Jump to content

The X Files (1993-2002, 2016, 2018)


Recommended Posts

Posted

Μια από τις σημαντικότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου της δεκαετίας του 90, θέμα για την οποία όμως έλειπε.

Ένα πράγμα έχω να πω μόνο: όσοι δε την έχουν παρακολουθήσει ως τώρα, ευκαιρία να το κάνουν. Προβάλλεται (ξανά) από το Μακεδονία TV στις 10 κάθε βράδυ.

Posted

Πωωω ρε Nihilio όντως μεγάλο κάψιμο τα X-Files. Την έβλεπα ανελειπώς από μικρό παιδάριο. (Θυμάμαι που την έβαζε μετά τον πίνκυ και μπρέιν στο στάρ :Ρ)

 

Ξενέρωσα όταν έφυγε ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και τον αντικατέστησε εκείνος ο βλαχοαμερικάνος... Ο Μώλντερ ήταν μορφή.

 

Επίσης οι geeks internetάκηδες ήταν αγαπητά όντα.

Posted

Είναι από τις καλύτερες σειρές. Πάλι καλά που υπάρχει και το Μακεδονία TV

Posted

Όσες φορές είχα παρακολουθήσει X-Files, δεν ήταν κάτι που με έκανε να κολλήσω, ώστε να τα παρακολουθώ ανελειπώς. Πολύ ό,τι νάναι μου είχαν φανεί. Και όσο αφορά το τέλος της σειράς, αν ισχύουν αυτά που μου έχουν πει... έλεος.

Posted

pros to telos ths seiras, egine malon mpourdelo(gia na to po eygenika)...Kapoia episodeia pantos htan poly kala(px ekeino me thn oikogeneia pou htan oloi inbred kai to allo me ton an8ropo-fidi h kati tetoio telos panton).

Posted

Εμένα αγαπημένο μου ήταν αυτό με τον ασφαλιστή που έβλεπε πως πέθαιναν όλοι. Και αυτό με τα τσίρκο με τα φρικιά.

Posted

Just my 2 cents' worth.

Αν και δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, την θεωρώ μάλλον σειρά συνομωσιολογικής φαντασίας και φρίκης παρά επιστημονικής.

Πολλά μεμονομένα επεισόδια ήταν καλά και μου άρεσαν αλλά σαν σύνολο η σειρά ήταν επαναλαμβανόμενη και απογοητευτική. Ειδικά σε σχέση με τους εξωγήινους που η τελική αποκάλυψή τους είναι τόσο αντικλιμακτική που λες "καλά, αυτό ήταν δηλαδή το μυστήριο σε τόσες σαιζόν"?

Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα αρνητικό για τις ηθοποιίες, ειδικά του Duchovny, όπως και για τη σκηνοθεσία και την όλη παραγωγή.

Posted
pros to telos ths seiras, egine malon mpourdelo(gia na to po eygenika)...Kapoia episodeia pantos htan poly kala(px ekeino me thn oikogeneia pou htan oloi inbred kai to allo me ton an8ropo-fidi h kati tetoio telos panton).

 

Μα θα ήταν έγκλημα να σκοτώσεις την κότα με τα χρυσά αυγά.

Επίσης κυκλοφόρησαν κάποια νέα επισόδια των X-files στα βιντεο-κλουμπ. Δε θυμάμαι ποιό κύκλο, αλλά μάλλον τον τελευταίο.

Posted

Τα X-Files είναι ιερά! Ζητω! Και ο Μώλντερ με την απαθέστατη φάτσα ήταν ο καλύτερος για εκείνο το ρόλο. Κρίμας όμως, καθώς όλα τα ωραία τελειώνουν σύντομα (έστω αν κράτησε και 10 κύκλους :p)

Posted

Εμένα μου άρεσε ο τύπος που μπορούσε να αναφλέγει πράγματα κατα βούληση...

Posted

Υπήρξαν και πολύ καλύτεροι, αλλά είχε στυλ ο άτιμος.

Posted

Xμμμμ...Πεθαίνω για ένα ακόμα τσιγαράκι...

Posted

Σαν τον Cancer Man δεν ήταν κανένας :D Και οι Lonely Gunmen ruled επίσης. :chinese:

  • 10 months later...
Posted

Δεν είχα δει τόσο καιρό πως έχουμε (προϊστορικό) topic για X-Files και παραλίγο να ανοίξω!

 

Πέραν μιας ιδιωτικής εταιρίας συλλογών

της DeAgostini

η οποία εδώ και καιρό κυκλοφορεί στην ελλάδα τις πρώτες σεζόν του επιτυχημένου σήριαλ (νομίζω τις τέσσερις πρώτες), υπάρχουν και ολοκληρωμένες συλλογές DVDs στα επιμέρους καταστήματα!

 

Ως φανατική του είδους (και ιδιαίτερη fan του ύφους, του στυλ και της τεχνικής της Scully - Scully rulez) προμηθεύομαι τα επεισόδια! Για μένα δε θα έπρεπε να λείπουν από καμία ταινιοθήκη!

 

:lolipop:

Posted

H oποία Scully (μου διαφεύγει το όνομα της ηθοποιού αυτή τη στιγμή) στην πραγματική της ζωή είναι το άκρο αντίθετο του χαρακτήρα που υποδυόταν. Τόσο από γούστο, ντύσιμο, αντίληψη, προτιμήσεις και άλλα τινά και πολύ πικάντικα για το φόρουμ! ;)

Posted
H oποία Scully (μου διαφεύγει το όνομα της ηθοποιού αυτή τη στιγμή) στην πραγματική της ζωή είναι το άκρο αντίθετο του χαρακτήρα που υποδυόταν. Τόσο από γούστο, ντύσιμο, αντίληψη, προτιμήσεις και άλλα τινά και πολύ πικάντικα για το φόρουμ! ;)

Η Gillian Anderson (Scully) για την ακρίβεια ήταν ένα pank φρικιό το οποίο πριν γίνει ηθοποιός της σειράς κυκλοφορούσε με παραμάνες περασμένες από τους λοβούς των αυτιών της και ασχολείτω με κάποιο punk/rock group!

Posted

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς, νομίζω οι πρώτοι 2 κύκλοι, ήταν απίστευτοι για τον εξής απλό λόγο: η σειρά δεν έπαιρνε θέση. Σου είχε την συνομωσία με τη μορφή του Μολντερ και τη λογική απο τη Σκάλλυ και σε άφηνε να αναρωτιέσαι τι μπορεί να ισχύει τελικά. Και το παιχνίδι των 2 πρωταγωνιστών που προσπαθουσαν να πεισουν ο ενας τον άλλο ήταν απίστευτο. Κι αυτό ίσχυε και για τα "άσχετα" επεισόδια, και για τα επεισόδια με εξωγήινους, την αδερφή του Μόλντερ κτλ. Απο τη στιγμή το σενάριο παγιώθηκε κ πήρε θέση-απο τη στιγμή δηλ που εμφανίστηκαν οι εξωγήινοι-η σειρά για μένα έχασε το ενδιαφέρον της. Έγινε άλλη μια σειρά με εξωγήινους, Θα μπορούσαν να το κάνουν έτσι απ την αρχή και να τελειώνει το θέμα. Συνέχισα να τη βλέπω βέβαια, αλλά όταν διάβασα το τεέυταίο επεισόδιο.....ΈΛΕΟΣ!!!

Posted (edited)
Η Gillian Anderson (Scully) για την ακρίβεια ήταν ένα pank φρικιό το οποίο πριν γίνει ηθοποιός της σειράς κυκλοφορούσε με παραμάνες περασμένες από τους λοβούς των αυτιών της και ασχολείτω με κάποιο punk/rock group!

 

Xεχεχεχεχ. Και την οποία μάλιστα είχαν συλλάβει για διάφορα χμμμμ "οργιαστικά", όπως λένε οι φήμες. :p

 

 

απο τη στιγμή δηλ που εμφανίστηκαν οι εξωγήινοι-η σειρά για μένα έχασε το ενδιαφέρον της. Έγινε άλλη μια σειρά με εξωγήινους,

 

E, oι εξωγήινοι από την αρχή ήταν κομμάτι του σασπένς της σειράς. Αλλά η κανονική τους εμφάνιση όπως έγινε ήταν σαν φούσκα που έσπασε. Καλύτερα να συνέχιζαν με τα συνωμοσιολογικά.

 

Μήπως ξέρει κανείς αν τελικά στην τελευταία σεζόν έπαιξε η Lucy Lawless (Xena) όπως έλεγαν σε recurring role?

Edited by Dain
Posted

Η Lucy Lawless έπαιξε σε δύο επεισόδια X-Files του 9ου κύκλου επεισοδίων, το 1ο και το 2ο, (ήταν sequel), τα:

 

"Nothing Important Happened Today: Part 1", 11 Νοεμβρίου 2001

"Nothing Important Happened Today: Part 2", 18 Νοεμβρίου 2001

 

στο ρόλο της "Shannon McMahon"

Posted

Αγαπώ τα X-Files. Τα X-Files είναι καλά. Είναι φίλοι μας...

Posted

Συγκρινεται κανενα επεισοδιο με εκεινο για τον Cancerman?Το παιδι ηταν συγγραφεας!Κριμα που δεν ειχε βρει το φορουμ μας να ξεδωσει λιγο.Αντ'αυτου,σκοτωνε κοσμο και καπνιζε μετα μανιας.

  • 3 weeks later...
Posted

Το κορυφαίο επεισόδιο κατά τη γνώμη μου ήταν ένα στον δεύτερο κύκλο, το οποίο όμως δε θυμάμαι καθόλου τώρα (μυαλο-πουρές...), μάλλον αυτό με το τσίρκο. Γενικά καλύτερες σαιζόν ήταν οι 2 και 3. Είχαν βρει ρυθμό τότε, αλλά δεν είχαν τυποποιηθεί τόσο όσο στις επόμενες. Χειρότερες ήταν η 5η και η 6η, όπου έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα στα επεισόδια συνομοσίας.

Η 7η τρωγόταν, η δε 8η είχε τον μ****ά που αντικατέστησε το Μulder που δε τρωγόταν με τίποτα. Την 9η δε την έχω δει ακόμα, έχω δει όμως όλα σχεδόν τα επεισόδια (έχω χάσει μόνο ένα με φαντάσματα στην πέμπτη σαιζόν) των υπολοίπων, κάποια από τα πρώτα μέχρι και 4 φορές...

Posted

Απ'ότι διάβασα κάπου, φέτος θα δούμε επιτέλους τον τελευταίο κύκλο των X-Files στον Ant1. Για να δούμε...

Posted

Ωρες προβολης...2-3 το πρωι να υποθεσω?Αντε,βρικολακες θα γινουμε παλι!Θα μου πεις εδω εδειχναν Dragonball στις 5 παρα προσφατα...Ειναι τρελοι στον ΑΝΤ1 και οχι μονο!

Posted

Θα συμφωνισω με τον Nihilio. Ο 2ος και 3ος κυκλος πραγματικα αξιζαν. Και ναι το επισοδειο με το τσιρκο ηταν ενα απο τα καλυτερα επιδοδεια εαν και μου αρεσε επισης η ιστορια του τυπου που εβλεπε και τρεφοταν απο τον καρκινο και βεβαια τα επισοδεια με ufo/ινδιανους κτλ.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..