white_unicorn Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 ω, ναι, κατάερα να το διαβάσω και γω..... τα σχόλια τα αφήνω στους πιο ειδικούς, θα πω μόνο πως την ευχαριστήθηκα τη ιστορία και ο Θούλης πραγματικά έχει μεταδοτικό γέλιο... keep on writing.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Ο Θούλης ο Κολοκυθούλης σας εύχεται χαρούμενο Halloween! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Μόλις το διάβασα και εγώ. Απλά γαμάτο. Έχεις γράψει και άλλες ιστορίες πάνω σε αυτό τον κόσμο; Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το Φλογομάτη και την Αραθάνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Πολύ ωραίο και πολύ ωραία γραμμένο! Λίγη επιμέλεια δε θα του πήγαινε άσχημα, αλλά για λεπτομέρειες. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που τα διηγείσαι όλα αυτά, χωρίς να στέκεσαι υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά λίγο σε κανένα σημείο και ξέροντας καλά τον κόσμο αυτό, τους φυσικούς του νόμους και τους κατοίκους του. Και εγώ το βρήκα περισσότερο τρυφερό και ρομαντικό, παρά αστείο. Είσαι ψυχούλα, τελικά! Μου θυμίζει πολύ το "Ιστορία χωρίς τέλος" του Μίχαελ Έντε - ένας τέτοιου είδους κόσμος υπάρχει κι εκεί. Το έχεις διαβάσει; Εύχομαι να αρέσει το ίδιο και στην κόρη σου, όταν αρχίσει να καταλαβαίνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω ο Θούλης με το γέλιο του να σας χαρίζει μικρές στιγμές χαρας, όποτε τον θυμάστε. Zaratoth μέσα στις Ιστορίες Φαντασίας του φόρουμ μπορείς να βρεις μερικές ακόμα μικρές ιστορίες από τον κόσμο του Φλογομάτη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο ή τον φίλο του, το Μάγο Παντελή. Wordsmith, το Ιστορία Χωρίς Τέλος είναι μια από τις αγαπημένες μου ιστορίες! Ομολογώ πως δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά ποτέ δεν ξεχάσω την ταινία. Την είχα δει γύρω στα 10-11 και από τότε μέχρι σήμερα με στοιχειώνει η μουσική της. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει με την ιστορία του Θούλη, χαίρομαι πάντως που σου θύμησε κάτι όμορφο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Νιωθω ενοχες που σου πατησα την κολοκυθα με τον Κωδικα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Υπέροχο παραμύθι! Τη λάτρεψα την κολοκύθα, και παραλίγο να βάλω τα κλάμματα όταν έπαθε αυτό που έπαθε (πάλι καλά που είμαι μια σκληρόπετση βουνίσια που δεν πίνει νερό, άσ' το, μη ρωτάς ). Μα καλά, πώς να αντέξεις να βλέπεις ένα πλάσμα που φτιάχτηκε για να είναι ευτυχισμένο, να κλαίει ασταμάτητα; Πολύ καλός ρυθμός, είναι παραμύθι, πολύ καλές οι επαναλήψεις για τον ήλιο και ωραίο αυτό στο τέλος, πολύ ωραίες σκηνές. Από τη στιγμή που το άρχισα, είχα την εικόνα ενός λόφου, εκείνη την ώρα της ημέρας που δεν είναι ούτε μέρα πια αλλά ούτε νύχτα ακόμη, ένα μοναχικό δέντρο και από κάτω άνθρωποι με μια φωτιά, να κάθονται και να ακούνε τον βάρδο. (Εντάξει, μετά με απορόφησε η ιστορία και έβλεπα τις εικόνες της, ποιος βάρδος και δέντρο, μιλάμε για ταξίδια και περιπέτειες...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Τη λάτρεψα την κολοκύθα Welcome to the Thulis Club! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Και όπως πάντα, η κολοκύθα του φόρουμ σας εύχεται ευτυχισμένο Halloween! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anysias Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος και με υπόθεση. Πολύ ωραίο παραμύθι. Μου θύμισε κάτι παραμύθια που έδειχνε το μεσημέρι στην ετ1 πριν χρόνια. Ήταν απλά και είχαν και κάτι διδακτικό. Ακόμα αν τα έβαζε στην τβιολα θα τα έβλεπα… Έχεις πλάσει έναν ωραίο κόσμο και δείχνεις να το κάνει αβίαστα, απλά να σου βγαίνει. Το απόλαυσα και μου άρεσαν οι σκηνές και οι περιγραφές. Από ότι κατάλαβα αυτός είναι δεύτερος χαρακτήρας από μια άλλη σου ιστορία. Αυτός ο Θούλης επειδή δεν μιλάει και πολύ θα ήταν ρίσκο να τον κάνεις πρωταγωνιστή αλλά κέρδισε τον ρόλο επάξια, το πέτυχες με τις περιπέτειες στις οποίες τον βάζεις και τον συμπάθησα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Δεν έχω αφήσει σχόλιο στον Θούλη; Τον έχω ηχογραφήσει, τον έχω συστήσει σε όλο τον κόσμο, τον έφτιαξα για το φετινό Χαλοουίν λέγοντας την ιστορία του στα δυο μου μαθητούδια που με "βοήθησαν" και δεν έχω γράψει εδώ, στο τόπικ του ότι ο Θούλης είναι το αγαπημένο μου παραμύθι, αυτό με το οποίο θα μεγαλώσω τα παιδάκια μου (αν και όταν κλπ), μια ζεστή, τρυφερή, αστεία κι υπέροχη ιστορία; Ντροπή μου! (Αλλά, προς υπεράσπισή μου, όταν έφτιαχνα τη λίστα για το σούπερ μάρκετ έγραψα "Θούλης" κι όταν μου είπαν τα πιτσιρίκια να σκαλίσουμε τρομαχτική φάτσα, τους εξήγησα ότι αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε κολοκύθα, είναι Ο ΘΟΥΛΗΣ). Παρατηρητή μου, σ' αγαπώ λίγο περισσότερο γι αυτή την υπέροχη ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Θούλης ο Γελαστός Κολοκυθούλης σας εύχεται χαρούμενο Halloween! Χριστίνα δεν έχω λόγια και ένα "ευχαριστώ" δεν θα είναι ποτέ αρκετό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Bump εδώ γιατί είναι Halloween =έτσι φαντάζομαι τον Θούλη αν κιτρίνιζε λίγο περισσότερο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts