aScannerDarkly Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Για να τα κάνω και όλα σύμφωνα με τους τύπους, το βάζω και στη βιβλιοθήκη. Αυτό το κείμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece . Paco.doc Edited September 4, 2010 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη σου ιστορία στο σφφ. Στείλε και άλλες. Σίγουρα το αξίζουν και αυτές και εμείς. Σχόλια αργότερα στο τοπικ του διαγωνισμού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 (edited) Ναι η πρώτη μου είναι. Θα βάλω και άλλες σιγά σιγά. Και επειδή γενικά δεν έχω συνηθίσει να "δημοσιοποιώ" τις ιστορίες μου με οποιοδήποτε τρόπο, όποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση, οποιοδήποτε σχόλιο είναι πολύ ευπρόσδεκτο και χρήσιμο Edited May 10, 2008 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Άουτς! Άσε που λατρεύω τα γαιδουράκια, άσε που αγαπώ τους φαφούτες γέρους, άσε που οι εφτά πόλεις της Τσιμπόλα είναι παιδικό όνειρο (ας όψεται ο Μπάρκς), έπιασες και τα έχωσες όλα μαζί και τα στρίμωξες σ΄ενα τόσο δα κειμενάκι, που επίσης μ' αρεσουν πολύ τα μικρά κειμενάκια. Τι να πω άλλο, ήταν σαν να μου έδωσες καραμέλα βουτύρου, δεν υπήρχε τίποτε στο κείμενο που να μην αγάπησα (εντάξει, εκτός από τις μύγες, αλλά και τα όρνια μου αρέσανε, ναι). Όπως και ο Τέταρτος κι η Νίενορ, θεωρώ ότι δεν είναι αυστηρά μέσα στα πλαίσια του φανταστικού. Δηλαδή στέκει και σε μη-φανταστικό βάθρο. Και νομίζω ότι διαφωνώ με τη Ντοπαμίνη. Τι χρειάζεται το λεπτομερές σκηνικό, όταν τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά; Μόνο μια παρατήρηση; Αχυρένιο σαμάρι; εγώ μόνο ξύλινα σαμάρια ξέρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 (edited) Σκέψου κάτι σαν κουρελού - μαξιλαράκι από πλεγμένα άχυρα για να κάθεται πάνω ο παππούς. Όντως δεν είναι ακριβώς σαμάρι αλλά κάπως έπρεπε να το πω Εχχχμμμμ τι είναι οι εφτά πόλεις της Τσιμπόλα? Φαντάζομαι κάτι σαν το Ελ Ντοράντο? Μιλάμε για τον Καρλ Μπαρκς? Edited May 12, 2008 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Ναι κάτι τέτοιο. Σαφώς και μιλάω για τον θείο Καρλ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Σ' ευχαριστώ για αυτό το κειμενάκι. Μου γλύκανε την καρδιά απόψε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Κι εγώ σε ευχαριστώ που θυμήθηκες το γερο-Πάκο, ήταν το πρώτο κείμενο που ανέβασα εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts