Sileon Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 "Καλή η γκόμενα;" "Άσε, ρε φίλε. Κατσίκα εντελώς!" "Δηλαδή;" "Ε, να, Τζέσικα Μπιλ ένα πράμα" "Α-αα! Μακριά, μακριά!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Παρακαλούνται οι αλεπούδες που δε γουστάρουν τα σταφύλια να πάψουν να τα κακολογούν και να αφήσουν σε εμάς τους... λύκους να τα τρυγάμε! Αουουουουουου!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Φωτογραφίες (ορισμένες..."φωτιά") από θηλυκά μέλη του φόρουμ υπάρχουν. Δεν δικαιούμαι όμως να τις ποστάρω. Αυτό το δικαίωμα ανήκει στην διάθεση των όμορφων κυριών μας. Προσοχή όμως, μετά θα έρθει η σειρά μας. Σουφουφίτης και με στομάχι φέτες...χλωμό το βλέπω. Αυτό δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Μιας κι εδώ είμαστε ΟΛΟΙ σφφ, ας ανοίξουμε κι ένα τοπίκιο για τις δικές μας ορμόνες. Τολμάτε, κυρίες και κύριοι; :Ρ Ή θα 'χουν την τιμητική τους μόνο οι διάσημοι/ες γενεθλιάζοντες σουφουφίτες; :Ρ Εγώ, πάντως, το Τζεσάκι δεν θα το πέταγα απ' το κρεβάτι μου, τουλάχιστον όχι πριν το περάσω ένα χεράκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Παρακαλείται η κυρία dark desire να ανεβάσει φώτο της. Η ενδεχόμενη υπεροχή της υπέρ της βαλλόμενης ίσως και να δικαιολογεί τη συκοφαντίκη δυσφήμιση. Αν είναι δυνατόν, για λόγους σύγκρισης, να φέρνουν στις φώτο 5 και 7 του θύματος. Πιο αποκαλυπτικές θα είναι καλοδεχούμενες και θα ληφθουν ως ένδειξη καλής θέλησης. Μπρος, λοιπόν! Θα στις στειλω σε PR αφου μου υπογραψεις υπεύθυνη δηλωση ότι θα είναι μόνο για προσωπική χρηση Και μια απορία: ΠΟΣΟ αποκαλυπτικες τις θέλετε signore? Φωτογραφίες (ορισμένες..."φωτιά") από θηλυκά μέλη του φόρουμ υπάρχουν. Δεν δικαιούμαι όμως να τις ποστάρω. Αυτό το δικαίωμα ανήκει στην διάθεση των όμορφων κυριών μας. Προσοχή όμως, μετά θα έρθει η σειρά μας. Σουφουφίτης και με στομάχι φέτες...χλωμό το βλέπω. Βρε Ντινο...Στα'χα πει και στη Θεσσαλονίκη: "Αντρας χωρις κοιλια, γυναίκα χωρις στηθος και σπίτι χωρις μπαλκόνι". Οι φέτες στο στομαχι δεν ειναι καθολου πρακτικες.... Με την πρώτη ευκαιρια κατεβαινω Χαλκιδα να εμπλουτισω τη συλλογη σου (αμα καει το φιλμ μη με δειρεις πολυ) Edited March 4, 2010 by Dark desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Ζήτησε κανείς καμπύλες; Χυμούς; Πάλι καλά που η Eva Mendes (Urban Legends: Final Cut - Ghost Rider - The Spirit) έχει γενέθλια. Έκλεισε τα 36. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ζήτησε κανείς καμπύλες; Χυμούς; Πάλι καλά που η Eva Mendes (Urban Legends: Final Cut - Ghost Rider - The Spirit) έχει γενέθλια. Έκλεισε τα 36. Μόνο 1,68 όμως Κάτι σε καμπύλες ΚΑΙ σε ύψος;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Μια χαρά ύψος είναι το 1.68! (Και το 1.67 μαζί του :Ρ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Για everyday-use είναι ανεκτό. Για να λες ότι είανι μια πανέμορφη γυναίκα όμως, δεν είναι (για μένα). 1.80 και πάνω παρακαλώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Everyday use? Κάτι σαν τα σαμπουάν ένα πράγμα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Δεν είχα άλλη Αγγλική φράση εύκαιρη με το "everyday" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 1.80 και πάνω;;; Και 'γω που είμαι ψηλός, και θεωρώ πως με τις κατάλληλες αναλογίες το ύψος προσθέτει στη γυναίκα, δε θα ήθελα άλογο δίπλα μου! Το at least 1.80, είναι.. κάπως. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως είναι υπερβολικό ύψος ακόμα και για β. Ευρώπης (τουλάχιστον το wiki δινει μεσο ορο το 1,66-1.68), βρές μου γυναίκες τόσο ψηλές τις σόουμπιζ που να είναι και τόσο ωραίες. Μπες ένα imdb. Αυθαίρεται, 1 στις 100 ωραίες θα έλεγα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) 1.80 και πάνω;;; Και 'γω που είμαι ψηλός, και θεωρώ πως με τις κατάλληλες αναλογίες το ύψος προσθέτει στη γυναίκα, δε θα ήθελα άλογο δίπλα μου! Το at least 1.80, είναι.. κάπως. Κι εγώ είμαι ψηλός και δεν μπορώ να φανταστώ να λένε μια γυναίκα globally πανέμορφη αν μου είναι κάτω από τον ώμο. Είναι... κάπως Edited March 5, 2010 by SpirosK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Angelina Jolie: 1.73 Monica Belucci: 1.70 Scarlett Johansson: 1.63 Kirsten Dunst: 1.68 Milla Jovovich: 1.74 (κι ήταν και μοντέλο) Kate Winslet: 1.68 Catherine Zeta Jones: 1.69 Πες μου, σε παρακαλώ, σε ποια απ' αυτές θα έριχνες πίτα λόγω ύψους; (Εκτός απ' την Αντζελίνα ΜΟΥ, την οποία την έβαλα για λόγους καθαρής στατιστικής και δεν στην παραχωρώ ούτε για φαντασίωση) :Ρ Πες μου ότι θα χιλοπίτιαζες την Σκάρλετ να γελάω μέχρι την δευτέρα παρουσία!!!! :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Στις φωτογραφίες και τις ταινίες φαίνονται ψηλές... κατάρα στις τεχνικές τους )) Είπα, άλλο για everyday, άλλο για παγκόσμια ομορφιά. Σε καμία δε θα έριχνα everyday χυλόπιτα. Όμως ξενέρωσα τώρα που είδα το ύψος τους... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Μην κολλάτε στο ύψος ρε σεις! Για "καθημερινή κυκλοφορία" οι γυναίκες φοράνε ένα δεκάποντο τακούνι και έρχονται στα ίσα τους. Αφήστε που στην "οικιακή καθημερινότητα" (κρεβάτι) δεν βολεύουν οι πολύ ψηλές. Δεν είναι μανιτζέβελες και βολικές στο παρκάρισμα και στα επικίνδυνα stunts. ...και για να προλάβω τυχόν κακεντρέχειες, είμαι 1.94. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) Αφήστε που στην "οικιακή καθημερινότητα" (κρεβάτι) δεν βολεύουν οι πολύ ψηλές. Δεν είναι μανιτζέβελες και βολικές στο παρκάρισμα και στα επικίνδυνα stunts. OK, αφού το σκίσαμε το θέμα τελείως, ας καταθέσω κι εγώ την imho: Δεν υπάρχει ύψος που να μην έχει τα θετικά του σ' αυτό το ζητηματάκι. Με δεδομένη την τήρηση καλών αναλογιών: Κάτω από 1.65, και ειδικά κάτω από 1.60 το μπόνους διαχείρισης αρχίζει και γίνεται πραγματικά πολύ σημαντικό. Στην περιοχή του 1.70 - 1.80 οι αυξημένες τιμές των κρίσιμων μάζών καθώς και του εμβαδού δέρματος (εξαιρετικά σπουδαίος παράγων) αποκτούν αποφασιστική βαρύτητα. Τέλος, η περιοχή 1.60 - 1.70 συνήθως δεν είναι κορυφαία σε τίποτα απ' τα δύο, αλλά σίγουρα καλύπτει μια χαρά και τα δύο άκρα, έχοντας το επιπλέον πλεονέκτημα ότι, από στατιστικής άποψης περιλαμβάνει τα πιο όμορφα πρόσωπα (κάτι που προφανώς έχει άμεση σχέση με το θέμα μας) ακριβώς επειδή είναι η πολυπληθέστερη All in all, είναι κανείς (ή καμία) καταδικασμένος να το απολαύσει. Edit: Είχατε δεν είχατε με κολάσατε πάλι... Edited March 6, 2010 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Μια χαρά ύψος είναι το 1.68! (Και το 1.67 μαζί του :Ρ) Και το 1,69 καμπυλωτο (το δικο μου) Ζήτησε κανείς καμπύλες; Χυμούς; Πάλι καλά που η Eva Mendes (Urban Legends: Final Cut - Ghost Rider - The Spirit) έχει γενέθλια. Έκλεισε τα 36. ΑΥΤΟ ειναι θηλυκο! (κι η Αντζελινα αλλα την εχει καπαρωσει η συντροφισσα Σονια και δε λεει τωρα να πλακωθουμε για μια φαντασιωση) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Η Rachel Weiz (The Mummy - The Mummy Returns - Constantine - The Fountain) γιορτάζει σήμερα τα 40ά της γενέθλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Τι θηλυκό! Το προσωπικό μου Νο1. ΓΥΝΑΙΚΑ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Τι θηλυκό! Το προσωπικό μου Νο1. ΓΥΝΑΙΚΑ. Ματια-Αυτο τα λεει όλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Η Linda Fiorentino (Men In Black - Dogma - What Planet Are You From?) έφτασε τα 52. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Αχ τι έχασα τις ημέρες που ήμουν άρρωστος: Ρέητσελ και Λίντα. Ααααχ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Σήμερα γιορτάζει μια βασίλισσα. Η Sharon Stone (Total Recall - Sphere - Catwoman) είναι 52. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Respect. Πάντως, η Μισέλ Φάιφερ και η Χειλ Μπέρι έχουν ενσαρκώσει την κατγούμαν. Εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Πάντως, η Μισέλ Φάιφερ και η Χειλ Μπέρι έχουν ενσαρκώσει την κατγούμαν. Εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι. Ήταν η κακιά αντίπαλος της Halle Berry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts