Solonor Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Συγχαρητήρια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Μπράβο Παναγιώτη. Τώρα, θες δε θες, είσαι ο σημαιοφόρος του greek sci-fi! χεχε ενόψει 28ης, ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Συγχαρητήρια και από μένα και σε άλλα με υγεία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKei Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Επισημαίνω πάλι ότι αυτή είναι η αρχική λίστα των προτάσεων. Και αν κοιτάξετε ξανά την λίστα θα καταλάβετε ότι δεν παίζει ούτε με σφαίρες να περάσει ο "Άθως" από την προκριματική ψηφοφορία. Όχι γιατί υπάρχει καμιά διεθνής ίντριγκα ενάντια στα ελληνικά διηγήματα εφ, αλλά απλά και χωρίς παραμύθια γιατί στην κατηγορία αυτή όποιος ψηφίζει έχει στα σίγουρα τουλάχιστον καμιά σαρανταριά καλύτερα διηγήματα να υποστηρίξει (και μπορεί να λέω και λίγα). Έτσι μπορώ με ασφάλεια να ισχυριστώ πως δεν θα βρεθεί να ξαναμεταφράζεται από τα Αγγλικά στα Ελληνικά ο "Άθως" προς μεγάλη λύπη της Naroualis. Όσο για την σημαία, λέω να την σηκώσουμε για κείνον που θα φέρει το βραβείο στο αεροδρόμιο και μέχρι τότε να πλακωθούμε να γράφουμε σοβαρά με την ελπίδα να το δούμε να γίνεται. Όποτε και από όποια(-ον)δήποτε... Μια ακόμα αλήθεια είναι πάντως πως όσο κι αν ρίχνω κουβάδες με παγωμένο νερό στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να το χαίρομαι... Υ.Γ. Με τα "καρφιά" (λέγε με mman + nikosal) θα τα πούμε αργότερα. Τους την φυλάω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Έλεος, πώς στην ευχή μας αναγνώρισες; Ειδικά αφού ο Μανωλιός φορούσε περούκα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Έλεος, πώς στην ευχή μας αναγνώρισες; Ειδικά αφού ο Μανωλιός φορούσε περούκα; Μάλλον ακριβώς γι αυτό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Συγχαρητήρια και από μένα.Σπουδαία νέα!Καλή επιτυχία στη συνέχεια,αν και όντως βλέπω πολλούς δυνατούς αντιπάλους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Συγχαρητήρια και από μένα. Κρίνοντας από τα "6 δις", ο PiKei είναι ικανός να συλλάβει εξαιρετικές ιδέες και να τις μετατρέψει σε κείμενα άξια μιας τέτοιας διάκρισης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Συγχαρητήρια κύριος Από τα θερμότερα. Και δεν έχει σημασία αν θα το φέρεις ή όχι, δηλαδή οκ, στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά, αλλά κι από μόνο του το ότι βρέθηκες στους επιλαχόντες αξίζει όλη σου τη χαρά και τη δική μας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khar Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Παναγιώτη συγχαρητήρια, Μόλις συνέλθεις από το ντούζ με το παγωμένο νερό, περιμένουμε να συνεχίσεις να μας προσφέρεις τα διηγήματα σου και ποιός ξέρει; Ισως μια μέρα να μας δεις στο αεροδρόμιο, να μσοχοπουλαμε υπογεγραμμένα αντίτυπα του "Έξι δις", την ώρα που κατεβαίνεις από το αεροπλάνο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Θαυμάσιο νέο! Πάρα πολλά συγχαρητήρια!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 (edited) Μια παρακλητική πρόσκληση: Πόσοι από σας έχετε διαβάσει το διήγημα του Παναγιώτη; Όσοι το ξέρετε, προσκαλείστε να αφήσετε ένα κάποιο σχόλιο, μια γνώμη ή κριτική, στο τόπικ "τα διηγήματα εφ του 9". Μέχρι στιγμής είμαι μόνος μου εκεί με την...ελειπή μου άποψη. Περάστε. Μη κομπλάρετε. Ευχαριστώ. Edited October 25, 2008 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Τι εκπληκτικό νέο ήταν αυτό;! Παναγιώτη, συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Πάντα τέτοια. Και καλύτερα ακόμα, εννοείται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts