cynical drone Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Εγκατάλειψη…. Έχω χαθεί σ’ αυτή την έκθεση μονόχρωμης απελπισίας Δεν αντέχω τα χαμόγελα ειρωνείας Αισθάνομαι μικρός στο μεγαλείο αυτό Καταλαβαίνεις; Αν ναι, τράβα το χαλί των ψευδαισθήσεων κάτω από τα πόδια μου Ναι, θα χτυπήσω πέφτοντας Προτιμώ τον πόνο της αλήθειας Θα είναι απαλό το μαξιλάρι της σκέψης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Αυτό εδώ μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο, από πλευράς νοήματος βασικά, είναι πιο δαντέλα και ο συλλογισμός του πιο άμεσος και λεπτεπίλεπτος. Θα την ήθελα τη στίξη και εδώ, να ξέρω που κάνεις παύση και που τρέχεις. Επίσης, διαφωνώ: νομίζω πως το μαξιλάρι θα είναι ότι πιο τραχύ, όμως το θεωρώ πάρα πολύ καλό για ένα ποίημα το να διαφωνώ γιατί με κάνει να επικοινωνώ μαζί του και άρα να το σκεφτώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts