Jump to content
Η περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας για τον 63ο γενικό διαγωνισμό σύντομης ιστορίας λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. ×

Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ...

synodoiporos

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Δημήτρης Αργασταράς

Είδος: μία ιστορία

Βία: όχι

Σεξ: όχι

Αριθμός Λέξεων: περίπου 2.850

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Έχω πολύ καιρό να συνεισφέρω με κάτι δικό μου στην βιβλιοθήκη του forum… Η αλήθεια είναι πως διστάζω κάπως να δημοσιοποιήσω τις πιο πρόσφατες απόπειρες γραφής μου (φοβάμαι μην μου κλέψουν τις ιδέες :D :bangin: :D )…

Ετούτη εδώ η ιστορία όμως έχει ήδη βγει προς τα έξω, υπάρχει και στην προσωπική μου σελίδα (blog), οπότε το θεωρώ μάλλον παράληψη που δεν την έχω παρουσιάσει κι εδώ… Δεν ξέρω αν μπορούμε να την εντάξουμε στον ευρύτερο χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας. Κάποιοι θα την χαρακτήριζαν μάλλον ως μία ιστορία εσωτερικής αναζήτησης… Όπως και να ‘χει, την εναποθέτω στην κρίση σας… Περιμένω λοιπόν τα σχόλιά σας, κυρίες και κύριοι (γι’ αυτό και η μεγάλη εισαγωγή άλλωστε :D )…

Ο_Φωτισμένος.doc

Αναμφισβήτητα καλογραμμένο κείμενο με δυνατό ύφος, γλώσσα και ροή. Με ένα βαρύ λυρικό τρόπο ο αναγνώστης μετέχει στις σκέψεις του Φωτισμένου. Ήθελα όμως να μάθω περισσότερα, ξέρεις Συνοδοιπόρε για τι ακριβώς μιλώ. Φυσικά όμως δεν θα το μάθω γιατί είναι κείμενο φαντασίας και όχι ευαγγέλιο, άσχετα αν όσο το διάβαζα με επιρέαζε λέγοντας μου "έλα, κοντεύει η αποκάλυψη". Ωραίο Συνοδοιπόρε, άξιος!

Η αλήθεια είναι πως διστάζω κάπως να δημοσιοποιήσω τις πιο πρόσφατες απόπειρες γραφής μου (φοβάμαι μην μου κλέψουν τις ιδέες :D :bangin: :D )…

Ώστε αυτή λοιπόν είναι η Αλήθεια που αρνιόσουν πεισματικά να μας αποκαλύψεις στο κείμενο; Πανέξυπνο κόλπο, synodoipore! Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες την αλήθεια σου μαζί μας, έστω και με αυτό τον παράξενο τρόπο!

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και odesseo :)

To κείμενο μπορεί να φαίνεται κάπως "μεγαλόστομο" σε ορισμένα σημεία - θέτει άλλωστε εξαρχής κι έναν μεγαλεπίβολο στόχο - αλλά, όπως παρατηρεί κι ο odesseo, η "αλήθεια" μπορεί να μας ξεφύγει μερικές φορές κι εν τη ρίμη του λόγου... :o :D

Θα ήθελα τις κριτικές και άλλων σουσουφιτών...

Thanks again...

Edited by synodoiporos