SpirosK Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Επίσης, παίζει στο Bitch Slap, το οποίο δεν έχω δει (ακόμα), αλλά το τρέιλερ τα σπάει όλα, και στο οποίο παίζουν αποκλειστικά και μόνο ηθοποιοί που 'χουν κάνει "καριέρα"σε κατεστραμμένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, με τις απαραίτητες ενδυματολογικές επιλογές. Πρέπει να κάτσω να το δω κάποτε (το έχω και κάθεται εδώ και μήνες...). Πάντως λίγο που το "ξεφύλλισα" φαίνεται μάπα με πολλές ημίγυμνες γυναίκες και βία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ε αυτο λέει και στο τρέυλερ! (πλάκα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Δεν το είδα καν. Εγώ "πήρα" την ταινία επειδή είδα ότι παίζουν ολοι αυτοί από Ζήνα, Ηρακλή κτλ και είναι trash. Αλλά ακόμα και το trash δεν υπάρχει λόγος να είναι ηλίθιο. Λίγα λόγια, θα επανέλθω όταν τη δω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Αυτή η ταινία επικεντρώντεται σε μια βασική αρχή: βυζιά που κρατάνε όπλα. Αν περιμένεις κάτι περισσότερο απ' αυτό, πολύ φοβάμαι ότι θ' απογοητευτείς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Έλα τώρα. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που βλέπει anime. BTW, δεν έχει καμιά γενέθλια σήμερα;; Edited March 30, 2010 by SpirosK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Γι αυτά, περιμένουμε τον Ντίνο να μας ενημερώσει... :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Αν έχει τέτοιες απαιτήσεις από τη Ζήνα, φαντάσου τις απαιτήσεις που έχει τελικά από το Λοστ. τώρα καταλαβαίνω.. Έλα Ντίνο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 BTW, δεν έχει καμιά γενέθλια σήμερα;; Όχι. Σε άλλο τόπικ όμως, έχει γενέθλια η μέλος του φόρουμ Katerina Baou. Από τη φωτό στο προφίλ της, μου κάνει λίγο προς Jennifer Connelly. Όποιος μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες, μεγαλύτερες φωτογραφίες, θα το εκτιμούσαμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Σε άλλο τόπικ όμως, έχει γενέθλια η μέλος του φόρουμ Katerina Baou. Από τη φωτό στο προφίλ της, μου κάνει λίγο προς Jennifer Connelly. Όποιος μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες, μεγαλύτερες φωτογραφίες, θα το εκτιμούσαμε. Να πότε χρειάζεται τελικά το κουμπί "Invite to topic".. χεχε Edited March 30, 2010 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Σε άλλο τόπικ όμως, έχει γενέθλια η μέλος του φόρουμ Katerina Baou. Από τη φωτό στο προφίλ της, μου κάνει λίγο προς Jennifer Connelly. Όποιος μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες, μεγαλύτερες φωτογραφίες, θα το εκτιμούσαμε. Λοιπόν, κατόπιν αυτοψίας, not at all like Jennifer Connely, όμορφη όμως. Δεν έχω δικαίωμα να clopy-paste φωτογραφίες της εδώ, ψάξτε τη στο facebook. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Highlander III: The Sorcerer, Crash, White Noise, Silent Hill. Το παγόβουνο Deborah Kara Unger γιορτάζει τα 46α γενέθλια της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Πω πω είναι φοβερή αυτή, μ' αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! (τρέχω να σκουπίσω τα σάλια μου!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Πω πω είναι φοβερή αυτή, μ' αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! (τρέχω να σκουπίσω τα σάλια μου!) Ναι, χμμ, στο πρόσωπο έχει κάτι το Μπελουτσικό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Me too, like her! Much! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Πω πω είναι φοβερή αυτή, μ' αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! (τρέχω να σκουπίσω τα σάλια μου!) Ναι, χμμ, στο πρόσωπο έχει κάτι το Μπελουτσικό... Νοστιμη, πολυ νοστιμη, αλλα οχι ισα κι ομοια με τη θεα Μονικα....Μη μπερδευουμε το γκαζι με το μαραζι.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 Μέσω βίντεο διαφημιστικής καμπάνιας για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων γνωστοποίησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Anna Paquin, πως είναι bisexual, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της σειράς "True Blood" και ρίχνοντας τη σελίδα του Οργανισμού λόγω του ποσοστού επισκεψιμότητας. «Είμαι bisexual», αναφέρει στο βίντεο, προσθέτοντας πως «ένα έγκλημα μίσους διαπράττεται περίπου ανά μία ώρα καθημερινά σε αυτή τη χώρα». Υπενθυμίζεται πως η Anna Paquin μόλις το περασμένο έτος επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον συμπρωταγωνιστή της στο "True Blood", Stephen Moyer. Η Anna Paquin βραβεύτηκε με Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου σε ηλικία 11 ετών για την ερμηνεία της στην ταινία του 1993 "The Piano". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Ποια είναι η αγαπημένη σας Ανδρομέδα; Judy Bowker - 1981 Alexa Davalos - 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Αλέξα και λίγες θα μπορούσαν να σταθούν απένταντί της. Αλέξα δαγκωτό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο Clash of the Titans, τον ρόλο όμως της θεάς Αφροδίτης τον έχει κάποιο μοντέλο, η Agyness Deyn. Πως λέμε Ursulla Andress, αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Και στην παλιά ταινία, για να είμαστε σοβαροί, και την Ursulla για γλάστρα την είχαν, στο remake όμως πήγαν για το ολότελα φυτό. Agyness Deyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο Clash of the Titans, τον ρόλο όμως της θεάς Αφροδίτης τον έχει κάποιο μοντέλο, η Agyness Deyn. Πως λέμε Ursulla Andress, αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Και στην παλιά ταινία, για να είμαστε σοβαροί, και την Ursulla για γλάστρα την είχαν, στο remake όμως πήγαν για το ολότελα φυτό. Agyness Deyn Νομιζα οτι μετα την Κειτ Μος και την καταντια της το προτυπο του ανορεξικου κι ολιγον απο φρικιο μοντελου ειχε πεθανει κι ειχαμε γυρισει στην υγιη εικονα. Διαψευστηκα! Ηρθε από το πουθενα ενα κακομουτσουνο αντιπαθητικο ξανθομπαμπουρι με υφακι, βρεθηκανε και κατι πυροβολημενα (ή καταναλώσαντα ληγμενα ψυχοτροπα), την χρισανε ιερεια της μοδας και τωρα την κανουμε ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!! Ντινο γλαστρα ξεγλαστρα η Ουρσουλα ηταν γυναικαρα! Την εβλεπες κι ενιωθες-ανεξαρτητως φυλου- σαν τον λυκο του Τεξ Ειβερι...Μ'αυτο το απιθανο (με την κακη εννοια) το πολυ να νιωσεις λες και σου βαλανε παγακια στον κοκκυγα.... Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Αλέξα και λίγες θα μπορούσαν να σταθούν απένταντί της. Αλέξα δαγκωτό! Συμφωνω! Κουκλα ειναι η ατιμη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Agyness Deyn---> και είναι και κοντή!Μόνο 1.73 :ppp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 (edited) The Princess Bride, Toys, Forrest Gump, Beowulf. Και πόσοι βλέπατε Santa Barbara, ε; Η Robin Wright-Penn σήμερα είναι 44. Είναι η άλλη αγαπημένη μου χαίτη. Άλλη αγαπημένη πολλών σας, η Patricia Arquette σήμερα γιορτάζει τα 42α της γενέθλια. A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, Ed Wood, Lost Highway, Human Condition, Stigmata, Little Nicky, Medium. Η φωτό με τις "πυρηνικοκεφαλές" είναι από το 2007. Άβυσσος το μυαλό της γυναίκας! Έχει γεννέθλια και η Στάρμπακ, Katee Sackhoff. Σήμερα κλείνει τα 30. Edited April 8, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Αλέξα και λίγες θα μπορούσαν να σταθούν απένταντί της. Αλέξα δαγκωτό! Μην ξεχνάμε και τη συμμετοχή της στο Angel (ίσως η sff σειρά με τις πιο καυτό γυναικείο καστ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Zathura, Jumper, Twilight, New Moon. Η Kristen Stewart κλείνει σήμερα τα 20. Απάνου της! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmist Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Μόνο 20 είναι τούτο; Α, έχει λαμπρό μέλλον! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts