Naurgul Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Εικονογράφηση του 9; Εγώ θα ήθελα να το δω σε μορφή κόμικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Καθυστερημένο αν σκεφτείς πότε το διάβασα. Δεν υποκλίνομαι. Γονατίζω ταπεινά εμπρός σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Για την ιστορία: Το διήγημα αυτό διαβάστηκε σε εκδήλωση της ΑΛΕΦ τον Δεκέμβριο του 2010 -κι ακόμα γελάμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Denton Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 (edited) Οτι και να πω για την ιστορια, θα ηταν λιγο! Πολυ καλη φαντασία το παλικάρι! Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω ολη την ιστορία με μια λεξη θα ηταν "Δημιουργική Τρέλα" (Οκ, δυο λεξεις.) Αυτο ηταν βασικά ενα απο τα πράγματα που η ιστορία εκανε πολυ καλα και με τράβηξε κατευθείαν! Ξεκινησε με ενα αρκετα ευφάνταστο σενάριο (χρονοταξιδιωτες στην Χιροσίμα) και πανω που ελεγα οτι παω να φανταστώ τι θα γινοταν μετα, η ιστορια πηγαινε ενα λεβελ πιο πανω και γινόταν ακομα πιο τρελη! Το δευτερο πράγμα που λειτούργησε πολύ καλα, ήταν το στυλ. Η ιστορια εδωσε τον αερα του absurd adventure άψογα! Φαινόταν σε κάθε λεξη! Πραγματα που θα μπορούσαν να δουλέψουν καλυτερα? Σχεδον τιποτα. Ισως να μπερδεύτηκα λιγακι με το πως ακριβώς εκαναν το πρωτο αλμα της μιας ωρας πισω. Δηλαδη ξέρω γενικα ότι εχει να κανει με τα ρουχα τους και τον υπολογιστή στον εγκεφαλο τους, αλλα δεν εχω μια πεντακάθαρη εικονα για το πως γινεται. Τελος είναι φανταστική ιστορια και σιγουρα θα είναι μια από αυτες που θυμάμαι!(Μολις ειδα το ποτε εγινε το τελευταιο ποστ... Νεκρανάσταση εκανα παλι! ) Edited May 25, 2015 by Lord Denton 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts