Spinrad Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ειχα διαβασει ενα βιβλιο πιτσιρικας ,sci-fi ,κατι ειχε συμβει και οι ανθρωποι σηκωνοντουσαν απο τους ταφους και ζουσαν ξανα μεχρι να επιστρεψουν στις μητρες που τους γεννησαν .Εχουν περασει πολλα ! χρονια ,το ειχα ξεπεταξει σε ενα βραδυ σε πλοιο πηγαινοντας διακοπες και θυμαμαι ελαχιστα. Ψαχνω το τιτλο και τον συγγραφεα . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Μήπως εννοείς το Counter-Clock World (ο Αντίστροφος Κόσμος) του Philip K. Dick; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Κι εμένα αυτό μου θυμίζει.Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο βιβλίο.Άλλο χαρακτηριστικό του πισωγυρίσματος του χρόνου ήταν τα τσιγάρα που τα έπαιρνες σαν γόπες από τασάκια και καθώς τα κάπνιζες μεγάλωναν και γινόταν καινούργια όταν τελείωνες.LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylook Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Μήπως εννοείς το Counter-Clock World (ο Αντίστροφος Κόσμος) του Philip K. Dick; Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Κι εμένα αυτό μου θυμίζει.Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο βιβλίο. Υπάρχει και η short story 'Foresight' του Swanwick, αν και ελαφρώς διαφορετική η ιδέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinrad Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Dick ηταν ε ? Ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση σας . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μέδουσα, 1992, μετάφραση Μαρίας Αντωνίου. Όχι από τα πιο σπουδαία βιβλία του Ντικ, πάντως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts