Jump to content

Αγάπα με

darky

Recommended Posts

Είδος: φρίκς

Βία; -

Σεξ; -

Αριθμός Λέξεων: κάμπος Ε.Σ.

Αυτοτελής; Ισς

Σχόλια: Εκ μέρους της διευθύνσιως ζητώμε συγγνώμη για την παρεξηγισης και περιλαμβάνομεν εις την αποστολή τρία φλασάκιαν. Παρακαλούμε όπως μας προτιμήσετε την επόμενη φοράν. Και καλά μπάνια.

luvme.doc

Summoning.doc

Scream_1.doc

TheShop.doc

Edited by darky

Λοιπόν okay, το διάβασα και μετά έφυγα ουρλιάζοντας, προσπαθώντας να αφήσω ανάμεσα σε μένα και το γραπτό όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση. Ήθελα να κάνω ένα ντους και να το ξεχάσω. Ευτυχώς το μυαλό μου έχει σβήσει τις πιο σιχαμερές λεπτομέρειες αλλά…

Δεν του αξίζει να μένει ασχολίαστο γιατί είναι καλογραμμένο. Αναγνωρίζω πως ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος διηγημάτων και παίρνει το ανάλογο βραβείο, όμως…

Για να το διαβάσει και να το κρίνει κανείς… Πρέπει να έρθει σε αυτό…φανταστείτε ένα δωμάτιο πλημμυρισμένο από βοθρολύματα που θα σας έφταναν μέχρι τη μέση, με ό,τι πιο σιχαμερό να πλέει γύρω σας, απίστευτη μπόχα και γλίτσα που θα αγκιστρωθεί πάνω σας για μήνες…και πρέπει να μπείτε μέσα…Έτσι ήρθα πολλές φορές με σκοπό να γράψω την κριτική μου και όλο έφευγα με ένα «άσε, αργότερα».

Και ίσως δε φαίνεται darky αλλά η κριτική μου στο διήγημα σου είναι θετική. Δεν είμαι από αυτούς που προσβάλλονται από κάτι σε βαθμό να φωνάζω να αποκαθηλωθεί, γι αυτό που είναι, για τον στόχο που είχες, νομίζω πως κάτι πέτυχες.

Εγώ προσωπικά…δεν θα μπορούσα. Εδώ υπάρχουν πράγματα για τα οποία νοιάζομαι, όπως την σκληρότητα του ανθρώπου στα ζώα και δεν μπορώ να γράψω τίποτα γι αυτό γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε κάπως να περιγράψω αυτή τη σκληρότητα. Μου είναι αδύνατο. Με αρέσει ο τρόμος αλλά έχω τα όρια μου στο πόσο βαθιά θα έχωνα τα δάχτυλα μου σε ένα πτώμα. Ίσως επειδή είσαι μικρός ή έχεις άλλες αντοχές, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Σάλια, ούρα, αίμα, σπέρμα, εμετός όλα φτιάχνουν έναν ορεκτικό πολτό στην φαντασία σου. Βάλε και λίγο ανθρώπινη τρέλα και ψυχαναγκασμό και δεν μπορείς παρά να πετύχεις την φρίκη που κυνηγάς. Τον έχεις εκεί τον αναγνώστη παγιδευμένο να διαβάζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να μη φέρει τις εικόνες στο μυαλό του.

Εκεί που «Ο Φοιτητής από το Τζιμπουτή» μένει στις προθέσεις, εσύ με το «ΑγάπαΜε» το χώνεις όλο, balls deep!!

Δεν είναι διήγημα Terror αλλά Horror, μας χαρίζει τη φρίκη και είναι για γερά νεύρα.

Σε όσους δεν το έχουν διαβάσει, το εννοώ, το διήγημα είναι ΚΑΛΟ αλλά δεν είναι Mary Poppins. Βαθιά εισπνοή, άδειο στομάχι και…βουτήξτε όσοι είστε τρελοί.

Εγώ πάω για άλλο ένα ντους.

Πολύ καλή γραφή, παρανοϊκό θέμα, ιδιότυπο ανάγνωσμα. Ένα από τα πιο περίεργα κείμενα στο forum, και γνήσια αποσυντονιστικό.

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ θερμά για τα σχόλια.

Ντίνο : έχεις απόλυτο -και το τονίζω- δίκιο σε όσα λες. Και επειδή μπορεί να υπάρχει παρεξήγηση για κάποιον που διαβάζει τώρα για πρώτη φορά αυτό το τόπικ αυτή στην οποία αναφέρεται ο Ντίνος ήταν η αρχική ιστορία που δεν υπάρχει πια. Δεν υπήρχε δυο μέρες πριν το σχόλιό του και δεν έχει να κάνει με αυτό -και το τονίζω επίσης.

RaspK FOG : Χεχε... ναι. Απουσία του Θρώγγου έχω πάρει θάρρος. Και για να μην υπάρχει επίσης παρεξήγηση διάβασες τη μεταγραφή της αρχικής ιστορίας, που βγήκε κάποιο βράδυ που ήθελα πολύ ένα παγωτό.

Χμ... Θα ήθελα πολύ να διαβάσω και το πρωτότυπο. :(

Και για να μην υπάρχει επίσης παρεξήγηση διάβασες τη μεταγραφή της αρχικής ιστορίας, που βγήκε κάποιο βράδυ που ήθελα πολύ ένα παγωτό.

Και δεν το λες ρε παιδί μου, και νόμιζα ότι μπήκα στην ζώνη του λυκόφωτος.

Θέλεις να πεις δηλαδή ότι την παλιά την πέταξες? Και αν ναι, γιατί παρακαλώ? Χάθηκε να τις κρεμάσεις και τις δύο?

Πάνω που ήθελα να σου πω πόσο πολύ γουστάρω που δεν κωλώνεις σε καθωσπρεπισμούς και γράφεις όπως αισθάνεσαι, με γειώνεις με παγωτό τζατζίκι !!! :lolipop:

Αυτό που έγραψε ο Ντίνος για το «Ο Φοιτητής από το Τζιμπουτή» εγώ το ένιωσα με την "Ιστορία ενός βοσκού", η οποία σημειωτέον μου άρεσε φοβερά. Γενικά έχω την αίσθηση ότι πετάς όλο και περισσότερες αναστολές από πάνω σου, και έχω μεγάλη περιέργεια να δω που θα φτάσεις. Δεν έχω την γνώση να μιλήσω για τεχνικά θέματα γραφής, αλλά γουστάρω τρομερά να διαβάζω ένα κείμενο που είναι σε θέση να μου δώσει γροθιά στο στομάχι.

Η λαϊκή ετυμηγορία απαιτεί να φέρεις τους εμετούς πίσω!

Edited by Namris

darky, όταν έβαλα το σχόλιο μου η ιστορία σου είχε 1 download και υποθέτω πως ήταν το δικό μου. Τώρα είναι 13. Μήπως να παινευτώ πως είμαι η αιτία; Μάλλον απαιτείται να βάλεις και το ορίτζιναλ.

Παιδιά την ορίτζιναλ δεν την έχω(edit : τη στιγμή που το έγραψα ίσχυε). Και οι τρεις εκδοχές τις ιστορίας γράφτηκαν πάνω στο ίδιο doc αρχείο που δεν έκανα copy κάπου αλλού. Και ούτε και τη θέλω. Είχε κακό κάρμα. Μπορεί να ήταν μια κακή και βαρετή ιστορία, δεν ξερω. Αλλά μια φορά ήταν σίγουρα γκαντέμω. Εϊχε την τύχη του σατανά και την έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες στο διάολο. Όποιος θέλει να τη διαβάσει ας τη βρει από κάποιον άλλο και να έχει ο ίδιος την ευθύνη της κακοτυχίας που τη συνοδεύει. Εγώ μια φορά σας συμβουλεύω να τη σβήσετε και να κάνετε και φορμάτ για σιγουριά. :p

edit : Από ότι φάινεται η ιστορία με ακολουθεί σαν την κατάρα του φαραώ. Όταν πάτησα για reply στον RaspK_FOG από κάτω και γύρισα για να δω κάτι στην αρχική σελίδα ο εξπλόρερ την είχε κασάρει(αρχικώς την είχα πετάξει χύμα σαν πόστ). Την έσωσα στο αρχείο μου και αυτό ήταν. Τέλος.

Edited by darky

Ουχ, τόσο καλά, ε; ΟΚ, πες πως δεν την ξέρω καν...

Υ.Γ.: Τί, να μη φανώ κι εγώ δεισιδαίμονας; :superstition:

Edited by RaspK FOG

• 2 months later...

Βασικά είχα την τύχη-ατυχία να έχω κατεβάσει το πρώτο γράψιμο, με το φρικ- χωρίς το -ωμωδία, αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι εντελώς ωμό, οπότε η λέξη ωμωδία μόνη της το χαρακτηρίζει. Δεν ξέρω τι περιέχουν τα υπόλοιπα φλασάκια, αλλά μετά διάβασα και την ιστορία με το παγωτό και μπορώ να πω ότι τη μίσησα. Η φρίκη σου πάει Σκοτεινούλη και μην το ξανακάνεις αυτό με τις παραλλαγές στο γκαγκά μιας φρικιαστικής σου ιστορίας. Βάζε πολλά προειδοποιητικά αν θες, αλλά μην το κάνεις αυτό με τις γκαγκά παραλλαγές. Me hates it.

Και ξεκαθαρίζω, γιατί αχταρμά τα έκανα: το φρικαλέο ήταν τέλειο, έκανα λίγες ώρες να πιώ έστω νερό, η παραλλαγή ελεεινή, δε θέλω να την ξαναδώ στα μάτια μου, δεν είναι ο καλός darky που όλοι έχουμε γνωρίσει. Αυτά.

• 2 weeks later...

Όχι, κι εγώ την πρώτη είχα διαβάσει και μου άρεσε φρικωδώς! Και δεν μου συνέβει τίποτα φοβερό και τρομερό (εκτός από το crewcut κούρεμα κι αυτό μόνο κατ' άλλους ήταν τραγωδία...) Εξάλλου σου πάει αυτό το καφρικώδες ύφος! Είναι εσύ, βρε παιδί μου, πως να το κάνουμε!

Να 'σαι καλά. Είναι ευχάριστο για μένα που δεν τη βρήκατε βαρετή την ιστοριούλα μου. Φρίκης και βαρετή ίσον για τον κάλαθο :whistling: Αλλά εντάξει δεν είναι και τίποτα συγκλονιστίκ.

Και η έμπνευσή μου εδώ.

Γουστάρετε βρε. Άιντε :lol: