0102.jpg

tzenh-karezh2.jpg

θα αγνοήσω τα εξής: -ότι πρέπει να είμαι άντρας ή bi ή να θέλω να τις ξαπλώσω για να σας πω ποιες γυναίκες χαίρομαι να τις βλέπω στο γυαλί ή την οθόνη. Όχι ρε παιδιά, και όρθιες όταν κινούνται στο χώρο είναι υπέροχες. Δηλαδή, για να μου αρέσει να χαζεύω έναν πάνθηρα ή τη θάλασσα θα πρέπει να θέλω και να... Δε μου βγάζει νόημα...

Προφανώς αγαπημένη μου Nienor θα το έχεις ακούσει από αγοράκια και δεν το πίστεψες, στο λέω κι εγώ. Στην 5άδα βάζουμε γυναίκες που εμάς τους άντρες μας κάνουν... έτσι:

post-1004-125924564846_thumb.jpg

...και όταν εμείς τα αγόρια γινόμαστε έτσι ... αν δεν εκραγούμε ... θα σκάσουμε!

Τελείως άλλη κατάσταση.

Κίρα Νάιτλι, Κέητ Μπλάνσετ αυτές πως θα τις βάλω στην πεντάδα μου; Και ποιές θα βγάλω;

Δεν το κάνουμε οκτάδα λέω εγώ;

Eliza Dushkou (μα τι έχω πάθει με αυτό το άσχημο μωρό...?)

Ότι και πολλοί άλλοι... Αλλά δεν μπαίνει στην πεντάδα μου.

:thmbup: στην Kristen Stewart, από τις λίγες νέες φατσούλες που με συγκινούν. Τυχεροί εκείνοι που θα μεγαλώσουν μαζί της.

Όντως.Την είχα πρωτοδεί στο Zathura και μου είχε κάνει εντύπωση από τότε.

Άλλη φατσούλα που μου έκανε εντύπωση, η Ellen Page, και πολύ καλή ηθοποιός. Την πρωτοπρόσεξα στο Juno, αλλά δεν ήξερα πως την είχα πρωτοδεί στο X-Men: The Last Stand ως Kitty Pride, το κορίτσι που διαπερνά τοίχους.

post-1004-125930350784_thumb.jpg

post-1004-125930352077_thumb.jpg

post-1004-125930353474_thumb.jpg

post-1004-125930354655_thumb.jpg

Αργείτε πολύ μερικοί.

Edit: Fuck! Ξέχασα την Winona Ryder!

Edited by DinoHajiyorgi

ΛΟΙΠΟΝ!

Χωρίς να κάνω σχολιασμό, καταθέτω απλώς την πεντάδα μου.

5.

Jennifer Aniston

jennifer-aniston.jpg

4. Jolene Blalock

jolene_blalock_mag_6_big.jpg

3. Jeri Ryan

jerryryanfhm1.jpg

2. Terry Farrell

terry-6.jpg

1. Monica Bellucci

Monica02.jpg

Ώστε Jennifer Aniston λοιπόν, Σπόκιε! Ουάου! Και έβαλες, κατά την γνώμη μου, την καλύτερη της φωτογραφία!

ΚΥΡΙΟΙ τα γούστα σας στις γυναίκες είναι παιδαριώδη και κλισέ ... περιμένετε την κόλαφο του sex beast..... collecting evidence of beauty and sx..:tease:

Ω, θεοί! Αυτό το τοπίκιον με τις πεντάδες έχει καταστέψει τον ψυχισμό μου! Με κυνηγάνε πικραμένες κούκλες που δεν τις έβαλα στην πεντάδα μου! Αλλά κι πεντάδα (μάλλον η τετράδα, η Αντζελίνα δεν κουνιέται απ' την κορυφή, απλά χαζεύει την θέα) με αγριοκοιτάζει μήπως και βγάλω καμιά απέξω!

Ποστάρω τις Ελληνίδες που θρηνώ επειδή μείναν στην απέξω, παρόλο που η ομορφάδα τους είναι (ή υπήρξε) εξαιρετική.

Το Τζενάκι (η Καρέζη που την είχα αγαπήσει και πολύ σαν άνθρωπο, όταν είχα την τύχη να την γνωρίσω. Υπέροχη γυναίκα, παρά το ότι τότε ήταν ήδη με καρκίνο κι έδινε τις τελευταίες παραστάσεις της Ηλέκτρας, δεν αρνήθηκε σε κανέναν θαυμαστή να την δει στο καμαρίνι της και να μιλήσει μαζί της.)

Tzeni_Karezi.jpg

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Υπέροχη και σέξι, με σκληρή ομορφιά.

%5Cimages%5Ccontent%5C47091.jpg

Η πανέμορφη (ακόμα και τώρα, που αρνείται να μπει κάτω από νυστέρι και την θαυμάζω γι αυτό) ΚΥΡΙΑ Πέμυ Ζούνη

06-01.jpg

σαν γκόμενες που τις δείχνουν πορνό κάνετε! Ανοίγετε συζήτηση για τις κακόγουστες κουρτίνες πίσω από την παρτούζα.

Εγω Ντινο μου με τις κουρτινες δεν ασχολουμαι! Με τα εντελως κιτς εσωρουχα (ιδιως αν φορανε κανενα καμπριο), την επιμονη στο δωδεκαποντο στιλετο τακουνι(να κανουν καμια αποτομη κινηση, να του καρφωθει του φουκαρα του παρτενερ πουθενα, να'χουμε αλλα), το χαλια φωτισμο που δειχνει το δερμα πρασινοκαφε, την ανευθυνοτητα να μη χρησιμοποιουν προφυλακτικα, την ελλειψη υπόθεσης στις αμερικανικες (οι ιταλικες ευτυχως εχουν και storyline) μπορει, αλλα οχι και με τις κουρτινες.....

Άλλη φατσούλα που μου έκανε εντύπωση, η Ellen Page, και πολύ καλή ηθοποιός. Την πρωτοπρόσεξα στο Juno, αλλά δεν ήξερα πως την είχα πρωτοδεί στο X-Men: The Last Stand ως Kitty Pride, το κορίτσι που διαπερνά τοίχους.

Δες την και στο Hard Candy, ως πιτσιρικα που παγιδευει και βασανιζει παιδεραστη (φτανοντας μεχρι και στο σημειο να ενσαρκωσει τον πιο τρομερο μυθο περι της γυναικος, αυτον της ευνουχιστρας σκυλας) να τρελαθεις Η μικρη, περα απο φατσουλα, ειναι και ταλενταρα