trillian Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Χαχαχα, απολαυστικότατο! Καημένη κυρα-Μαρίκα.... (αν και μάλλον θα προτιμούσα να με κάνουν τουρσόζουμο, παρά να σερβίρω όλη νύχτα με ζαρτιέρες, τακούνια και φτερά στα μαλλιά :tongue: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 Πολύ καλό Nienor. Συνδιασμός κεφιού και έμπνευσης από μέρους σου. Εύχομαι να σου συμβαίνει συχνά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Second thought: Αυτό σημαίνει ότι η κυρία Μαρίκα θα πρέπει να αντικατασταθεί;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Όχι φυσικά απλά είναι ένα μικρούλι στοιχείο για το παρελθόν της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Πολύ καλό.... Θα ξανάρθουν οι τσαντσικιανοί; Για να τελειοποιήσω τα χορευτικά μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Πολύ καλό.... Θα ξανάρθουν οι τσαντσικιανοί; Για να τελειοποιήσω τα χορευτικά μου. Ελπίζω να αργήσουν ώστε να προλάβω να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Εγώ τι φορούσα;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Εγώ τι φορούσα;;; Μην το πολυσκαλίζεις γιατί με τόσο στριγκάκι μέσα στο μαγαζί τι πιθανότητες λες να έχεις για κάτι άλλο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Ωχ, καλά λες! Άσ' το καλύτερα Κιάρα, μην απαντήσεις, αποσύρω την ερώτηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Ε, θαμώνας ήτανε, δεν ήτανε με στρινγκ Παντελόνι λαμέ κουστουμιού νομίζω, σκαρπίνια και χρυσή αλυσίδα όπως κι οι υπόλοιποι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Μάλιστα. Άντε οκ, γλιτώσαμε τουλάχιστον τα χειρότερα! :Ρ Απολαυστική ιστορία, Κιάρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Μια παράκληση βρε παιδιά... βάλτε με να τραγουδάω και τίποτε τις προκοπής... Έστω "στου Παράδεισου την πόρτα, κάποιος φύτεψε δυο χόρτα"... Μα σίκρετ κομπινέισουν, δηλαδή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Εδώ σου έβαλα κοραλί κραγιόν, η Καλομοίρα σε πείραξε??? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Μια χαρά ήταν τα τραγούδια που είπες! Μπράβο Κιάρα, είχε πολύ γέλιο η ιστορία (και όχι μόνο). Επέστρεψε μου, αυτό που έζησα διαβάζοντας το ήταν....σωστή κόλαση! Απορώ πως δεν αυτοκτόνησε κανείς μέχρι να φύγουν οι τσικιτσικι...αυτοί τέλοσπαντων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Βρε κουτό, με το κοραλί περνάω ένα ντεκαπάζ στο μαλλί κι ήρθα στα ίσα μου. Μην κοιτάς τι λέω όταν είναι μπροστά η Τριλ, αυτό έλειπε δα να την αφήσω να μου πάρει τον αέρα. Αλλά Γιουρο-βύζιον, ούτε εγώ δεν αντέχω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Έστω "στου Παράδεισου την πόρτα, κάποιος φύτεψε δυο χόρτα"... και πώς θα το χορέψω εγώ αυτό με τα ροζ φτερά και το χρυσό μαγιώ; Τα πάντα εν σοφία έγραψε η συγγραφέας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Μπράβο Κιάρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Ο Ντίνος γιατί παίζει τόσο δεύτερο ρόλο; Έχεις τέτοιο σκηνικό και τον ξεχνάς καθιστό σε ένα τιγρέ καναπέ; Ήταν πολύ στενοχωρημένος στο τηλέφωνο το απόγευμα, μπορείς να κάνεις ένα επίμετρο να του δίνεις κάτι παραπάνω; Οτιδήποτε, όπως μου είπε, ακόμα και μια αναφορά σε στρινγκ ή γυμνός από τη μέση και πάνω με παπιγιόν κλπ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Στις υπηρεσίες σας: Στο τραπέζι που ήταν φάτσα στην πόρτα κάθονταν ο Dain με τον Nikosal και τον Mman. Στα χέρια τους φορούσαν από εννιά τουλάχιστον χρυσά δαχτυλίδια ο κάθενας, καδένες επίσης χρυσές στο λαιμό και τα πουκάμισά τους ήταν ανοιχτά σχεδόν ως τον αφαλό... Ξενοδοχείο Ικεμπάνα, διαγαλαξιακή κοινότητα Νο 831, πάρκινγ. Εν τω μεταξύ... O Dino, καθισμένος δήθεν αδιάφορα επάνω στη σέλα του παλιομοδίτικου μηχανοκίνητου οχήματός του, ήταν συγκεντρωμένος στην τζαμένια πόρτα του ξενοδοχείου. Φορούσε τζάκετ, τζιν παντελόνι, χρυσό δαχτυλίδι και μαύρα γυαλιά ηλίου, παρά το σκοτάδι. Λίγα λεπτά πριν είχε περάσει ο Electroscribe και μεταξύ τους είχε ακολουθήσει ο εξής σύντομος διάλογος: «Κοφ!» «Μάιστα...» «Μά-λι-στα, μην τρώτε γράμματα παρακαλώ! Κοφ!» «Ντάξει...» Μία μικρή φλεβίτσα δίπλα στο δεξί μάτι του Electroscribe άρχισε να διαφαίνεται μα ούτε η ώρα ούτε οι συνθήκες ήταν κατάλληλες. «Κοφ! Είναι έτοιμοι οι άλλοι;» «Μάιστα. Περιμένουν. Ο Robin είναι μέσα;» «Ναι, φυσικά, εδώ και ώρα.» «Το σκουλαρίκι σου δουλεύει;» Ο Electroscribe άγγιξε το χρυσό κρικάκι στο αυτί του και αμέσως ο Dino ένοιωσε τη δόνηση επανεκκίνησης στα γυαλιά ηλίου του. «Ντάξει, περιμένω.» Ο Electroscribe μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Dino παρακολούθησε του τσαντσικιανούς να κατεβαίνουν στο λόμπι μέσω των γυαλιών του. Δεν έδειχναν να έχουν πρόθεση να καθίσουν για ένα πρώτο ποτό στο ξενοδοχείο επομένως ο Dino έφερε το χέρι με το δαχτυλίδι κοντά στο στόμα του και ρώτησε: «Ξεκινάτε η όχι ακόμα;» «Κοφ!» Άκουσε μέσω του δικού του σκουλαρικιού, «το διαζευκτικό -η- τονίζεται. Στη φράση σας δεν άκουσα κανέναν τόνο και ξέρετε αυτό είναι ένα πολύ σύνηθες λάθος...» Πριν ο Electroscribe αποσώσει τη φράση του, ο Dino –ευτυχώς για μας- είδε μέσα των γυαλιών, την ομάδα να κατευθύνεται προς την πόρτα. Αγνόησε τον Electroscribe και έβαλε μπροστά τη μηχανή οδηγώντας σας τον τρελό και βρίζοντας ταυτόχρονα τρώγοντας, μαλιστα και φωνήεντα: «Γαμ’ την τύχ’ μου και τους κεράτ’ τους στεγνούς και τη σκόν’ της βιβλιοθήκ’ μου μέσ’...» Κατάφερε να φτάσει στο μπαρ με την ταμπέλα Σουφουφάδικο ελάχιστα λεπτά πριν από τους άλλους. Όρμηξε μέσα φωνάζοντας «Ήρθανε!!!» ενώ ταυτόχρονα πετούσε το τζάκετ του στο Nikosal αποκαλύπτοντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο κάτω από αυτό, έβγαλε τα μπατζάκια από το παντελόνι του και πήρε ένα χοντρό πούρο και μια τεράστια χρυσή αλυσίδα που του έδωσε ο Nikosal από την πολυδιαστατική τσάπη του παντελονιού του, όπου έριξε το τζάκετ και τα μπατζάκια του τζιν του Dino. Ύστερα, άραξε σε έναν από τους τιγρέ καναπέδες την ώρα που οι τσαντσικιανοί έμπαιναν στο μπαρ, ξεφυσώντας ανακουφισμένος και σκεπτόμενος τι θα έκανε στον Electroscribe όταν όλα θα τελείωναν, μέχρι που του πέρασε και αποφάσισε να μην κάνει τίποτα κι απλά παρήγγειλε ένα δοντίχ στην Trillian... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Τώρα μάιστα. Δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και το κείμενο κυλάει όπως το γάργαρο νερό στο ρυάκι. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 (edited) Η σκοτεινή φιγούρα κοντοστάθηκε λίγο πριν διασχίσει την είσοδο του μπαρ. Είχε σταθεί τυχερός. Δεν χρειαζόταν τελικά να έχει έτοιμη κάποια δικαιολογία. Δεν υπήρχε ψυχή στον δρόμο, ούτε έπεσε πάνω σε κάποιον σουφουφίτη. Δεν τον είχε δει κανένας. Διέσχισε την πόρτα και πλησίασε την στριφογυριστή μεταλλική σκάλα. Δεν την ανέβηκε όμως προς το μπαρ. Την κατέβηκε προς το μπουντρούμι. Τον περίμεναν εκεί, καθισμένοι γύρω από το ξύλινο τραπέζι, με το μοναδικό κερί να καίει στο κέντρο. «Τέλεια ατμόσφαιρα» σκέφτηκε. Οι συν-συνωμότες του. «Δάσκαλε» είπαν μόλις τον είδαν και σηκώθηκαν. «Καθίστε» τους πρόσταξε και πήραν τις θέσεις τους αντικριστά στο τραπέζι. «Ξέρετε γιατί σας φώναξα» είπε και καθάρισε τον λαιμό του. Τον κοίταζαν με προσήλωση. «Έχει ανοίξει μια απίστευτη ευκαιρία για τον αγώνα μας. Ποιος είναι αυτός;» ρώτησε κοιτάζονταν έναν από αυτούς. «Να κερδίσεις την πρώτη θέση Δάσκαλε. Να γίνεις ο Άρχων του Φόρουμ.» «Ακριβώς. Οι καιροί είναι νωθροί και μας ευνοούν. Έχουμε όμως δύσκολο αγώνα μπροστά μας γιατί άλλοι προπορεύονται μπροστά μας. Και δεν θα είναι εύκολο να τους ρίξουμε από την θέση τους.» «Είναι όμως επιβεβαιωμένο Δάσκαλε; Ο Άρχων…» «Ναι, ο Άρχων Nihilio είναι εκτός. Ζήτημα είναι αν θα τον βλέπουμε μια ή δυο φορές για αρκετό…αρκετό διάστημα. Τα ποστ του θα κάθονται και θα αραχνιάζουν. Στο χέρι μας είναι να βρει άλλον να κάθεται στον θρόνο του όταν γυρίσει. Δηλαδή…εμένα!» «Οι Dain, RaspK και ο Βάρδος ακολουθούν από κοντά όμως Δάσκαλε.» «Ο Dain έχει ένα κάποιο πρόβλημα με τον ώμο του. Βγάζει ποστ αλλά είναι αργός. Ο Βάρδος δεν είναι απειλή, είναι νεκρός, βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Ο κυριότερος μας αντίπαλος είναι ο RaspK, η σουπιά. Γράφει το πολύ δύο ή τρία σημαντικά ποστ, γεμάτα πληροφορίες και δεδομένα, τόσα όσα να ζαλίσει τον αναγνώστη και να καλύψει την μέθοδο του.» «Ποια είναι η μέθοδος του Δάσκαλε;» «Αμέτρητα ανούσια ποστ όπου συμφωνεί ή διαφωνεί με κάτι που έγραψε κάποιος άλλος, ανόητε! Έτσι έχει κατσικωθεί τρίτος! Όπου να’ναι θα ρίξει τον Dain από την δεύτερη θέση.» «Είναι όντως δύσκολος αντίπαλος Δάσκαλε.» «Κι εμείς όμως δάσκαλε, όπου να’ναι τρώμε την Nienna!» «Δεν ξέρω…ίσως…» «Γιατί μούτρα Δάσκαλε;» «Ήταν μια χαρά εξαφανισμένη…και ξαφνικά ‘τσουπ’ να’τη σήμερα, ποστ-ποστ-ποστ, μας τσάκισε!» «Είναι απρόβλεπτη…» «Πράγματι, απρόβλεπτη…» «Ποιήτρια…» «Δεν πρέπει όμως να χάσουμε το θάρρος μας. Με τον τωρινό Άρχοντα απόντα, τώρα πρέπει να μεγαλώσουμε τις προσπάθειες μας. Να υπήρχε μόνο τρόπος να ρίξουμε και στον heiron μια τρικλοποδιά…Δε λέει να βαρεθεί σαν τους άλλους. Νιώθω συνέχεια το χνώτο του στον σβέρκο…» «Και ο nikosal Δάσκαλε;» «Μπα, αυτός έρπει. Ειδικά τελευταία, μέχρι και τις λίστες παράτησε. Υπάρχουν όμως και άλλα, επικίνδυνα, σιγανά ποταμάκια…» «Σαν ποιον…;» «Σαν τον Spock για παράδειγμα.» Άρχισαν να γελούν. «Τον Spock δάσκαλε; Αστείο το λες…» «Μωρέ ακούστε με που σας λέω. Βλέπετε τα ποστ του; «Ουάου» στο ένα, «πράγματι» στο άλλο, «πω-πω» στο δείνα, πέφτουν οι λεξούλες σαν το χαλάζι και πριν το καταλάβουμε…ποιος θα μας πλησιάζει;» «Ο Spock Δάσκαλε;» «Ο Spock!» «Και τώρα;» «Τώρα θέλω ιδέες. Να ρίξουμε ένα brainstorming για την αναρρίχηση μας στην εξουσία!» «Το βρήκα! Δάσκαλε!» «Τι βρήκες;» «Σταματάμε εδώ!» «Τι κάνουμε;!» «Σταματάμε εδώ και γράφουμε ‘Συνεχίζεται’. Γράψαμε ήδη πολλά.» «Εύγε iliosporos, είσαι πράγματι ο αγαπημένος μου ακόλουθος. Ευφάνταστη ιδέα.» Συνεχίζεται (στο Overall top 20 posters) Edited June 29, 2008 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) Πω πω πω πω πω! Μαζέψτε τον κάποιος! :gerbil: Θα λυθώ απ' τα γέλια! :catjapan: Edited June 29, 2008 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Xαχα! I challenge you, come and get me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Τα ψωμιά σας είναι λίγα! Μουάχαχαχαχαχααααα...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Μέχρι κι εδώ τρώγονται για τις καρέκλες; Μήπως να κάνουμε και κόμματα; Οι Κόκκινοι, οι Μπλε και οι Γαλάζιοι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts