Sileon Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Α-ουυυύ, αουυύ!! [λύκος που αλυχτάει-emoticon] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 To photoshop στο bonus-spoof βγάζει μάτι. Κατά τα άλλα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Αααχ, Keira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Νταξ ωραία κοπέλα η Keira, αλλά απ’τα κόκκαλα βγαλμένη βρε αδέρφια! Λίγο τσι τσι...λίγο κρεατάκι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 (edited) Η Elizabeth Mitchell (Frequency, Lost, V) γιορτάζει τα 40ά της γενέθλια. Με την Angelina Jolie στο Gia. Edited March 27, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Νταξ ωραία κοπέλα η Keira, αλλά απ’τα κόκκαλα βγαλμένη βρε αδέρφια! Λίγο τσι τσι...λίγο κρεατάκι... H Keira είναι σαν το παϊδάκι στη σχάρα: δεν έχει και πολύ κρέας, αλλά χαίρεσαι που το ξεψαχνίζεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Και η μύτη! Πού την πας την προβοσκίδα μου; Αν την είχα μπόι, θα 'μουνα Σκλεναρίκοβα! :Ρ Κοριτσι μου στο λεω δημοσιως-αν αλλαξω γουστα θα'σαι η πρωτη γυναικα στην οποια θα κανω ερωτικη εξομολογηση... Μια χαρα ειναι η μυτη σου [Και ΝΑΙ, βλέπω Sex and the City, καψούρης με την Cynthia Nixon. Μια χαρα ειναι η Nixon-όπως λεει κι ενας κολλητος, αυτη η γυναικα ειναι το sex symbol του διανοουμενου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Elizabeth Mitchell, την πρώτη φορά που την είδα ήταν όταν έπαιζε στο Gia και ήταν η ερωμένη της Αντζελίνας. Δεν ξεχνιέται η πρώτη φορά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Και η παρακάτω κυρία είναι Ινδή και πρωταγωνίστρια του Bollywood! Η κυρία, για τους μη επαϊοντες, λέγεται Aishwarya Rai, είναι 37 ετών, πρωην μοντέλο (εστεμμένη Μις Κόσμος το 1994),και ηθοποιος (γνωστή και ως η "βασιλισσα του Μπόλιγουντ). Εχει κανει μερικές χολιγουντιανές ταινιες, όπως το πολύ γλυκο Mistress of Spices το 2005, το Last Legion το 2007 (με τον Κολιν Φερθ και τον Μπεν Κινγκσλευ), και το Pink Panther 2 το 2009 Νταξ ωραία κοπέλα η Keira, αλλά απ’τα κόκκαλα βγαλμένη βρε αδέρφια! Λίγο τσι τσι...λίγο κρεατάκι... H Keira είναι σαν το παϊδάκι στη σχάρα: δεν έχει και πολύ κρέας, αλλά χαίρεσαι που το ξεψαχνίζεις. Σου βγαινει η πιστη μεχρι να το ξεψαχνισεις και πιανεις τον εαυτο σου να λιμπίζεται τη σταβλισια μπριζολα του διπλανου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Δεύτερον, όσοι παρακολουθείτε προσεκτικά αυτό το τόπικ, θα έπρεπε να έχετε ήδη κατανοήσει ότι προτίστως "υπηρετώ" αυτό το τόπικ. Ποστάρω και γυναίκες που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αλλά ως όμορφες, ωραίες και σέξι που αρέσουν σε πολλούς άλλους, τις ποστάρω γιατί αυτός είναι ο εδώ σκοπός. Εντυπωσιάζομαι με αυτήν τη δήλωση. Μια και δεν έχω γνωρίσει καμιά τους από κοντά, οφείλω να δηλώσω ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες που έχουν ποσταριστεί σε αυτό το topic κατά καιρούς με ενδιαφέρουν. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες τους, βέβαια. Παρακαλώ, όσοι τις ξέρετε, θα μπορούσατε να τους επικοινωνήσετε το ενδιαφέρον μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Νταξ ωραία κοπέλα η Keira, αλλά απ’τα κόκκαλα βγαλμένη βρε αδέρφια! Λίγο τσι τσι...λίγο κρεατάκι... H Keira είναι σαν το παϊδάκι στη σχάρα: δεν έχει και πολύ κρέας, αλλά χαίρεσαι που το ξεψαχνίζεις. Σου βγαινει η πιστη μεχρι να το ξεψαχνισεις και πιανεις τον εαυτο σου να λιμπίζεται τη σταβλισια μπριζολα του διπλανου... Ποτέ δεν μου άρεσαν τα παϊδάκια. Πολύς κόπος για να τα ξεκοκαλίσεις, με ένα πενιχρό στο τέλος αποτέλεσμα για το στομάχι. (και τώρα που σκέφτομαι πόσο διαφορετικό νόημα θα είχε αυτή η πρόταση αν έλειπαν εκείνες οι δύο τελίτσες στο παϊδάκια με επιασε σπαστικό γέλιο!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Oφείλω να δηλώσω ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες που έχουν ποσταριστεί σε αυτό το topic κατά καιρούς με ενδιαφέρουν. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες τους, βέβαια. Παρακαλώ, όσοι τις ξέρετε, θα μπορούσατε να τους επικοινωνήσετε το ενδιαφέρον μου; Το γελάτε; ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ;! Εγγυημένα, τρεις βόρειοι φορουμίτες, και πιθανόν ένας τέταρτος, θα έχουν την ευκαιρία να το επικοινωνήσουν κατ'ιδίαν, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, στο κάτωθι μωρό. Η Marina Sirtis θα είναι στο Σούνιο 9 με 11 Απριλίου! Κι αν πέσουν ζέστες ίσως έρθει και με μαγιό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ποτέ δεν μου άρεσαν τα παϊδάκια. Πολύς κόπος για να τα ξεκοκαλίσεις, με ένα πενιχρό στο τέλος αποτέλεσμα για το στομάχι. (και τώρα που σκέφτομαι πόσο διαφορετικό νόημα θα είχε αυτή η πρόταση αν έλειπαν εκείνες οι δύο τελίτσες στο παϊδάκια με επιασε σπαστικό γέλιο!) Κι εμένα (αν και η εικόνα της Keira στη σχαρα θα κάνει τους περισσότερους αρρενες εδω μέσα να φριξουν!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ιδανικές αναλογίες έχει η παρακάτω κυρία. οποιαδήποτε με λιγότερα λιπαρά είναι... παϊδάκι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 οποιαδήποτε με λιγότερα λιπαρά είναι... παϊδάκι Rubensοπαθής κύριε Ramore; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ε δεν την λες την Μόνικα, μοντέλο του Ρούμπενς! Απλά δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Δεν έχουν καλά...κρατήματα στις στροφές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Την είδα στο Boston Legal και την έψαξα... Sarah Carter (Skinwalkers, Final Destination 2, κ.ά. μικρά) Dibs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Αν θες να την δεις περισσότερο, έπαιξε στην σειρά Shark μαζί με την Jeri Ryan. Δύο λόγοι να δεις την σειρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Την είδα στο Boston Legal και την έψαξα... Sarah Carter (Skinwalkers, Final Destination 2, κ.ά. μικρά) Dibs! Εξαιρετική επιλογή (θα παραβλέψω το ύψος μια φορά) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Ε δεν την λες την Μόνικα, μοντέλο του Ρούμπενς! Πλακα πλακα από αποψη ευγονικής τα ομορφότερα παιδια τα βγαζουν τα ρουμπενσονμοντελα (ειχανε δικιο οι γιαγιαδες μας που, αμα τους εφερνε ο γιος υποψηφια νυφη, την κοιταζανε στη λεκανη κι αμα ητανε στενη ετρωγε ακυρο) Οσο για τη Μονικα, μια ανθυποκλωσσα του Χολιγουντ (νομιζω η Λιζ ΧΑρλευ αλλα δεν κοβω και το χερι μου) την ειχε χαρακτηριζει χοντρογελαδα (τοσα ηξερε τοσα ελεγε...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Αυτά που βλέπετε είναι όλα μούσκουλα καλέ. Τα μοντέλα ήταν όλα κάτι ταβερνιάρισσες και κάτι πλύστρες (που κάνανε και κά 'να εξτραδάκι ενίοτε), αλλά από το να σηκώνουν τα καζάνια και τα βαρέλια με τη μπύρα και να κοπανάνε τα σεντόνια στα κανάλια (έχετε στίψει ποτέ υπέρδιπλο πανωσέντονο καπιτονέ με τα χεράκια σας; Ούτε εγώ) κάνανε τα μπράτσα και τις πλάτες που αποθανάτιζε μετά ο Ρούμπενς και σία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Η Lucy Lawless κλείνει τα 42. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Η Lucy Lawless Ο Κορίτσαρος! Η Θεά! Το Τέλειον! (Μ' αρέσει ΚΑΙ σαν ηθοποιός) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Aς μην παραβλέπουμε ότι, εκτός από φάνταζυ, η Ζήνα είναι και ΕΦ, καθώς παίζει στον (δεν θυμάμαι τώρα, μωρέ, δεν το βλέπω εγώ, ο άντρας το βλέπει) κύκλο του Battlestar Galactica και, αν οι σκόρπιες εικόνες που 'χω πιάσει δεν με απατούν, παίζει ένα cylon προφήτισσα ή κάτι τέτοιο που θ'αποκαλύψει ποιοι είναι οι πέντε; έξι; whatevah που είναι cylons και νομίζουν ότι είναι άνθρωποι μέσα στο διαστημόπλοιο. Με ξανθή κώμη τρόμαξα να το γνωρίσω το κορίτσι. Επίσης, παίζει στο Bitch Slap, το οποίο δεν έχω δει (ακόμα), αλλά το τρέιλερ τα σπάει όλα, και στο οποίο παίζουν αποκλειστικά και μόνο ηθοποιοί που 'χουν κάνει "καριέρα"σε κατεστραμμένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, με τις απαραίτητες ενδυματολογικές επιλογές. Ας ποστάρουμε και τα τρέιλερ περ σε. http://www.youtube.com/watch?v=h8oLdeqthFI&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=-mM7ORw5m78 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Καλά ο άνθρωπος δεν παίζεται στο τρέυλερ! Καταπληκτική παρουσίαση, σαν να μιλούσε ο δικός μας σινεφίλ ασπρομάλλης της ΕΤ-1! Αλλά μόνο να τον άκουγα να λέει tits and guns, θα πέθαινα! Επίσης μιλώντας για τη Ζήνα, όποιος θέλει να δει τα επίμαχα μέρη του σώματός της αρκεί μόνο να δει μερικά λεπτά από τη νέα σειρά spartacus. Edited March 30, 2010 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts