Jump to content

On line Διαγωνισμός Συγγραφής 4ου Φεστιβάλ ΕΦ Ερμούπολης

Recommended Posts

Πάλι καλά που δεν ήρθε ο "Γκαστόνε του Φανταστικού" στην Ερμούπολη φέτος. Δεν θα κατέβαινα να γράψω καν. Πέρσι στην στροφή τον έφαγε ο Παπαδόπουλος, αλλιώς θα είχε πάρει τον On Site. Φέτος του δώσανε και περιθώριο να σκεφτεί οι διοργανωτές!!!

Khar, καλωσόρισες. Και χρόνια πολλά αναδρομικά για την γιορτή σου...

Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια και ελπίζω του χρόνου

να βρεθούμε όλοι στη Σύρο.

Πρέπει κι εγώ από τη μερά μου να συγχαρώ όλους όσοι έγραψαν

τόσο στη Σύρο όσο και on-line. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα μπορέσουμε

να διαβάσουμε τα διηγήματα της Σύρου.

Ευχαριστώ την επιτροπή για την επιλογή της και για το γεγονός

ότι δε με υποχρέωσε να επιστρέψω κανένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου. :rolleyes:

Μια του κλέφτη... δυο και τον τσακώσανε!

Κώστα, σου εύχομαι του χρόνου να έχεις εξίσου ευχάριστες οικογενειακές υποχρεώσεις όπως φέτος, και να μείνεις και πάλι Αθήνα. Όπως είπε κι ο PiKei, δεν ξέρεις πόσο καλύτερα νιώθαμε στον διαγωνισμό φέτος, όλοι όσοι είχαμε πάρει μέρος πέρσυ.

(Πραγματικές σκέψεις μου στο καράβι προς Σύρο: "Πω, πω, θά 'ναι ακόμα πιο δύσκολα φέτος. Όλοι θα έχουν πολύ χρόνο να σκεφτούν οτιδήποτε. Τουλάχιστον ο Παπαδόπουλος θα είναι στην επιτροπή και ο Χαρίτος θα λείπει...")

Αν πάλι επιμένεις να έρθεις στο Φεστιβάλ (βρε μανία...) θα ασκήσουμε ασφυκτικές πιέσεις στην διοργάνωση να σε κλειδαμπαρώσει στην επιτροπή για τον on site διαγωνισμό (μαζί με τον Ντίνο φυσικά!). Τέλος πάντων θα βρούμε μια λύση για να μην γράψεις.

Συγχαρητήρια σου είπα;

Ασφαλώς Ντίνος και Κώστας είναι μέλη της επόμενης τριμελούς επιτροπής, αν και εφόσον υπάρξει. Εξ οφίτσιο, που λένε.

Και για τους δύο πλήγμα υποθέτω. Να κάθονται να παρακολουθούν και οι άλλοι να γράφουν.

Φαντάζομαι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να διαβάσουμε τα διηγήματα της Σύρου.

Αν και η οργανωτική ομάδα έχει... δικαιώματα στα διηγήματα, αφού σε αυτήν υποβλήθηκαν, και ασφαλώς τα έχει όλα σε ψηφιακή μορφή, αφήνει πάνω στους συγγραφείς το αν θα τα ανεβάσουν μόνοι τους στη βιβλιοθήκη ή όχι, για ανάγνωση και σχολιασμό, σε εκείνη την αρχική μορφή. Φυσικά κάθε συγγραφέας μπορεί να δουλέψει περαιτέρω το έργο του και να το στείλει για δημοσίευση όπου νομίζει.

Edited by nikosal

Ασφαλώς Ντίνος και Κώστας είναι μέλη της επόμενης τριμελούς επιτροπής, αν και εφόσον υπάρξει. Εξ οφίτσιο, που λένε. Και για τους δύο πλήγμα υποθέτω. Να κάθονται να παρακολουθούν και οι άλλοι να γράφουν.

No... :shock: ...δεν θα τολμούσες...ούτε οι πιο σκοτεινές και άραχνες συνωμοσίες δεν...ούτε το πιο μαυριδερό κέντρο της πέτρινης καρδιάς σου...FUCK!

To on site διήγημα μου θα το δείτε στο 9, στο τεύχος για την Ερμούπολη, δύο Τετάρτες από σήμερα.

Συγχαρητήρια στον Κώστα Χαρίτο, ομολογουμένως πολύ δυνατή γραφή! Προσωπικά ξεχώρισα το δικό του διήγημα και του Γ.Πλιώτα.

Γενικά μου φάνηκαν ιδιαίτερα καλογραμμένα όλα τα online διηγήματα φέτος. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν!

Αν και η οργανωτική ομάδα έχει... δικαιώματα στα διηγήματα, αφού σε αυτήν υποβλήθηκαν, και ασφαλώς τα έχει όλα σε ψηφιακή μορφή, αφήνει πάνω στους συγγραφείς το αν θα τα ανεβάσουν μόνοι τους στη βιβλιοθήκη ή όχι, για ανάγνωση και σχολιασμό, σε εκείνη την αρχική μορφή. Φυσικά κάθε συγγραφέας μπορεί να δουλέψει περαιτέρω το έργο του και να το στείλει για δημοσίευση όπου νομίζει.

Εχμ, μερικοι απο μας ( εγω δηλαδη ) δε τα χουμε σε ηλ. μορφη, η δε τα χουμε καν οποτε η ποσταρετε τα η στειλτε τα ενα μειλ πλιζ....

To interactive games μου έστειλε 8 διηγήματα, το sportcafe 7, σύνολο 15. Δεν βλέπω το δικό σου ανάμεσα. Τι λέει η καλή μας επιτροπή;

Ασφαλώς Ντίνος και Κώστας είναι μέλη της επόμενης τριμελούς επιτροπής, αν και εφόσον υπάρξει. Εξ οφίτσιο, που λένε.

Και για τους δύο πλήγμα υποθέτω. Να κάθονται να παρακολουθούν και οι άλλοι να γράφουν.

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτές οι ασφυκτικές διορίες τελικά με εμπνέουν.

Ακόμα και φέτος που επιλέχθηκε fantasy θέμα για έναν sf διαγωνισμό.

(Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι διοργανωτές για να βασανίσουν τους

φιλότιμους συγγραφείς)

Όσο για την επιτροπή. Ας έρθω του χρόνου στην Ερμούπολη και προτίθεμαι

να διαβάσω και τα 26 διηγήματα του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια khar!Κι ελπίζω να σε βλέπουμε τακτικά στο φόρουμ.

Παρεπιπτόντως,σε συζήτηση που έιχα με φίλο μου σχετικά με το διαγωνισμό ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα κέρδιζε.Πρέπει να μπει ο διαγωνισμός στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.Και στον Ντίνο μερικά ευρώ θα τα έβαζα...

To interactive games μου έστειλε 8 διηγήματα, το sportcafe 7, σύνολο 15. Δεν βλέπω το δικό σου ανάμεσα. Τι λέει η καλή μας επιτροπή;

ωχ αμαν!!!! ... :(

εστω και τυπωμενη αν επαιζε θα την ηθελα... ριχτε μια ματιααααα

Πείρα = Τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν πας ποτέ (μα ΠΟΤΕ) να γράψεις σε έναν τέτοιο διαγωνισμό χωρίς το flashάκι σου.

Παρεπιπτόντως,σε συζήτηση που έιχα με φίλο μου σχετικά με το διαγωνισμό ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα κέρδιζε.

Προλάβατε εσύ και ο φίλος να διαβάσετε όλα τα διηγήματα; Θέλουμε σχόλια...

Πείρα = Τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν πας ποτέ (μα ΠΟΤΕ) να γράψεις σε έναν τέτοιο διαγωνισμό χωρίς το flashάκι σου.

σκευτηκα να μου το στειλω ενα μειλ, μα καποιες συμφορουμιτησες μας ( που δεν ειχαν κλεισει τα pc τους οταν μου ρθε) με κοιταξαν με αγριο υφος, οταν προσεγγισα τα pc των, και ετσι αποφασισα να αφεθω στην επιτροπη...

Edited by Celestial

Ναι αλλά εκείνη την ώρα μίστερ δεν είχε τελειώσει καν ακόμα ο διαγωνισμός.... Μπορούσες να περιμένεις πέντε λεπτάκια :p

ωχ αμαν!!!! ... :(

εστω και τυπωμενη αν επαιζε θα την ηθελα... ριχτε μια ματιααααα

Το διήγημά σου πρέπει να το έχω σπίτι, τυπωμένο. Θα το ψάξω το μεσημέρι, Μάριε.

Πάντως αυτό το τροπάριο από τον κύριο nikosal του τύπου «εξαρτάται από τον κάθε συγγραφέα πότε, πως και που θα παρουσιάσει το διήγημα του» μου έχει τσακίσει τα νεύρα. Παπαριολογίες!

Κάτι διαισθανόμουν (κατάλοιπο από το 3ο φεστιβάλ) και φρόντισα μόλις τελείωσα το γράψιμο να ζητήσω αμέσως να τυπωθεί ένα παραπάνω αντίγραφο για μένα.

Όταν επέστρεψα στην Χαλκίδα ζήτησα από τον κύριο nikosal να μου στείλει με e-mail το διήγημα. Το έστειλε; Καλέ ανέκδοτα λέμε; Κάθισα, και με το ένα μου δάχτυλο πάλι, το πληκτρολόγησα ξανά από χαρτί σε word (όπως έγινε και με το «Σίμπα» πέρσι) και ίσα που πρόλαβα να το στείλω στο 9 για το τεύχος της Ερμούπολης.

Όλο «ο κάθε συγγραφέας» και «από τον κάθε συγγραφέα» και παπαριές. Θα’θελα να’ξερα κάθεται πάνω στα διηγήματα μας ο κύριος nikosal και τι τα κάνει; Τα λιβανίζει;!! Έχει περάσει μια βδομάδα!

Να σας πω την θεωρία μου: Ο nikosal διαφυλάσσει την κοινωνία της επιστημονικής φαντασίας από αυτά τα «εκτρώματα» κατά την άποψη του που βγάλαμε. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι συγγραφείς που κατά την γνώμη του έπρεπε να βραβευτούν έχουν ήδη στα χέρια τους τα διηγήματα τους. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν ούτε e-mail ούτε τελάληδες να του στείλουμε για να λάβουμε τα έργα μας.

Edited by DinoHajiyorgi

Θα’θελα να’ξερα κάθεται πάνω στα διηγήματα μας ο κύριος nikosal και τι τα κάνει; Τα λιβανίζει;!!

Λιβανίζει; Ε, μπορείς να το πεις και έτσι.

Λιβανίζει; Ε, μπορείς να το πεις και έτσι.

Μύριζω το μεθυστικό λιβάνι και κάνω μετάνοιες :p