Solonor Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Μια γιαγιά η οποία με χλεύαζε με αναίδεια και θράσσος μες στην πόλη για τις αναγνωρίσιμες απο το ντύσιμο μου αντιλήψεις. Μια νέα γυναίκα η οποία με προσέβαλε για κάτι που ούτε καν γνώριζε και αρνήθηκε πεισματικά να δοκιμάσει. Έναν γέρο που με χτύπησε για να με πείσει πως οφείλω να τον σέβομαι-λόγω της σοφίας του; Μάλλον ούτε ο ίδιος δε ξέρει. Έναν προδότη που κάποτε ήταν φίλος μου. Και άλλοι φίλοι μου με πρόδωσαν, αλλά ήθελα να διαλέξω μόνο έναν και έτσι διάλεξα τον πιο “δυνατό”. Έναν γεροδεμένο νέο που με χτύπησε για να με πείσει να σέβομαι την γυναίκα του (η οποία δεν τον σεβόταν καθόλου εδώ που τα λέμε). Έναν καθηγητή(οτιδήποτε). Έναν Εισπράκτορα. Έναν οδηγό ταξί (και λεωφορείου). Έναν δικηγόρο (έναν συγκεκριμένο) και έναν αστυνομικό. Τον αστυνόμο συμβολικά. Έναν στρατιωτικό (για ευνόητους λόγους). Έναν φανατισμένο από κάθε κατηγορία. Έναν ρατσιστή ,έναν εθνικιστή, έναν θρησκόληπτο. Πιο συγκεκριμένα μια θρησκόληπτη κωλόγρια. Τρείς συνομήλικους μου (περίπου) οι οποίοι με αγριοκοίταζαν δίχως να τους έχω κάνει τίποτε αλλά για να καταστήσουν σαφή την ανωτερότητα τους. Τρείς αλητήριους οι οποίοι με εκνεύρισαν προσπαθώντας να αποκτήσουν εξουσία δια της βίας σε έναν άσχετο. Βέβαια για τον ίδιο λόγο, οι ίδιοι μισούν τους αστυνομικούς. Τόσα χρόνια, σκότωσα τόσους πούστηδες (ούτε έναν γκέυ). Γιατί όλοι κόλλησαν με τον κωλοιερέα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odesseo Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Ίσως γιατί ήταν ο μόνος που καταστατικώς δεν θα έστρεφε όπλο εναντίον κανενός (λέμε τώρα...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dune Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 (edited) Ίσως γιατι ήταν ο μόνος που όλοι πιστεύουν ότι δεν θα σου έκανε ποτέ κανένα κακό (λέμε τώρα) Υ.Γ. Ή μήπως γιατί ήταν ο μόνος που δεν μπορουσες να βρείς κάποιο κακό που θα μπορούσε να σού κάνει Edited July 6, 2007 by Dune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Όλο ιδέες μου μπαίνουν τον τελευταίο καιρό. Ωραίες ιδέες. Βασικά μ' αρέσει γιατί δεν είναι αιματηρό. Ο πετυχημένος τρόμος δεν έχει ούτε στάλα αίμα χυμένη On screen. Γιατί προσωπικά στις ιστορίες τρόμου θα το κατέτασα. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι η λίστα σου δεν περιέχει πολιτικούς ή εκείνους που σε βλέπουν να περιμένεις μια ώρα ταξί και κάθονται μπροστά σου στο πεζοδρόμιο. Αλλά εντάξει όταν τη σκαπουλάρεις με τον ιερέα, έχεις ακόμη πολλούς σπασα!@$%^$%δες να φροντίσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Προφανώς γιατί ήταν ο μόνος στον οποίο μπορούσαν να ζητήσουν οι άλλοι συγχώρεση για τη δική τους λίστα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Τόσο μαύρο τόσο αστείο τόσο μικρό. Να προσθέσουμε και κανά δημοσιογράφο στη λίστα; ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Γιατί ο παπάς ήταν αρχιμανδρίτης!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Μέσα στο κελί που θα γυρίσω μετά την άδεια, θα κάνω μια έρευνα. Πρέπει να βρω έναν κατάλληλο δημοσιογράφο και είναι τόσοι οι υποψήφιοι...Αλλά το ομολογώ. Ο πρώτος/πρώτη που θα μου πάρουν το ταξί θα το μετανοιώσουν. Θα μπω στο ίδιο ταξί μαζί τους. Έχετε δίκιο, είναι και οι δυό κατηγορίες, μεγάλες ελλείψεις. Ίσως δεν έπρεπε να δημοσιεύσω την λίστα. Νοιώθω το βάρος της ευθύνης στους ώμους μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ωραία ιστορία, δεν την είχα προσέξει παλιότερα. Θα μπορούσε να γίνει και κάτι μεγαλύτερο, ίσως μια ιστορία γραμμένη με παράξενο τρόπο, που να περιλαμβάνει και τρεις-τέσσερις λίστες ακόμα. Να ξεκινάει με μία λίστα με τι βλέπει ο χαρακτήρας το πρωί όταν ξυπνάει, μία με όσα βλέπει στην τηλεόραση, μία με όσα βλέπει στο δρόμο και τέλος αυτή τη λίστα η οποία θα ξεκινάει με τη φράση: "έναν χρόνο μετά". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Μια χαρά είναι έτσι, δεν θέλει άλλο πείραγμα. Όπως προδίδει ο τίτλος έχουμε μια λίστα με τα θύματα του ψυχάκια/εκδικητή/τιμωρού/σύγχρονου βάρβαρου/αποθυμένου του συγγραφέα, η οποία μάλιστα τελειώνει με έξυπνο, χιουμοριστικό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως όλοι από αυτούς που αναγράφονται σε προκαλούν με τον τρόπο τους να τους ασκήσεις βία, ειδικά τα κωλοπαίδια (στο κείμενο αναφέρονται ως συνομίλικοι), που αγριοκοιτάζουν για να δείξουν τη δήθεν μαγκιά τους. Λοίπουν οι πολιτικοί βέβαια από τη λίστα! Πολύ μίσος πάντως βρε παιδί μου! Μάλλον θα σου είχε κάτσει άσχημα κάτι σε εκείνη τη μέρα. Πάλι καλά που υπάρχει και η συγγραφή και κάποιοι βγάζουν τα αποθυμένα τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Ενδιαφέρον! Food for the brain! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts