Neminefir Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Όνομα Συγγραφέα: Neminefir Είδος: Κυρίως φαντασία, με στοιχεία steampunk Βία; ω, Ναι Σεξ; Δυστυχώς, Όχι (ακόμα) Αριθμός Λέξεων: 21762 Αυτοτελής; Οχι. Αυτό είναι το πρώτο μέρος. Σχόλια: Το κείμενο είναι στα αγγλικά. Αποτελεί το πρώτο μέρος μια διήγησης σε ένα κόσμο (εικάζω) αρκετά διαφορετικό απο τα περισσότερα mainstream fantasy. O κόσμος φτιάχτηκε αρχικά σαν campaign setting για AD&D κάπου στις αρχές του 90', αλλά πήρε τη δική του ζωή απο κάποιο σημείο και μετά. Ευχαριστώ όσους το διαβάσουν και το σχολιάσουν προκαταβολικά... Καλή ανάγνωση. Chapter_One_War.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylook Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Όσο πρόλαβα να διαβάσω (λόγω μεγέθους) μου άρεσε. Αν και δεν ασχολούμαι γενικά με Fantasy, τα Steampunk στοιχεία/τεχνολογίες τα απόλαυσα ιδιαίτερα. Την γραφή την βρήκα στρωτή και εύγλωττη, σύμφωνα με τα Αγγλικά μου. Δυστυχώς μιας και δεν είναι το genre μου, θα αφήσω τους φαντασάδες του forum να προχωρήσουν σε πιο ουσιαστική κριτική. Καλή συνέχεια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts