Holly_Molly Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Το χτες “ Θα ξεχάσω τους δρόμους, τα βουνά, και τους αγρούς των ονείρων μου… αυτά τα όνειρα που ήτανε δικά μου και δεν τ’ αναγνωρίζω.” Θυμάσαι ; Τότε που ξενυχτούσαμε, μιλώντας για το αύριο. Κάτω από δέντρα μαγικά και φυλλωσιές αέρινες, με το φεγγάρι πάντα να μας ακολουθεί• μέσα σε σπηλιές παραδεισένιες, που φυλάκιζαν ένα κομμάτι της αυγής, - μόνο για μας - να μας αγγίξει και να μας ρίξει πάλι στη λιμνάζουσα ηρεμία των συναισθημάτων και των παραμυθιών που ζούσαμε. Εμείς μοναχά ονειρευόμασταν, με τα σημάδια της Άνοιξης κρυμμένα στη ψυχή μας και τη φωνή μας στα βράχια της ακτής. Θυμάσαι; Τότε που μου έδινες απλά το χέρι σου κι εγώ το έπαιρνα, κι ας ήταν άδειο. Ένα Τίποτα, στολισμένο με σμαράγδια, χάντρες και μαργαριτάρια… κι ένα άγγιγμα, που θα μπορούσε να σφυρηλατήσει τ’ oμορφότερο διαμάντι. Κι ύστερα στεκόσουν στην κορυφή των Στιγμών και με κοιτούσες, μ’ ένα γέλιο παιδιού, ραντεβού τ’ ουρανού με τον ήλιο, στα μάτια σου. Θυμάσαι ; Τότε που η βροχή κρατούσε ακόμη τη δροσιά του φιλιού σου κι έπεφτε σαν χιλιάδες ανείπωτες λέξεις πάνω στους αγρούς που γεννηθήκαμε, στα κλωνάρια που φυτρώσαμε, στα καταπράσινα λιβάδια που ανθίσαμε• πάνω στις πεδιάδες της ζωής εκείνης, π’ απλωνόταν ως τα πιο απέραντα όνειρά μας. Τότε που το νερό κυλούσε - σαν την πιο γλυκιά μελωδία - στα μυστικά μονοπάτια που τρέχαμε και στους λόφους που ανεβαίναμε για να φτάσουμε το τόξο τ’ ουρανού• κι όποιος τ’ άγγιζε πρώτος, έκλεινε τα μάτια και ψιθύριζε μια ευχή…θυμάσαι; Χτες, ξενυχτούσαμε μιλώντας για το αύριο• μα η νύχτα έφυγε προτού τελειώσουμε και το αύριο έγινε το σήμερα. - προτού προλάβουμε - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-M-V Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Εμενα μ'αρεσε πολυ!Καποιες εικονες του ηταν πολυ ωραιες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts