Pixie Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 (edited) και να το τρεηλερ o Rincewind παντως φαίνεται πολυ χουφταλο! Λες και ήτανε συμμαθητες με τον Γκάνταλφ ένα πράγμα... Edited December 7, 2017 by Dreamer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Αυτό το trailer νομίζω είναι πιο χορταστικό: http://youtube.com/watch?v=6dm2uT5GDcg&feature=user Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOBΩ ΦΛΕΒΕΣ ! ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ! EDIT (αφού είδα το trailer): Έχουν ενώσει τα 2 πρώτα βιβλία (colour of magic & light fantastic) το οποίο δε ξέρω κατά πόσο θα "χωρέσει" σε μια ταινία 2-2,5 ωρών. Επίσης, σε ένα σχόλιο σε παραπάνω post, ο Rincewind ήταν όντως μεγαλούτσικος στα πρώτα βιβλία. Μετά άρχισε να τον περιγράφει νεότερο. Πάντως είδα μια από τις αγαπημένες μου σκηνές στο trailer, εκεί που ο Rince είναι κρεμασμένος από το δέντρο και από κάτω τον περιμένουν λύκοι, ενώ ο Θάνατος του λέει "πέσε μωρέ, δε θα πονέσεις πολύ"... Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ο Twoflower. Στα βιβλία είναι ΚΙΝΕΖΟΣ! Θυμηθήτε και το "Ιnteresting Times" που διαδραματίζεται στο Agaetian Empire, μια άλλη μορφή της αρχαίας Κίνας. Edited March 19, 2008 by OxAp0d0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts