Παρατηρητής Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Θεώρησα καλό η επική αυτή ρίμα που γράφτηκε στο τόπικ How to write a Best Selling Fantasy Novel, να υπάρχει στη βιβλιοθήκη. Υπενθυμίζω πως είναι καθάρα σατυρικό και δεν έχει την προδιάθεση να προσβάλλει κανέναν. Αντιθέτως! Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που άφησαν από ένα σχόλιο στην πρώτη παρουσίαση! Keep on writing dudes! Yo! Ο Epic Λογοτέχνης MC: Παρατηρητής DJ: Φλογομάτης Έστρωσα τον κώλο μου να γράψω seller best Να γίνω συγγραφέας και τα άλλα είναι rest Την τύχη μου να κάνω με ένα ασημένιο parker να γίνω Steven King και λίγο Clive Barker δεν θέλει πολύ ζόρισμα, δεν θέλει να μοχθείς απλώς μια ιστορία να κάτσεις να σκεφτείς κι αν δεν σου βγαίνει φίλε μου μπορείς και να την κλέψεις δεν είναι για το ήθος σου μα πρέπει να διαπρέψεις τον Τόλκιν τον ξεζούμισα και πήρα το ζουμί αντέγραψα το στόρι από ένα rpg και μια ιδέα έκλεψα από μια ανθολογία και τώρα είμαι έτοιμος για master τριλογία θα γράψω για ένα μάγο που κάνει μαγικά που είναι ο εκλεκτός για δόξα και λεφτά για βιβλία και ταινίες, παιχνίδια και μπλουζάκια να γίνει η θρησκεία για τα σύγχρονα παιδάκια θα γράψω για το δάσκαλο, το γέροντα σοφό που θα τον προστατεύει από το απόλυτο Κακό μαζί οι δυο θα ζήσουν περιπέτειες πολλές και θα αντιμετωπίσουνε δυνάμεις σκοτεινές θα γράψω για το δράκοντα, τον φίλο τον πιστό που θα τον βοηθήσει να φτάσει στο σκοπό θα γράψω για τον πήγασο που κάπου θα τον σώσει και τη μικρή πριγκίπισσα που γλύκες θα του δώσει θα βάλω μέσα νάνους, γκόμπλινς, ορκς και ξωτικά μα τι κάνω φίλε μου εκεί είναι τα λεφτά τα ίδια και τα ίδια μα έτσι το ζητάνε αφού μασούν κουτόχορτο, κουτόχορτο θα φάνε θα γράψω για το school το high της μαγείας το μαγικό σπαθί, τα μπούτια της Μαρίας θα γράψω για τον άρχοντα, τον evil τον Κακό και μέσα από τον ατζέντη μου θα βρω εκδοτικό και όλοι θα σφαχτούνε ποιος θα πρώτος θα με πάρει Να βγάλει πιο πολλά κι από τον Ποτερά τον Χάρη και φίρμα θα με κάνει, θα με χρυσοπληρώνει να γράφω ιστορίες για το Μάγο που τα Χώνει θα βάλω και ψευδώνυμο, βαρύ βιογραφικό ώστε να με διαβάζουν και στο εξωτερικό για να ρθει και το Χόλιγουντ τα rights να ζητήσει να πάρει το βιβλίο μου ταινία να γυρίσει για αυτό μη χάνω χρόνο, τώρα είναι η ευκαιρία ποιος ξέρει αν η μόδα αυτή αντέξει στην πορεία φαντάσου το εξώφυλλο μεμιάς που θα τα σπάει το μπρατσαρά τον ήρωα που σπάθα θα κρατάει κι από κάτω η γυμνή, μια γκόμενα βαρβάτη και πάνω πάνω υπογραφή του ονόματος μουράτη πάταγο θα κάνει το βιβλίο μου σαν βγει παραγγελιά θα κάνουν μέχρι και στην Αφρική τα παιδάκια που πεινάνε και δεν έχουνε φάνε θα διαβάζουν για το μάγο μου και ξόρκια θα ζητάνε θα χτυπήσω εκδοτικό, από τους γνωστούς στο Greece και όχι τους μικρούς Συμπαντικούς Καταδρομείς το βιβλίο θα είναι πλάι στο Βασίλειο της Αράχνης πρώτη μούρη θα το κάνω μες στον οίκο της Λιβάνης Να διαλέξω Ψυχογιό, Κέδρο ή Πατάκη αφού είμαι και ανώτερος από τη Δεσποτάκη τον Ηλία το Φλωράκη, τον Πάνο το Ζερβό τον Νεκτάριο Χρυσό και τον Μι τον Μανωλιό τι να μου κάνει εμένανε ο Κρις ο Παολίνι θα τον στείλω με τον Έραγκον τα πιάτα του να πλύνει γιατί είμαι ο Τόλκιν, ο μέγας καλλιτέχνης και για όσους δεν με ξέρετε ο epic λογοτέχνης! Ρεφραιν Φεγγαράκι μου λαμπρό Φέγγε μου να περπατώ Να πηγαίνω Ψυχογιό Τα epic μου συγγράμματα Στα Ελληνικά τα Γράμματα Λογοτέχνης, συγγραφέας Γουστάρω και συγγράφω Και για όσους έχουν πρόβλημα Στα «παραμύδια» μου τους γράφω Α, α,α , α, Χέρια ψηλά, γιο!!! Βαρέθηκα να παίζω όλη μέρα στο PC Την είδα μία μέρα λογοτέχνης και MC Και άφησα στην άκρη το Lineage 2 Ξεκίνησα από το πουθενά να γράφω το Βιβλίο Με σπάθες ιερές και μάχες επικές Με αλμπίνους αυτοκράτορες και πρόστυχες θεές Με μάγους φοιτητές, βάρβαρους κατακτητές Με δαίμονες, φαντάσματα και σφαίρες μαγικές Η γραφή μου είναι για κλάματα αλλά το παίζω cool Θα με μάθουνε να γράφω στου ΕΚΕΒΙ το school Θα φτιάξω έναν ήρωα ολόιδιος ο Κόρουμ Για πάρτη του θα σφάζονται στα fantasy τα forum Η μοίρα του θα είναι όπως πάντα τραγική Αντί να βρει στην Τάνελορν θα βρει στη Μέση-Γη Και τότε θα κοτσάρω μυθολογία Κθούλου Θα κλέψω και τους στίχους της Μαρίας Ροδοπούλου Θα κλέψω του Φλωράκη το Σύνδρομο του Χάους Θα χώσω μέσα Thunder Cats και λίγο Μίκι Μάουζ Θα βάλω λίγο Harry και μαθητή του Σπουκ Να δεις πως εμφανίζεται το τέλειο το book Στο πρώτο το βιβλίο ο ήρωας γεννιέται Στο δεύτερο βιβλίο όλο το σύμπαν θα γα…. Στο τρίτο το βιβλίο, ο απόλυτος χαμός Ο ήρωας ανασταίνεται και γίνεται θεός Αλλά δεν θα αρκεστώ σε μία τριλογία Θα επικεντρωθώ αργότερα στη Σιλμαρολογία Και για όποιον δε γουστάρει Του δείχνω τι να πάρει Κι όπως λέει η Ανθίππη Θα τον φάει το Φεγγάρι!!! Στα βιβλιοπωλεία θα γίνω πρώτη μούρη Στο Greece θα είμαι φίρμα σαν τον Τομ το Μαστακούρη Λίγο πιο πάνω από Μπαλάνο Και πέρα από Πανώριο Η περίπτωση η δική μου ξεπερνά το κάθε όριο Το τρέιλερ θα παίζει παγκοσμίως στο U-Tube Αφιερώματα στην τέχνη μου θα κάνουμε στο Cube Για μένα θα οργανώσουνε εκθέσεις διεθνείς Να ρθουν να με θαυμάσουνε οι ξένοι συγγραφείς Η φάτσα μου εξώφυλλο λαμπρό στο Weird Tales Η ιστιοσελίδα μου πνιγμένη στα e-mails Τα νέα συγγραφόπουλα θα με μυθοποιήσουν Και πάνω στην Ακρόπολη μνημείο θα μου στήσουν Στα σχολεία θα με χώσουν κάπου μέσα στα μαθήματα Και θα με έχουνε και SOS στα Νεοελληνικά τα Κείμενα Και τα Νόμπελ θα σαρώσω σαν το Γιώργο το Σεφέρη Θα ιδρύσω και εκδόσεις σαν τον Κώστα Βουλαζέρη Τη ζωή μου θα την γράψει μυθιστόρημα η Μαντά Την ώρα που οι ταινίες μου θα κάνουν σαματά Συλλεκτική συνέντευξη μέσα στην Athens Voice Μα τι να κάνω φίλε μου, δεν έχω άλλη choice Δεν είμαι Καρατσιώρης, ούτε και Παπαχρήστου Δεν είμαι ο Θήτα Βέμπος ούτε η Βάσω Χρήστου Δεν είμαι ο Λόρδος Ντάνσανι ούτε κι ερασιτέχνης Εγώ είμαι αναγνώστες μου ο epic λογοτέχνης!!! Φεγγαράκι μου λαμπρό Φέγγε μου να περπατώ Να πηγαίνω Ψυχογιό Τα epic μου συγγράμματα Στα Ελληνικά τα Γράμματα Λογοτέχνης, συγγραφέας Γουστάρω και συγγράφω Και για όσους έχουν πρόβλημα Στα « παραμύδια» μου τους γράφω Στα « παραμύδια» μου τους γράφω Στα «παραμύδια» μου τους γράφω Γιο! Γιο! Γιο! Γιο! Τους γράφω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 WOW man!!!! Όπως πάντα ΚΑΡΦΩΘΗΚΑ στην οθόνη μέχρι τέλους!!! Όμορφα και ΟΛΌσωστα ειπωμένα Έχεις πολλά δίκια να παίρνεις... Δυο τεχνικές παρατηρήσεις, 1) Σε κάποια σημεία νομίζω ότι το μέτρο σου ψιλοέφυγε και 2) Το ρεφραίν κάπως δεν μου κόλλαγε και γενικά δεν μου άρεσε γιατί δεν είχε και πολύ ουσία νομίζω-αν και τα κουπλέ σου τα λέγανε ΟΛΑ!!! οπότε μπορείς να το περάσεις αυτό κι έτσι... Keep it coming brotha!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 (edited) Yo niga Android! Cool mman! Έχεις δίκιο Μάνο. Σε πολλά σημεία έχει αδυναμίες, αν δεν λάβεις υπόψη σου ότι ολόκληρο είναι μια σχαλαμάρα και μισή απλώς για να κάνουμε λιγάκι χαβαλέ. Έγραφα ότι μου κατέβαινε εκείνη τη στιγμή, με ένα κεφάλι πιγμένο στα χιπχοπ τράγουδια του μαγαζιού. Μάλλον...δε θα γίνω ποτέ Mc.... Edited June 16, 2008 by Παρατηρητής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demiraval Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Yo man! χεχεχεχεχεχ. Γιώργο μου, mc δε θα γίνεις, αλλα θα γίνεις συγγραφέας. Σου εύχομαι απο καρδιάς να πάθεις έστω και το 1/3 απ όσα σατυρίζεις.;) Το γράψιμο είναι τέχνη, η τέχνη ειναι δουλειά και η δουλειά αμοίβεται. Κeep on hopping in the free world. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Μπορείς να γίνεις και τα δύο φίλε μου (ή το ένα ή το άλλο εννοείται γιατι και τα δυό δεν μπορώ να τα φανταστώ μαζί ) αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, και για MC και για Συγγραφέας. Αρκει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να μην σταματήσεις, να μην το βάλεις κάτω ΠΟΤΕ κι εμείς εδώ είμαστε... (Βέβαια φαντάζομαι πως όλοι θα επωφελούμασταν περισσότερο αν πήγαινες για το "Συγγραφέας" και όχι για "MC" :tongue:) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Βρε παιδιά...τι γράφετε; Σας ευχαριστώ και τους δύο αλλά μάλλον με παρεξηγήσατε! Mc δεν θέλω να γίνω με τίποτα. Δεν μου αρέσει το είδος της "μουσικής" αυτής, ειδικά έτσι όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια. Απλώς τη θεωρώ ότι πρέπει για κάτι χαβαλετζίδικο σαν τον Epic Λογοτέχνη. Όσο για το συγγραφέας, ναι, θέλω να γίνω. Αλλά όχι με αυτό το twisted glory που διακωμωδώ μέσα από τη ρίμα, δηλαδή αντιγράφω ένα παιχνίδι και ένα διάσημο συγγραφέα και ξαφνικά γίνομαι Rowlin! Οκ, δελεαστικό, αλλά too much for me. Και αν το ήθελα τόσο πολύ, δε νομίζω ότι θα το διακωμωδούσα! Πάντως κρατάω τις ευχές! Και πάλι σας ευχαριστώ. Όσο για την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου φίλε Μάνο, η ζωή έχει αποδείξει ότι δεν αρκεί μόνο η δική μου πίστη ή η πίστη των φίλων. Μεσολαβούν πολλά, you know what i mean, aye; Υο! (ε, για να μην ξεχνιόμαστε... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeCop Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Ηθοποιός και συγγραφέας στην ταινία της ζωής βλέπεις και εγώ παίζω το ρόλο μου όπως και εσείς γιατί υπάρχουν τόσοι άλλοι ρόλοι που μπορείς να παίξεις το μόνο που πρέπει να κάνεις είν' απλά να διαλέξεις παραθέτω το παραπάνω τετράστιχο των F.F.C. και λέω πως ο συγγραφέας μπορεί να τα κάνει όλα αν μπορείς να γράφεις στίχους-λέξεις είσαι μέσα σ' όλα αρκεί να υπάρχει η έμπνευση και το τελικό αποτέλεσμα. Με εντυπωσίασε η σάτιρα Mc ρίμα σου. Νομίζω πως θα συνεχίσω και εγώ να χιπ-χοπ-πάρω και θα μιμηθώ την ανάρτησή την δική σου να ντουμπλάρω και να προσέξω στο τέλος να μην ντελαπάρω Ιος=Υο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Όσο για την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου φίλε Μάνο, η ζωή έχει αποδείξει ότι δεν αρκεί μόνο η δική μου πίστη ή η πίστη των φίλων. Μεσολαβούν πολλά, you know what i mean, aye ? Ναι δυστυχώς γ@μώτ0 μου ξέρω... Ναι όντως, έτσι όπως την καταντήσανε ούτε κι εμένα μου αρέσει πλέον (Όλα στον βωμό της ΕμπορευματοποιοΠαγκοσμιοποίησης) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ωραίος ο Παρατηρητής! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts