Sileon Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Kristen Stewart: Απο τα καλύτερα, καινούρια μωρά της πιάτσας. Πολύ την πάω. Στυλάκι, βλεμματάκι, σωματάκι. Κούκλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 (edited) Η "6" έγινε 36. Tricia Helfer. Η τοστιέρα που μου λείπει. Η Jennifer Esposito μου πήρε τα μυαλά στο Summer of Sam. Ευτυχώς για τα I Still Know What You Did Last Summer και Dracula 2000 που μπαίνει στους καταλόγους μας. Οι λατίνες έχουν το εξής καλό, και είναι καυτές και μπορείς να τις πας στη μαμά. Σήμερα γιορτάζει τα 37α γενέθλια της. Edited April 11, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Η Claire Danes (Romeo+Juliet, Terminator 3, Stardust) έχει γενέθλια. Κλείνει τα 31. Και η Shannen Doherty, η Πρου, από το πρώτο τρίο μαγισσών του Charmed, έγινε σήμερα 39. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Billy Liar, Fahrenheit 451, Don't Look Now, Demon Seed, Heaven Can Wait, Memoirs of a Survivor, DragonHeart, Troy, Harry Potter and the Prizoner of Azkaban, Finding Neverland. Η Julie Christie είναι μια όμορφη γυναίκα με αθάνατη αξία, είναι μια κυρία. Σήμερα είναι 69. Επίσης, η Buffy Sarah Michelle Gellar γιορτάζει τα 33α γενέλια της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Julie Christie, Loren Bacal, Grace Kelly.. Δεν υπάρχουν πια τέτοιες γυναίκες. Όπως το είπες, Ντίνο: Κυριες. Εκλεπτυσμένα, σικάτα θηλυκά που δε στερούνταν σεξουαλισμού απλά τον εξέπεμπαν σε άλλο μήκος κύματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Julie Christie, Loren Bacal, Grace Kelly.. Α! επιτέλους, κάτι που το καταλαβαίνω εδώ μέσααααα... να συμπληρώσω κι όλας? Ρίτα Χέηγουορθ, Άβα Γκάρντνερ, ... (έχει κολλήσει το μυαλό μου... η Μέλανι στο Όσα παίρνει ο Άνεμος)... ε, καλά τα πάω τώρα??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Σωστή! Προσθέτω και Ινγκριντ Μπέργκμαν, Κιμ Νόβακ (η femme fatale του Vertigo) καθώς και την κουκλάρα Κλαούντια Καρντινάλε που πρωτοείδα στον Γατόπαρδο του Βισκόντι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Σας παρουσιάζω άλλη μία αγαπημένη μου, την Emma Thompson (Dead Again, Junior, Angels in America, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Nanny McPhee, Stranger than Fiction, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Nanny McPhee and the Big Bang). Έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 51. Γενέθλια έχει και μια άλλη Emma, η Ερμιόνη μας, η Emma Watson. Κλείνει επιτέλους τα 20. Γενέθλια γιορτάζει και η Alice Braga (I Am Legend, Blindness, Repo Men, Predators). Είναι 27. Είναι ανιψιά της γνωστής Spider Woman, Sonia Braga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 (edited) Julie Christie, Loren Bacal, Grace Kelly.. Α! επιτέλους, κάτι που το καταλαβαίνω εδώ μέσααααα... να συμπληρώσω κι όλας? Ρίτα Χέηγουορθ, Άβα Γκάρντνερ, ... (έχει κολλήσει το μυαλό μου... η Μέλανι στο Όσα παίρνει ο Άνεμος)... ε, καλά τα πάω τώρα??? Αγαπητή μου Nienor, φυσικά και σε καταλαβαίνω. Συχνά πρέπει να θυμόμαστε ότι λόγω φόρουμ είμαστε περιορισμένοι στις γυναίκες που έχουν τιμήσει το φανταστικό. Θα κάνω λοιπόν ένα ποστ-παρένθεση εδώ, και μια φιλότιμη προσπάθεια, να κάνω μνεία σε αυτές τις υπέροχες και αξέχαστες γυναίκες. Σήμερα, όλως τυχαίως, η Claudia Cardinale, μία από τις πιο αγαπημένες μου, έχει γενέθλια. Κλείνει τα 72. Ας τη θυμηθούμε όπως ήταν. Έπαιξε την πριγκίπισσα στο ορίτζιναλ Ροζ Πάνθηρα. Μετράει; [Δεν ξέρω για σας, αλλά οι λέξεις "γυμνή" και "nude" ή "naked" δεν γαργαλάνε το ίδιο πονηρά όσο η λέξη "nuda".] Πάμε στην, γιαμ, Kim Novak, η οποία εκτός από το Vertigo του Χίτσκοκ, έπαξε και μια μάγισσα στο Bell, Book and Candle. Επίσης εμφανίστηκε και στο creature-western, The White Buffalo. Θα πρέπει να αποτελεί σκηνή ανθολογίας, η αρκετά τολμηρή σκηνή για τα δεδομένα του 1941, στο Dr. Jekyll and Mr Hyde, όπου o Spencer Tracy ως Χάιντ, ιππεύει σαν άλογο (από πίσω) την γυμνή Ingrid Bergman. Και η Ava Gardner η θεά. Ήταν το άγαλμα της Αφροδίτης που ζωντανεύει στο One Touch of Venus του 1948, η Πανδώρα του Pandora and the Flying Dutchman (1951), η Γκουίνεβιρ στο Knights of the Round Table (1953), πρωταγωνίστησε στο κλασσικό μεταπυρινικό On the Beach (1959) και έπαιξε στο Earthquake των καταστροφικών 70s. Δεν αφήνω απ'έξω ούτε το αγαπημένο μου The Cassandra Crossing. Και κατά παραγγελία, Rita Hayworth Grace Kelly και Lauren Bacall. Edited April 15, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Ντίνο, ευχαριστούμε! Να ανοίξουμε ένα αντίστοιχο τόπικ; Μου άρεσε πολύ αυτό το ποστ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Χα! Την πρώτη φορά που είδα τη Ρίτα πιτσιρίκα ήθελα να γίνω σαν κι αυτή άμα μεγαλώσω, λίγο αργότερα έπαθα το ίδιο με την Άβα Γκάρντνερ. Ακόμα παθαίνω κάτι όταν τις βλέπω, είναι απόλυτα σαγηνευτικές αυτές οι παλιές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Όντως, γοητεία αληθινή. Δεν τις φτιάχνουν πια όπως παλιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 (edited) Ε αφού μιλάτε για παλιούς, πρόσφατα ανακάλυψα (από την προβολή της ταινίας Quest For Love στην ΑΛΕΦ) ότι και η Joan Collins (ναι η Alexis από τη Δυναστεία) είχε κάνει κάτι με το φανταστικό... κι από το STAR TREK: The City on the Edge of Forever πατήστε πάνω για μεγαλύτερο μέγεθος http://lolaymaria.blogspot.com/2009/02/joan-collins.html Edited April 15, 2010 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Ντίνο, ευχαριστούμε! Να ανοίξουμε ένα αντίστοιχο τόπικ; Μου άρεσε πολύ αυτό το ποστ. Η Joan Collins έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες τρόμου, και μία με γιγάντια μυρμήγκια, αλλά συνέχεια την σκέφτομαι ως "trekker ορμόνες" γιατί είχε παίξει σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του ορίτζιναλ Star Trek. Την εκτιμώ και μου αρέσει, όχι όμως σαν την καρικατούρα που έχτισε στα 80s ως Αλέξις Κάρινγκτον στην Δυναστεία. Ήμουν εκεί τότε, όταν την έφεραν στο L.A. να παίξει στην σαπουνόπερα, και έβλεπα σταδιακά να ωθείτε στην περσόνα "Αλέξις" γιατί αυτό πουλούσε. Αν θέλει να δοκιμάσει κανείς να ανοίξει τόπικ για παλαιότερες και πιο mainstream κουκλάρες του χαρίζω αυτό το "βάρος". Χωρίς το φανταστικό, και άρα χωρίς άλοθι, θα βρεθεί μάλλον σε δύσκολη θέση. Όταν ξεκίνησα αυτές τις ορμόνες άκουσα αρκετά. Τι ότι μπαίνανε κάποιοι από το εξωτερικό και γραφόντουσαν μέλη μόνο για τις φωτογραφίες, τι ότι θα έπρεπε να βάζω φωτογραφίες μόνο από τις φανταστικές ταινίες, τι να τις μειώσω κλπ - κλπ. Και έμεινα να βροντοφωνάζω...We are not just geeks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Μην τους ακους Ντίνο. Όποιος θέλει μπορεί να ποστάρει εδώ. Keep up the good work! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Νομίζω ότι η τελευταία μεγάλη Κυρία του Βρεττανικού κινηματογράφου είναι η λατρεμένη μου Έμμα Τόμσον. Προβλέπω να την αντικαθιστά η επίσης λατρεμένη Κέιτ Γουίνσλετ, με την γοητεία, το ταλέντο και την πληθωρικότητα της προσωπικότητάς της. Για να ρίξω τον προβολέα σ' αυτές τις δύο μου αγάπες στις ερμηνείες τους ως ηρωίδες της Τζέιν Ώστιν και να προσθέσω και μια τρίτη, άσημη, αλλά που για μένα ενσάρκωσε την πιο σπιρτόζα, ζωντανή και δυναμική Ελίζαμπεθ Μπένετ, την Τζένιφερ Ελ. Emma Thompson, Sense and Sensibility Kate Winslet, Sense and Sensibility Και Jennifer Ehle... λατρεμένη Elizabeth Bennett Respect to my Victorian Ladies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Η Elektra Jennifer Garner σήμερα είναι 38. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Για τον Ντίνο που κόντεψε να την πατήσει στο Kick Ass η σωστή απάντηση: Lyndsy Fonseca (παίζει και στο Hot Tub Time Machine, ενώ έχει εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Heroes) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Secret Window, Assault on Precinct 13, The Dark, A History of Violence, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. H Maria Bello είναι 43. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Η Kate Hudson είναι η κόρη της Goldie Hawn. Επιμένει στις ρομαντικές κωμωδίες. Την είδαμε όμως και στην ταινία υπερφυσικού τρόμου The Skeleton Key. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Η Kate Hudson είναι η κόρη της Goldie Hawn. Άκου τι μαθαίνει κανείς... ΥΓ: Έχει πέσει απίστευτο amount of photoshop στην τελευταία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Άλλη μία από τις λίγες, η Jessica Lange σήμερα κλείνει τα 61. Το κορίτσι του King Kong, η προσωποποίηση του θανάτου που όλοι μας θα θέλαμε να συναντήσουμε στο All That Jazz, τρομερή και φονική στο Titus. [Και όχι μόνο, φυσικά. Respect.] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes. Groundhog Day. Multiplicity. Michael. Muppets from Space. H Andie MacDowell γιορτάζει τα 52α της γενέθλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Η Λώρα Πάλμερ έκλεισε τα 43. Η Sheryl Lee, το πιο διάσημο πτώμα του Twin Peaks, έχει γενέθλια. Την είδαμε και στο Vampires του Κάρπεντερ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 Ήταν η θεά Αθηνά στο Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief και δεν σηκώνω κουβέντα! Το κορίτσι είναι ήδη δικό μας. Η CSI-New York Melina Kanakaredes έχει γενέθλια σήμερα. Κλείνει τα 43. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts