mistseeker Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Στις αρχές Απριλίου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχής τα Λαμπυρίσματα» ο 4ος «ΜΥΘΟΣ» του Β΄ Κύκλου, ή αλλιώς το 10ο τεύχος της σειράς. Δέκα επιπλέον καλλιτέχνες έχουν συμβάλει στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τεύχους, εκτός του δημιουργού Κώστα Φραγκιαδάκη και του σεναριογράφου Νεκτάριου Χρυσού. Εξώφυλλο: Γιάννης Ρουμπούλιας & χρώμα: Έλλη Μόκα. Οπισθόφυλλο: Γιώργος Κομμιώτης Συνέργια στις σελίδες του Μύθου από τους: Παναγιώτη Λύρη, Γιώργο Καμπάδαη, Γιάννη Νικολούζο, Γιώργο Βαλαβάνη, Αλέξανδρο Καραγιαννόπουλο,Χρήστο Μακροζαχόπουλο. Και στο τέλος τα «Φίδια» του Σπύρου-Ευάγγελου Αρμένη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 'Ελεγα κι εγώ, που χάθηκε αυτή η ψυχή τόσον καιρό...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 παιζει καμια εικονα του εσωτερικου? Γιατι απο εξωφυλλο μου κανει για Κοναν Β κατηγοριας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 παιζει καμια εικονα του εσωτερικου? Γιατι απο εξωφυλλο μου κανει για Κοναν Β κατηγοριας... Κόναν με Ηλέκτρα και Jurassic Park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts