Jump to content

Sci-Fi Ορμόνες (Γυναίκες ηθοποιοί)

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι έχει ξεφύγει για ΣΦ(Φ)-ορμόνες μιλάμε ακόμα

Απλώς δεν έχει σχέση με κινηματογράφο-τηλεόραση αυτή τη στιγμή. :-)

Άλλος κανείς, τώρα που γυρίζει; :Ρ

Οκ, ζητήσατε, λαμβάνετε (Ντίνο, κέρδισες μια μικρή μάχη).

Αυτή ήταν να δημοσιευτεί, αλλά δεν βγήκε το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού που θα έμπαινε. :Ρ Αλλά και πάλι, την αγαπώ και την έχω και σαν άβαταρ. Διά χειρός Γιώργου Αποστόλου (του ραδιοφωνικού εκφωνητή)

post-374-126942754339_thumb.jpg

Και μια απ' τον αγαπημένο μου φωτογράφο και μέλος του σφφ, Lord Celeborn

post-374-126942761499_thumb.jpg

Και μία στην οποία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Ντίνος μας...

post-374-126942764991_thumb.jpg

Αυτή που μου έβγαλε ο κ. Βανδωρος κι ήταν για το Ε της Ελευθεροτυπίας (έχει δημοσιευτεί) δεν την βάζω, από καθαρό πείσμα. :Ρ

Αυτή ήταν να δημοσιευτεί, αλλά δεν βγήκε το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού που θα έμπαινε. :Ρ Αλλά και πάλι, την αγαπώ και την έχω και σαν άβαταρ. Διά χειρός Γιώργου Αποστόλου (του ραδιοφωνικού εκφωνητή)

Αυτή που μου έβγαλε ο κ. Βανδωρος κι ήταν για το Ε της Ελευθεροτυπίας (έχει δημοσιευτεί) δεν την βάζω, από καθαρό πείσμα. :Ρ

Η πρώτη είναι εξαιρετική.

Η τρίτη είναι η χειρότερη. Κατ'αρχήν φαίνεται το ύψος...

Και η μύτη! Πού την πας την προβοσκίδα μου; Αν την είχα μπόι, θα 'μουνα Σκλεναρίκοβα! :Ρ

Edited by Sonya

Και η μύτη! Πού την πας την προβοσκίδα μου; Αν την είχα μπόι, θα 'μουνα Σκλεναρίκοβα! :Ρ

Χαχαχαχααχα......

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν την πρόσεξα με την πρώτη ματιά :devil2:

(αλλά τίποτα που δε φτιάχνεται με λίγο editing)

Η πρώτη είναι όντως εξαιρετική.

Η δεύτερη φαίνεται σαν να έχει θέμα εποχής λόγο ρούχου και είναι αρκετά σκοτεινή.

Η τρίτη δεν μου άρεσε, όχι λόγο ύψους, αλλά λόγω χρωμάτων.

Υ.Γ ..και ναι, αν θέλετε κάνω σχόλια και για φωτογραφίες!laugh.gif

Να επιστρέψω στο θέμα δηλώνοντας τη λατρεία μου για τη Lara Flyn Boyle (ήταν και να παίξει και στο Birds of Prey την Harley Quin, αλλά την αντικατέστησαν τελευταία στιγμή)

Και επίσης και τη λατρεία μου για την Jennifer Connely (Hulk, Phenomena και Labyrinth ξεχάσαμε)

Και η μύτη! Πού την πας την προβοσκίδα μου;

Oh gorgeous woman in red, could your imagination be lacking? To tenderly bite that magnificent nose, to tickle and to nibble that wonderful schnoz, to flick my tongue on the tip of the glorious beak, to run my lips over the sweet honker, to rain kisses on that velvet sniffer, snuffer and whiffer, to make passionate love on that outstanding bazoo!

Ως σταθμός των sff ορμονών, οι κυρίες μέλη ενθαρρύνονται ενθέρμως να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε η Sonya μας!

Oh gorgeous woman in red, could your imagination be lacking? To tenderly bite that magnificent nose, to tickle and to nibble that wonderful schnoz, to flick my tongue on the tip of the glorious beak, to run my lips over the sweet honker, to rain kisses on that velvet sniffer, snuffer and whiffer, to make passionate love on that outstanding bazoo!

Όπως είπε και η Roxanne Kowalski στην ομώνυμη ταινία (1987):

But it wasn't him doing that, was it? It was you. You and your nose, Charlie. You have a big nose! You have a beautiful, great big, flesh-and-bone nose! I love your nose! I love your nose, Charlie. I love you, Charlie.

if Cleopatra''s nose had been shorter, the face of the world would have been changed!Ζήτω στις μεγάλες όμορφες μύτες :)))!(το off topic συνεχίζεται :PP)

Δεν ξέρω τι έχει πιο πολύ ενδιαφέρον: Οι φωτογραφίες οι ίδιες ή ο τρέχων αριθμός των downloads της κάθε μίας (που για την ώρα είναι πρακτικά ο ίδιος για όλες, πράγμα που υποδεικνύει ότι η καλλιτεχνική κουβέντα είναι κυρίως για την κουβέντα και η ουσία είναι το ίδιο το down to earth, girl next door μοντέλο).

Προσωπικά, Sonya, δεν κατέβασα καμμία γιατί περιμένω την πραγματικά sexy φωτό που θα με στείλει: Με την μπύρα στο χέρι και το (εχμ... τρανταχτό) γέλιο στο στόμα!

Ξέρω, τα βίτσια είναι περίεργο πράγμα :D αλλά σίγουρα θα είναι εύκολο να ικανοποιήσεις το συγκεκριμένο. Κι αν δεν έχεις καμμία τέτοια φωτό, πες του φωτογράφου σου να περάσει από Βύνη μεριά στο επόμενο μυτίγκιο και θα φροντίσω να σε κουρδίσω κατάλληλα. :beer:

if Cleopatra''s nose had been shorter, the face of the world would have been changed! Ζήτω στις μεγάλες όμορφες μύτες!(το off topic συνεχίζεται :PP)

Αυτή είναι η Βάσω Καβαλιεράτου. Έπαιξε στο "Ψυχραιμία" του Νίκου Περάκη. Την ταινία δεν την έχω δει. Είδα την πρεσ-κόνφερανς της ταινίας στην τηλεόραση και είπα "ποιο είναι αυτό το πλάσμα". Φωτό από εκεί που έχει τα τρελά μαλλιά (που όλο το cast στέκεται στη σειρά) δεν βρήκα ικανοποιητικά μεγάλο.

post-1004-126945027081_thumb.jpg

post-1004-126945029232_thumb.jpg

post-1004-126945031057_thumb.jpg

post-1004-126945032846_thumb.jpg

Στοπ, φάουλ!

Η Σόνια είναι σφφ, αλλά Βάσω Καβαλιεράτου;

Απαιτώ άμεση δικαιολόγηση κ. Ντίνο για την επιλογή σας.

(Οκ, αστειεύομαι, αλλά όντως η τελευταία είναι λίγο off topic δεν νομίζεις; Εκτός πάλι και αν είναι μέλος από την πεντάδα-δεκάδα των γυναικών που θα ήθελες να τις... κάνεις διάφορα. Τότε αλλάζει.)

Και το Ψυχραιμία δεν είναι σφφ, το έχω δει.

(Τώρα αν ανέβαζες και φώτο από την Ευγενια Θεωνά που χόρευε με το σούπερ μίνι, οκ δεν είναι και πάλι σφφ, αλλά θα την δεχόμουνα.)

Στοπ, φάουλ!

Η Σόνια είναι σφφ, αλλά Βάσω Καβαλιεράτου;

Ήξερα έναν αρπιτζά Καβαλιεράτο, μπορεί να είναι συγγενείς. Σου κάνει αυτό ως εξήγηση;

Απαιτώ άμεση δικαιολόγηση κ. Ντίνο για την επιλογή σας.

Ε, γκουχ, μετράνε ολίγο, καθώς αποτελούν προσωπική καψούρα, κι εμείς ανήκουμε εις το σουφουφου. Αλλά και η μύτη, ε; Out of this world! :whistling:

Η Sarah Jessica Parker (Flight of the Navigator, Hocus Pocus, Ed Wood, Mars Attacks) κλείνει τα 45.

post-1004-126950956063_thumb.jpg

post-1004-126950957011_thumb.jpg

post-1004-126950958494_thumb.jpg

post-1004-126950961485_thumb.jpg

post-1004-126950963223_thumb.jpg

post-1004-12695096469_thumb.jpg

post-1004-126950966235_thumb.jpg

Edited by Nova
Parker not Harper

Όχι, μωρε, δαύτη! Όξω!

Η πιο υπερεκτιμημένη περσόνα του Χόλλυγουντ, δήθενα ξεχωριστή, κάπως πιο εκλεπτυσμένη, αεράτη και καλά, με το στανιό κοσμοπολίτισσα. Ουσιαστικά προβάλλει το πλέον εφήμερο, κούφιο πρότυπο γυναίκας:

τι και αν δε βλέπεσαι, το γυμναστήριο, τα περιοδικά και οι μπουτίκ σε βάζουν στο παιχνίδι.

Η Sarah Jessica Harper (Flight of the Navigator, Hocus Pocus, Ed Wood, Mars Attacks) κλείνει τα 45.

Slap! Οκ Ντίνε με εκπλήσεις! Σου αρέσει η Σάρα Τζέσικα? ??? Έχεις υπόψην σου ότι είναι τάπα ε?

Μήπως βλέπεις και Satc? :dazzled:

Στο θέμα μας τώρα. All time favorite γαλλίδες από τις πιο σέξυ κατά την άποψή μου

emmanuelle-beart-20040406-200.jpg

13_emmanuelle_beart.jpg

sophie-marceau-20071121-341234.jpg

4867aa2d11fc6&filename=%EC%9D%B4%EC%9E%90%EB%B2%A8%EC%95%84%EC%9E%90%EB%8B%88_3.jpg

Και η παρακάτω κυρία είναι Ινδή και πρωταγωνίστρια του Bollywood!

aishwarya-rai-pic.jpg

aishwarya_rai_01.jpg

ΑΑααχ και η Kate.

evangeline_lilly_LOST.jpg

Επίσης απορία: αυτό το τόπικ είναι μόνο για αντρίδιδες? Γιατί είναι 40 σελίδες ξερω γω και όσο έψαξα είδα γκόμενες μόνο. Εμείς οι γυναίκεσε δλδ που θα βάζουμε εδώ γκομενάκχια για μας?

Edited by Amandel

Αν με την λέξη γκομενάκια εννοείς γυναίκες, τα βάζετε εδώ. Δεν έχουμε πρόβλημαlaugh.gif

Αν εννοείς άντρες, υπάρχει άλλο τόπικ. "ΣΦΦ ορμόνες απο την ανάποδη"biggrin.gif

http://community.sff.gr/topic/6018-σου-φου-φου-ορμόνες-από-την-ανάποδη/page__hl__ΣΦΦ%20ορμονες%20απο%20την%20αναποδη

Edited by Drake Ramore

Slap! Οκ Ντίνε με εκπλήσεις! Σου αρέσει η Σάρα Τζέσικα? ??? Έχεις υπόψην σου ότι είναι τάπα ε?

Μήπως βλέπεις και Satc?

Πρώτον, ναι μου αρέσει ΚΑΙ η Τζέσικα Πάρκερ. Όσοι παρακολουθείτε αυτό το τόπικ από τότε που ξεκίνησε θα έπρεπε να έχετε καταλάβει ότι τα γούστα μου έχουν ποικιλία. Το λίμπιντο μου δεν φοράει παρωπίδες. Όπως μου αρέσει η Jennifer Connelly για άγνωστο σε μένα λόγο, μου αρέσει ΚΑΙ η Sarah Jessica Parker, για επίσης άγνωστο λόγο. Με παρακινεί επίσης και η ερωτική περιέργεια, που είναι έξτρα αφροδισιακό για μένα. Αν μπορώ να φανταστώ πως είναι μια γυναίκα γυμνή ενώ τη βλέπω ντυμένη (Pamela Anderson) μου προκαλεί αφόρητη βαρεμάρα.

Δεύτερον, όσοι παρακολουθείτε προσεκτικά αυτό το τόπικ, θα έπρεπε να έχετε ήδη κατανοήσει ότι προτίστως "υπηρετώ" αυτό το τόπικ. Ποστάρω και γυναίκες που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αλλά ως όμορφες, ωραίες και σέξι που αρέσουν σε πολλούς άλλους, τις ποστάρω γιατί αυτός είναι ο εδώ σκοπός.

Γλυκειά μου Amandel, μου αρέσεις και εσύ. Λυπάμαι αν αυτό δεν σε καθησυχάζει για το αν, αντικειμενικά, θα μπορούσε κάποιος κακεντρεχής να πει αν πράγματι αξίζεις ή όχι τον θαυμασμό μου.

Και ΝΑΙ, βλέπω Sex and the City, καψούρης με την Cynthia Nixon.

Αν με την λέξη γκομενάκια εννοείς γυναίκες, τα βάζετε εδώ. Δεν έχουμε πρόβλημαlaugh.gif

Αν εννοείς άντρες, υπάρχει άλλο τόπικ. "ΣΦΦ ορμόνες απο την ανάποδη"biggrin.gif

http://community.sff...0αναποδη

Χμ οκ τελικά δεν έκανες πλάκα θα το τιμήσω σύντομα:devil2:

Και ΝΑΙ, βλέπω Sex and the City, καψούρης με την Cynthia Nixon.

Ελα ρε συ :o Με την Μιράντα? Couldn't see that coming!

Ο κυνισμός της Σαμάνθας έχει πολύ πλάκα.

Ά, επισης έχω ακούσει να λένε ότι όλο το κρυμμένο νόημα του Σαιξς εντ δε Σίτυ βρίσκεται στην Μάγκντα ρε. Μάγκντα φορ δε γουιν. :cool:

Όπως και να χει, δε νομίζω να μείνεις παραπονεμένος γιατί βγαίνει και Νο. 2 ταινία :o

Εντάξει, μετά τη Σοφί Μαρσό, τη θεά την ίδια, διορθώνεται κάπως η ζημιά από το φαστ φουντ κατασκεύασμα του Sex and the City.

Υ.Γ. Μπλόκαρα με τη Μαρσό. Έχω δηλώσει φανατικός τη Ρέιτσελ Βάις αλλά έχοντας ξεχάσει τούτη, την πιο παλιά, μεγάλη μου αγάπη. Δύο Θεές, λοιπόν.

Και σε μένα άρεσε περισσότερο από όλες η Μιράντα.

Και ναι έχω δει όλο το SATC.

Το ξέρετε βέβαια πως η Μιράντα έχει σχέση με γυναίκα, τα τελευταία χρόνια. Όταν έγινε γνωστό οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες έγραψαν "Same Sex In The City".

Πετυχημένο.

Σήμερα έχει γενέθλια η Keira Knightley (The Hole, Pirates of the Caribbean, King Arthur, The Jacket). Κλείνει τα 25.

post-1004-126959597937_thumb.jpg

post-1004-1269595992_thumb.jpg

post-1004-126959600292_thumb.jpg

post-1004-126959601621_thumb.jpg

Και μπόνους, παρέα με την Σκάρλετ!

post-1004-126959603525_thumb.jpg