Sileon Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Παναγιώτης Είδος: Φαντασία Βία; Λίγη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 3280 Αυτοτελής; Σχόλια: Με το που είδα το θέμα του Ντίνου για τον διαγωνισμό Απριλίου, έφαγα φλασιά. Ξεκίνησα να γράφω χωρίς περιορισμούς λέξεων. Τις τελευταίες δύο μερες συνειδητοποίησα πόσο είχα γράψει,ξήλωσα πάνω απο 1000 λέξεις και μόνταρα αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά απο αυτό που είχα στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή θα το παρουσιάσω πιο ολοκληρωμένο. Ούλφους_.doc Edited May 8, 2008 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dopamine Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Αμάν βλέπω και τις διορθωσεις συναμα. Νιώθω πως μπαινω στο μυαλό σου με τις μυτες...τσακ..τσακ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Ευχαριστώ. Το άλλαξα..Αν θες κατέβασέ το σε αυτήν που έβαλα τώρα, να μην σε ενοχλουν τα τριγύρω, γιατι δεν απενεργοποιούνται (είναι κλειδωμένο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morigan Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Λοιπόν θα έλεγα πως είναι από τα πολύ καλά αποσπάσματα που έχω διαβάσει. προς το παρόν έχω διαβάσει μόνο τις πρώτες 3 σελίδες αλλά μόλις φύγω από την δουλειά σου υπόσχομαι θα το κοιτάξω... Σου έχω δύο ερωτήσεις 1. Δώσε μου σε παρακαλώ μία δικιά σου εικόνα από το κείμενο, δηλαδή αν ήταν βιβλίο για τι πράγμα θα έλεγε; Θέλω να δω πως το σκέφτηκες πριν το κόψεις. και 2. πως κλείδωσες το word? πρακτικότατο θα έλεγα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Δεν λέω ευχαριστώ, γιατι μέχρι να το τελειώσεις μπορεί να έχεις διαφορετικά σχόλια. Οπότε, στο διαταύτα: 1. Στο μυαλό μου έχω μια πιο μακροσκελή αυτοβιογραφική αφήγηση του ζώου, με περισσότερες λεπτομέρειες και περισσότερα γεγονότα. Μάλιστα είχα γράψει ολόκληρο απόσπασμα με το πως έγινε η γνωριμία του λύκου με το αφεντικό του. , αλλά ήταν απο τα πολλά κομμάτια που πήραν πόδι. 2. Όντως, το κλείδωμα του word είναι μια καλή λύση, όταν δεν μπορείς να μετατρέψεις το αρχείο σε .pdf. Η διαδικασία, απλή: tools και μετά, protect document (μετά έχεις διάφορες επιλογές). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Καταρχήν, ή δρυίδες θα πεις ή δρουίδες. Σου περισσεύει ένα "δι". Έπειτα περιμένω να δω το ολόκληρο κείμενο γιατί αυτό, έτσι όπως είναι έχει πάρα πολλές αδυναμίες. Πέρα από τις όποιες ανισότητες, ότι η διήγηση αναλώνεται να λέει πράγματα για το λύκο, ενώ η περιπέτεια είναι σχετικά περιορισμένη, έχω να παρατηρήσω ότι η διήγηση δεν πάει κάπου. Δηλαδή δεν έχει σαφή δομή με την έννοια του αρχή-μέση-τέλος. Ρίχνω το φταίξιμο στο κόψε-ράψε, αλλά και πάλι. Το στυλ γραφής, από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ. Μου φαίνεται το έχετε οι εκ Πατρών να μας κρύβετε τις δυνατότητές σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts