Filotechnos Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 (edited) Όνομα Συγγραφέα:Filotehnos Είδος: φαντασία Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων:2000 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Ό,τι θέλετε να προσθέσετε Edited May 9, 2008 by Filotechnos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Παρότι μερικές λέξεις με δυσκόλεψαν, δεν με εμπόδισαν να ευχαριστηθώ την ιστορία. Ο τίτλος σου θυμίζει ίσως υπερβολικά πολύ τον τίτλο Α world for Georgiana. Το πρώτο μισό της ιστορίας με κούρασε λιγάκι, ίσως μέχρι να μπω στον κόσμο σου; να συνηθίσω τα αγγλικά; Ήταν λίγο στατική η αφήσηση αλλά πάλι η όλη ιδέα ήταν στατική, οπότε δεν έχω να προτείνω κάτι. Το δεύτερο μισό μου άρεσε πολύ περισσότερο και το τέλος ήταν όλα τα λεφτά! Αναρωτιέμαι αν δεν ήξερα λίγο από κλασική κιθάρα, πώς θα μου φαινόταν μερικές ορολογίες. Κατά τα άλλα, το ψηλό επίπεδο ποιότητάς σου. Βαθιές περιγραφές, εστίαση στα συναισθήματα και στις λεπτές αποχρώσεις των σκέψεων. Θα σε παρότρυνα να γράψεις και στα Ελληνικά αλλά, όπως είπε και μια φίλη μου, "να γράφεις στην γλώσσα που ονειρεύεσαι"! Χαίρομαι που αφιερώνεις χρόνο για συγγραφή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filotechnos Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Έχεις δίκαιο. Προσπάθησα να δώσω αχνή υφή—από την σκοπιά μιας γυναίκας(;)—στην αρχή, για να μην προδώσω ότι την στοίχειωνε φάντασμα κι όχι σκέψεις και αναμνήσεις. Τα ελληνικά μου είναι ολίγον τι αλαμπουρνέζικα…αλλά κάπου-κάπου γράφω και στα ελληνικά. Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου, tetarte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts