Jump to content

Όταν ένας πράσινος κουβάς μπαίνει στην Ζωή σου.

Οδυσεύς

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Αλέξανδρος Χαρωνιτάκης

Είδος: Δραματοποιημένη πραγματική κατάσταση

Βία; όχι

Σεξ; Μόνο το αποτέλεσμα αυτού :D

Αριθμός Λέξεων: Λίγες

Αυτοτελής; Όχι . Η κολόνια συνεχίζεται εδω και 6 χρόνια...Η κολόνια πριν απο την συγκεκριμένη διήρκησε άλλα 20 χρόνια...

Σχόλια: Περιγραφή πραγματικής κατάστασης τον Μάιο του 2003. Πρωτοεμφανίστηκε στo Greek Aquarists Board και μετέπειτα ΠΣΦΕ (Πανελληνιος Σύλλογος Φύλων Ενυδρείων ) . Οχι απο τα καλύτερα μου! Αλλά μου αρέσει η περιγραφή... Γράφτηκε μέσα σε 1 5λεπτο (εξού και τα πολλά ορθογραφικά και αναγραμματισμοί , μέσα από το web interface του φόρουμ του GAB.

Το τελευταίο χρόνο πέρασα και εγώ στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου στα ενυδρεία . Μετά από τα γκαπακια , τα κριμπενσακια, τους δίσκους και άλλα πολλά που έχουν τιμήσει τα ενυδρεία μου κατά καιρούς, και μετά από το σχετικό ξεστράβωμα και ακατάπαυστο σαλιάρισμα μπροστά από ενυδρείο(α) στο κατάστημα όσο και στο σπίτι γνωστού χομπίστα/επαγγελματία του χώρου είπα να περάσω στα Reef.....

Όλα καλά μέχρι εδώ....

Αφού ξεσκόνισα ότι υπάρχει για reefακια στο δίκτυο (ναι η amazon εξακολουθεί να μου στέλνει όλα εκείνα τα ωραία δωράκια που στέλνουν σε όλα τα θύματα εέέέέέε πελάτες ήθελα να πω, που έχουν πλέον των 3000 ευρώ αγορές ) αφού αντίστοιχα και ο προαναφερθέν επαγγελματίας μου είναι απίστευτα ευγνώμων μια και πλέον οι πάνες και τα γάλατα του παιδιού του βγαίνουν από την εβδομαδιαία μου "κατάθεση"... ("χμμμμ Νομίζω ότι χρειάζομαι άλλο ένα μπουκάλι με Εvolution Coralife .Πέρασε κιόλας σχεδόν ένας μήνας που πήρα το προηγούμενο....Πότε είπε θα φέρεις εκείνα τα διαόλια που τρώνε τις Γ!^%$#$%@ς Απτάζιες? "), μετά από ένα έτος , δύο νευρικούς κλονισμούς , άπειρα σφουγγαρίσματα , απίστευτη μπόχα ("όχι αγάπη μου αυτό που μυρίζει δεν είναι οι κάλτσες μου ...κουράρω τον βράχο...μα καλά δεν σου μυρίζει το ιώδιο;;;; "), έναν παλαβωμένο ασφαλιστή ("μα καλά γιατί θέλεις συμβόλαιο για πλημμύρα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας και μάλιστα από τον 7ο έως το ισόγειο;;;;;")......

ΝΑΙ ΝΑΑΙΙΙΙΙΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ

ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΝΝΝ

Όλα καλά μέχρι εδω......

(δραματική μουσική υπόκρουση παρακαλώ μαέστρο... κατά προτίμηση Ημισκουμπρια "Η ΓΙΑΓΙΑΑΑ" )

Και τότε εμφανίστηκε.....

.

.

.

.

Με ένα πράσινο κουβά

(χωρίς χερούλι παρακαλώ)

.

.

.

.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξηγηματική παρένθεση ....

Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός πλήρους εξημερωμένου εξηντατριαχρονου συνταξιούχου πατέρα που σε πείσμα της ηλικίας του , των νεύρων μου , και των σωματικών ΜΟΥ αντοχών ,εξακολουθεί να κάνει ψαροντούφεκο τους 10 μήνες του χρόνου (και να βουτάει βαθύτερα από ΜΕΝΑ!!!) και να εφοδιάζει το σοϊ (προσοχή σόϊ όχι την οικογένεια) με την εβδομαδιαία προμήθεια του σε ψάρια και κυρίως σε χταπόδια (Octopus vulgaris ) άνω του 1.5 κιλού πάντα (οικολογικά συνειδητοποιημένος ο Μπαμπάς..."Που θα πας δεν θα μεγαλώσεις ... έχουμε ένα ραντεβού εμείς τα δυό τον Δεκέμβρη μήνα") .

.

.

.

.

Σκηνή πρώτη......

Ώρα 15.46 04/05/2003

Ο Γράφων αραγμένος μετά συζύγου σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στην Πατησίων (Τέρμα) όπου η ετοιμόγεννος συμβία με στρατηγικές κινήσεις καθαρίζει (βλέπε "γλύφει το μπολ" ) το 2ο παγωτό Σικάγο με έξτρα σιρόπι και 'μύγδαλα μέσα σε 4 λεπτά....

Ξαφνικά ο "ρουφιάνος" αρχίζει να "βαράει" με σκοπό το άσμα γνωστής λαϊκής αϊδού.

"Σήκωσε το... το δικό σου είναι δεν ακούς την μ*Μπιπ*α που έχεις βάλει!!! (εγώ ακούω μόνο τρίτο πρόγραμμα και τον Θείο Λούις Άρμστρονγκ).

"Νααααιιιιι....Όχι παγωτό τρώω" - Νοήματα του στυλ " Η μάνα σου είναι και μου έχει αρχίσει τις πάρλες" - "ναιαα ναι εδώ είναι μισό λεπτό να σας τον δώσω".....έλα σε θέλει ο πατέρας σου""....

Μουρμουρίζοντας μέσα απο τα δόντια :"Γκρουφμ πάλι θα θέλει να κοκορευτεί για τα Χ εις την Νι χταπόδια που έβγαλε",

"Έλα.....τι.... να περάσω από το σπίτι ;;; γιατί ;;; κάτι μου έχεις;;;

Όχου ρε πατέρα δεν μπορεί να περιμένει....

Δεν θα πάθει τίποτα το χταπόδι και αν μείνει για κάνα δίωρο εκτός ψυγείου....

Τι;;;

Δεν είναι χταπόδι;

Έλα ρε πατέρα κόψε την πλάκα γιατί είμαι και φαγωμένος και δεν έχω όρεξη...

ΤΙ;;;;;;;;; :?

Κουβάς με τί;;;;;;;;; :shock:

ΑΑΑΑΑΑρρρρρργγγγκκκκ!!!!!!!! :o

(έκπληκτα βλέμματα από τους λοιπούς θαμώνας )

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :x

(σκέψεις τεράστιων βάζων βαζελίνης περνάνε φευγαλέα από το μυαλό του γράφοντα)

.

.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ "ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ" !!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ!!!!! ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ "ΤΟΥΜΠΑ" ΘΕΣ!!;;;;;

.

.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ;;;

ΤΡΕΕΕΙΙΙΙΣΣΣΣ!!! :shock:

.

.

ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ;;;;

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ;;;;;;

Το έβγαλες έξω από το νερό;;;; :ranting:

Όχι ... ΟΥΦΦΦΦφφ

.

.

.

.

Καλά καλά ερχόμαστε...."

("Κλικ")

" -Σήκω πάμε.... "

" -Πουυυυ μα δεν τελείωσα...!!!! :( "

"- Πες τους να σου βάλουν το τρίτο σε μπολάκι και φύγαμε για το πατρικό μου. Και σβέλτα! "

Σκηνή 2η

Ώρα 16:10

Περιοχή Στηλών Ολυμπίου Διός

Μπαλκόνι που το βαράει ο ήλιος...

Αντικείμενο: Κουβάς (Πράσινος) άνευ χερουλιού γεμάτος μέχρι πάνω με ασβεστολιθικά πετρώματα πηκτά στα χτένια , μακροάλγες , "μαλούπα", μύδια , Εν (1) αχινό (Abracia lixula) , 3 σφουγγάρια (για το είδος δείτε εδώ (http://www.malawicichlidhomepage.com/aquai...rinetank48.html)) και την συνήθη συλλογή από ( έτοιμα σύντομα να συναντήσουν τον δημιουργό τους) μικροοργανισμούς(καβουράκια , γαρίδες, κοπηποδα ,σκουλήκια κλπ).

Με νερό ως την μέση του κουβά......

Ήτοι περίπου 5 - 5.5 λίτρα....

Την σιγαλιά του αττικού μεσημεριού σχίζει την κραυγή του άγνωστου χομπίστα.....

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α Α ΑΑΑΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ"!!!!!!

(και ένα κλάξον από μια νταλίκα στην παρακείμενη Συγγρού).

Σκηνή 3η

Ώρα 16:15.32

Ένα ανσασερ ανοίγει και ένας παλαβωμένος κρατώντας ένα κουβά (πράσινο χωρίς χερούλι!) στα δύο χέρια με τα κλειδιά στο στόμα, πετάγεται στον 6ο και αρχίζει να ανεβαίνει τρία τρία τα σκαλιά για τον 7ο όπου ένα δώμα έχει διαμορφωθεί σε ένα (ξεροψημένο από τον ήλιο) "Φις Ροουμμ"

.

.

Ήδη μια ελαφριά μυρωδιά κακαβιάς έχει αρχίζει να αναδύεται από τον κουβά.......

.

.

.

Fade out με τον ήλιο να προχωράει στην πορεία του και σιγά σιγά να πέφτει η νύκτα Ειδομένη από την τζαμόπορτα ενός δώματος, ενώ στο πλάνο φαίνεται χομπίστας αγνώστου οικογενείας και γένους να ξεθάβει από το μπαλκόνι παλιά ενυδρεία, να ανακατεύει περίεργες λευκές σκόνες με νερό που τρέχει από μια περίεργη συσκευή , και γενικά να είναι σε μια κατάσταση "ήρεμου" πανικού ενώ αναδεύει υγρά σε δοκιμαστικούς σωλήνες με περίεργα χρώματα και βουτάει περίεργα διαβαθμισμένα "ταπερακια" στα 5.5 λίτρα νερού.....

Η συμβία κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και με ένα ύφος παραίτησης , "καθαρίζοντας" το μπολάκι με το (3ο) Σικάγο της με το γνωστό "βάδισμα του πιγκουίνου" κατεβαίνει την σκάλα μουρμουρώντας κάτι για ενυδρεία , μωρά , πάνες, γάλατα και ψάρια.

Η πόρτα κλείνει................

.

.

.

.

.

.

Βασική επεξήγηση:

Όλοι οι χομπιστες (σχεδόν) τρέφουν μια μεγάλη εμπάθεια και αγάπη για την ζωή των πλασμάτων που καταλήγουν στα χέρια τους. (Προσωπικά αγαπώ τα ψάρια σε όλες τις μορφές τους. Θαλασσινά , γλυκά , ψητά, βραστά, σούπα , σούσι , με ψαροντούφεκο , με καλάμι κ.ο.κ.)

Οπότε όταν ξαφνικά μας φορτώνουν με κάτι σαν τον κουβά και μας λένε "Εκπληξηηη!!!!!" πρώτα λέμε ένα πνιχτό ευχαριστώ μέσα από τα δόντια και χαμογελάμε σφιγμένα , και μετά τρέχουμε σαν παλαβοί να βρούμε κάτι να βάλουμε τα κακόμοιρα πλάσματα για να μην ψοφήσουν , μέχρι να τους διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον.

Σας παρακαλώ πολύ ... Εάν έχετε κάποιον γνωστό , φίλο , συγγενή που ασχολείται ενεργά με το χόμπι, ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!! θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο αν του πείτε από πριν την πρόθεση σας και σας υποδείξει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα ήθελε στο ενυδρείο του , που να είναι και συμβατό με το σύστημα του!

ΚΑΙ ΟΧΙ!!!! Ο ΝΕΜΟ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ.!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ

ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ! :ranting:

Γλωσσάρι:

--------------

Φις Ροουμμ -> Fish Room = Δωμάτιο (ευσεβής πόθος) με τις κατάλληλες υποδομές για υποστήριξη ενός ή και περισσοτέρων ενυδρείων (όπου 1 ενυδρείο κάτι σαφέστατα μεγαλύτερο από το κλασσικό 1μετρο ενυδρείο από το carrefour. Κάτι της τάξης των 3-5 τόνων νερού :D . Περισσότερα =Συνήθως > των 10 δεξαμενών διαφόρων μεγεθών )

γκαπακια: Guppy -> Poecilla Reticulata. Πολύ γνωστό και αγαπητό ψαράκι που από αυτό ξεκινανε συνήθως οι χομπίστες.

κριμπενσακια: Cribensis -> Pelvicachromis Pulser. Εξίσου γνωστό και πανέμορφο μικρό ψάρι, που διαμορφώνει δια βίου σχέσεις (ζευγάρια) και φροντίζει τα νεογνά του με περισσή φροντίδα.

δίσκους : Discus -> Symphysodon (S. discus και S. aequifasciata). Ψάρι απο τον Αμαζόνιο που θεωρείται (δικαιολογημένα) ο βασιλιάς του ενυδρείου γλυκού νερού. Η κοινή του ονομασία προέρχεται από το σχήμα του . Έχει την ιδιότητα να ταΐζει τα νεογνά του με μια βλέννα που εκλύουν οι γονείς από το δέρμα τους και μέχρι να ανακαλυφθεί αυτή η συμπεριφορά του η αναπαραγωγή στην αιχμαλωσία θεωρούταν από δύσκολη έως αδύνατη. Θεωρείται ψάρι για "προχωρημένους".

Εvolution Coralife: προϊόν που περιέχει μεταλλικά ιχνοστοιχεία και ιόντα (ρόδιου , στροντίου κλπ κλπ) που βοηθάει στην σωστή και υγιή ανάπτυξη των κοραλλιών.

Απτάζιες : Μικρές θαλάσσιες ανεμώνες που έρχονται σαν παράσιτο στον ενυδρείο από τον βράχο που βάζεις μέσα. Άκρως ενοχλητικές γιατί εκτός του ότι κυνηγάνε ενεργά τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται και ζουν στο ενυδρείο και που είναι απαραίτητοι για την καλή λειτουργία του , "κτυπάνε" τα άλλα κοράλλια και τα ψάρια (οι μεγάλες ) και είναι εξαιρετικά δύσκολες στην απομάκρυνση τους και καταστροφή τους. Ακόμα και ένα κύτταρο να γλυτώσει , εξελίσσεται σε πλήρες άτομο του είδους σε λίγες μέρες. (ΧΧΜΜμμμμμμ ΠΩΠΩΩΩΩΠΩΩΩΩΩΩΩ ιδεα που μου ήρθε για ιστοριααααα!!!!!! να 'σαι καλά ρε Ντίνο που με έβαλες στο τριπακι να γράψω επεξηγήσεις!!! )

Reef : Ενυδρείο αλμυρού νερού που εξομοιώνει το περιβάλλον ενός υφάλου. Ίσως το ποιο δύσκολο (και ακριβότερο) είδος ενυδρείου μια και οι παράμετροι που πρέπει να παρακολουθεί κάνεις για την επιβίωση του είναι παρα πολλές και δεν συνίσταται σε αρχάριους (αν και υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις! ). Δεν είναι μονό το γεγονός ότι τα ψάρια του θαλασσινού ενυδρείου είναι ποιο ακριβά (δεν αναπαράγονται στην αιχμαλωσία) αλλά και το κάθε κοράλλι που είναι ζωντανό συνήθως είναι ακριβότερο κατά τουλάχιστον 2-3 φόρες από ένα ψάρι. Οι παράμετροι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την χημεία του νερού , αλλά μέχρι και με το φώς και την ποιότητα του, που λαμβάνει το ενυδρείο, την συμβατότητα των ειδών που το κατοικούν κ.α. Άκρως ανταποδοτικό σε επίπεδο ικανοποίησης όμως. Άσε που εντυπωσιάζει τους φίλους και γνωστούς. Γνωστή περίπτωση δανδή χομπίστα που πέταγε την ατάκα "Θέλεις να έρθεις στο διαμέρισμα μου να δεις το 3τονο Reef μου" (ναι παλιότερα έλεγε για γιαπωνέζικες γκραβούρες!!! :D )

κουράρω τον βράχο: Rock curring . Στα Reef ενυδρεία χρησιμοποιείται "Ζωντανός" βράχος , δηλαδή βράχος που προέρχεται απο υφάλους ή που έχει "καλλιεργηθεί" για αυτό το λόγο σε "βραχοφάρμες" (δεν κάνω πλάκα αυτές είναι οι ορολογίες) και είναι αποικισμένος με μικροοργανισμούς , μικρά καρκινοειδή (καβούρια , γαρίδες κλπ), αλγές (φύκια) , κοράλλια διάφορων ειδών . Συνήθως είναι κομμάτια σκελετού κοραλλιών (ασβεστολιθικά) που είναι πορώδη και επιτρέπουν την διέλευση του νερού απο μέσα του. Έχει την ιδιότητα να βοηθάει πολύ στην βιολογική φυλτρανση και ισορροπία του ενυδρείου.

Όταν τον προαγοράσεις πρέπει να τον βάλεις σε μια δεξαμενή που θα αλλάζεις καθημερινά το νερό και να αφήσεις την διαδικασία της αποσύνθεσης να λάβει χώρα (αφού τον καθαρίσεις όσο μπορείς ) στους οργανισμούς που έχουν πεθάνει κατά την (αεροπορική) μεταφορά από τα σημεία συλλογής - παράγωγης. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΤΕ βράχο που ήταν έξω από το νερό καμία βδομάδα! Η μυρωδιά του σφουγγαριού που αποσυντίθεται είναι μέσα στο οπλοστάσιο των Αμερικάνων σε μη θανάσιμα όπλα έλεγχου πλήθους. Μια σταγόνα είναι ικανή να αδειάσει δωμάτιο 500 τμ γεμάτο ανθρώπους σε 2-3 λεπτά. Το κουνάβι θεωρείται κολόνια μπροστά του!

μαλουπα : μονοκύτταρα φύκια που ενώνονται σε μακριές κλώστες και είναι αποτέλεσμα υπερτροφισμου από λιπάσματα. καλύπτει πλήρως τον βυθό και τα δίκτυα και ψαρευτικα εργαλεία. Έχει ύφη μύξας!

μακροάλγες Τα φύκια που οι περισσότεροι νομίζουν για φυτά είναι στην πραγματικότητα αποικίες μονοκύτταρων οργανισμών πλήρως αυτοτελών ενωμένα σε διάφορες μορφές.

Έχουν μεγαλύτερη συγγένεια με τις λειχήνες παρά με τα φυτά.

Edited by Οδυσεύς

Χάρηκα ιδιαίτερα τον τρόπο που έχεις να περιγράφεις μια κατάσταση. Θα είσαι καλός στα ευθυμογραφήματα. Με κέρδισε επίσης το πρωτότυπο της θεματολογίας σου. Κι εκεί χρειάζεται ίσως μια οργάνωση στην αφήγηση σου, γιατί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για ενυδρεία και αισθάνθηκα πολύ άσχετος σαν αναγνώστης σε κάποια σημεία. Δεν ένιωσα δηλαδή να συμπάσχω με την αγωνία του "ήρωα" να προλάβει το κάποιο κακό. Έχε υπόψη όσων από εμάς αυτή η ενασχόληση μας πέφτει λίγο...εξωγήινη. (It is another world)

Χάρηκα ιδιαίτερα τον τρόπο που έχεις να περιγράφεις μια κατάσταση. Θα είσαι καλός στα ευθυμογραφήματα. Με κέρδισε επίσης το πρωτότυπο της θεματολογίας σου. Κι εκεί χρειάζεται ίσως μια οργάνωση στην αφήγηση σου, γιατί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για ενυδρεία και αισθάνθηκα πολύ άσχετος σαν αναγνώστης σε κάποια σημεία. Δεν ένιωσα δηλαδή να συμπάσχω με την αγωνία του "ήρωα" να προλάβει το κάποιο κακό. Έχε υπόψη όσων από εμάς αυτή η ενασχόληση μας πέφτει λίγο...εξωγήινη. (It is another world)

Χαίρομαι που σου άρεσε....

Οσον αφορα την αγωνια του ήρωα , προτήμησα να προσθέσω στο τέλος τις "επεξηγήσεις" καθώς και ένα "γλώσσαρι" παρα να τροποποιήσω το αρχικό κείμενο. Ελπίζω να σου λυθούν έτσι οι απορείες.

Ναι αγαπάμε τα ψαράκια! Σε όλες τις μορφές τους! :D

Αλλα γενικα αγαπαμε τα οικοσυστηματα ... γιαυτο και προσπαθούμε να τα αναπαραγουμε.

Γενικα το χόμπι των ενυδρείων πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ στην ψυχοσύνθεση της ΕΦ. Αλλώστε οι αστρονάυτες μέσα σε ένα ενυδρειο ζουνε!!! :D

Reef : Ενυδρείο αλμυρού νερού που εξομοιώνει το περιβάλλον ενός υφάλου. Ίσως το ποιο δύσκολο (και ακριβότερο) είδος ενυδρείου μια και οι παράμετροι που πρέπει να παρακολουθεί κάνεις για την επιβίωση του είναι παρα πολλές και δεν συνίσταται σε αρχάριους (αν και υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις! ). Δεν είναι μονό το γεγονός ότι τα ψάρια του θαλασσινού ενυδρείου είναι ποιο ακριβά αλλά και το κάθε κοράλλι που είναι ζωντανό συνήθως είναι ακριβότερο κατά τουλάχιστον 2-3 φόρες από ένα ψάρι. Άσε που εντυπωσιάζει τους φίλους και γνωστούς. Γνωστή περίπτωση δανδή χομπίστα που πέταγε την ατάκα "Θέλεις να έρθεις στο διαμέρισμα μου να δεις το 3τονο Reef μου" (ναι παλιότερα έλεγε για γιαπωνέζικες γκραβούρες!!! :D )

Θα πρέπει να καταδιασκέδασες, ή έφριξες, με την ταινία Deuce Bigalow: Male Gigolo (από τις αγαπημένες μου.)

Θα πρέπει να καταδιασκέδασες, ή έφριξες, με την ταινία Deuce Bigalow: Male Gigolo (από τις αγαπημένες μου.)

"Hmm Nice!! Tastes like chocolate!"

χαχαχαχαχα

Βεβαια αν δεν ήταν ταινια 3 λεπτα μετα απο την ποση του Σουσι Κοκτέηλ Λεοντοψαρου , θα ήτο νεκρος απο τις νευροτοξινες των αγκαθιών του...

χεχεχεχεχεε

"Αϊ αμ ε μέϊλ Χοορρρ"

Οκ, έχει την πλάκα του, είναι διασκεδαστικό, έχει εύστοχους χαρακτηρισμούς όπώς "θύματα", "ρουφιάνος", όποιος το διαβάζει μαθαίνει και πέντε πράγματα για τα ενυδρεία, όμως δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως διήγημα. Πότε θυμίζει σενάριο για κόμικ και πότε θεατρικό κείμενο. Είναι καθαρά προφορικός ο λόγος. Θα σου πρότεινα να το ξαναγράψεις με πιο συγγραφικό ύφος. Θα σε βοηθήσει και σαν άσκηση αν έχεις φυσικά χρόνο και διάθεση.

Καλό ήταν και πολύ αληθινό. Το διασκέδασα παρότι δεν έχω καμία επαφή με το σπορ.

• 8 months later...

Ήταν ένα διασκεδαστικό ευθυμογράφημα! Από τον τίτλο του μέχρι τις επεξηγήσεις του! Σίγουρα δεν μπόρεσα να ταυτιστώ μαζί σου και με τις ανησυχίες σου αλλά η μορφή και μόνο του κειμένου, καθώς και το εξωτικό του περιεχόμενο, ήταν η ανταπόδωσή μου!