cesar_cy Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 (edited) Η εποχή των αστροθανάτων Είδος : επιστημονική φαντασίας Βία:Όχι Σεξ:Όχι Αριθμός λέξεων: 384 Εισαγωγή Σχόλια: Περιμένω τες γνώμες σας Αγαπητή μάνα σου φέρνω νέα από το μέτωπο . Εχθές παραλίγο να πεθάνω , μας σκότωσαν ακόμα ένα άστρο και ήμουν κοντά με το ατομικό μου διαστημόπλοιο . Είδα την έκρηξη . Είναι αλήθεια που λένε ότι τα άστρα κλαίνε όταν πεθαίνουν . Το άκουσα , το άκουσα καθαρά . Ο ήχος που έβγαλε ήταν ο ίδιος με αυτόν που ακούσαμε σε εκείνο το βίντεο που έλεγε για τες φάλαινες της γης . Δάκρυσα όταν άκουσα το άστρο . Ήταν μικρό αλλά και πάλι δεν του άξιζε να πεθάνει από τους βομβαρδισμούς ενός διαστημικού πλοιαρίου . Αχ , ο λαός μας πεθαίνει μαζί με το θάνατο των αστέρων . Αυτά τα λίγα σου γράφω μάνα γιατί μου έλειψε το χαρτί . Με αγάπη ο γιος Κανάρ Η μάνα δάκρυσε από αυτά που διάβαζε . Η κυρία Κάρμελ έχασε δυο γιούς στον πόλεμο και τώρα της απέμεινε ένας . Τα άστρα ποια ήταν η σωτηρία τους . Μια οργάνωση , η ΠΟΔΠ ( Πολιτική Οργάνωση Διάσωσης Πλανητών ) με τάχα ειρηνευτική θέληση πηγαίνει στους πλανήτες που υπάρχουν εμφύλιοι πόλεμοι και τάχα προσπαθεί να φέρει την ειρήνη αλλά κατακτά τους πλανήτες με τα όπλα της . Μέχρι τώρα κατέλαβαν 7 πλανήτες και τους ονόμασαν << πλανήτες ειρηνευτική βοήθειας >> . Ο λαός αυτών των πλανητών τους μισά και θέλει να φύγουν από τα εδάφη τους αλλά ο μισθοφορικός στρατός της οργάνωσης δεν πάει πουθενά . Η οργάνωση δημιουργήθηκε από 12 πλούσιους και δυνατούς άντρες του συμπάν που σκοπό έχουν να πάρουν την εξουσία όσο ποιο πολλών πλανητών μπορούν αλλά οι λαοί που κατακτήθηκαν οργάνωσαν κρυφά επαναστατικές οργανώσεις που προσπαθούν να διώξουν τες τάχα ειρηνικές δυνάμεις τότε η οργάνωση ΠΟΔΠ άλλαξε τακτική και άρχισε να βασανίζει τους κατακτημένος και να πνίγει στο αίμα τις εξεγέρσεις των επαναστατών. Ο Κανάρ , ένας 27χρονος από τον πλανήτη Γουηνέ αποφασίζει να μπει στην επαναστατική οργάνωση και να πολεμήσει εναντίον των καταχτητών . Το όπλο του είναι ένα P900 και η αγάπη του για την πατρίδα του . Από τον πυρήνα των άστρων πηγάζει μια ροή ενέργειας που είναι η μόνη σε αυτό τον γαλαξία . Τα άστρα είναι οχυρωμένα από την οργάνωση των καταχτητών αλλά οι επαναστάτες με τα όπλα τους πήραν τον έλεγχο μερικών . Ο πόλεμος των άστρων ξεκίνησε . Edited June 26, 2008 by cesar_cy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamwhisperer Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Εξήγησέ μου. Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος του μικρού κειμένου. Σχεδίασμα και περίληψη ή το α' κεφάλαιο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Ίσως αν αντί για κεφάλαιο Α έλεγες το μέρος αυτό "πρόλογο" ή "εισαγωγή" να ήταν καλύτερα, αφού στην ουσία μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται. Θα έλεγα, επίσης, να προσέξεις λιγάκι τους χρόνους στη συνέχεια. Είναι ήδη λίγο σαλάτα, αλλά έτσι κι αλλιώς αφού είναι μόνο ένα μικρό πρώτο μέρος του κειμένου και θα το χτενίσεις όλο μαζί, ίσως είναι καλύτερα να τους φτιάξεις όλους μια και καλή όταν θα το τελειώσεις. Πάντως, το σέτινγκ είναι αρκετά ενδιαφέρον, όπως και η ανθρώπινη ιστορία που προβλέπεται να έχει μέσα και περιμένω να δω τη συνέχειά του. Περισσότερα σχόλια όταν θα προχωρήσει λίγο η ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Έχετε δίκαιο θα το βάλω σαν εισαγωγή αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamwhisperer Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Τέλος πάντων, είναι πολύ ρομαντικό γιατί μου θύμισε μία αντίστοιχη προσπάθεια που είχα γράψει ένα καλοκαίρι όταν ήμουν την ηλικία σου. Μάχη αστρικών επαναστατών με το κατεστημένο (πόσο σταθερή ιδέα της νεανικής ηλικίας;). Πολέμησέ το, γράψε το, ολοκλήρωσέ το (άλλωστε σκοπός σου είναι κατ' αρχάς να περάσεις εσύ καλά κατα τη διάρκεια της συγγραφής άσχετα με το αποτέλεσμα). Είμαι σίγουρος ότι όταν βάλλεις μία τελευταία τελεία θα γίνει πλέον μέρος της ψυχής σου. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε και για σχολιασμό και για βοήθεια και για τις όποιες απορίες αν έχεις. Καλή συνέχεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Τέλος πάντων, είναι πολύ ρομαντικό γιατί μου θύμισε μία αντίστοιχη προσπάθεια που είχα γράψει ένα καλοκαίρι όταν ήμουν την ηλικία σου. Μάχη αστρικών επαναστατών με το κατεστημένο (πόσο σταθερή ιδέα της νεανικής ηλικίας;). Πολέμησέ το, γράψε το, ολοκλήρωσέ το (άλλωστε σκοπός σου είναι κατ' αρχάς να περάσεις εσύ καλά κατα τη διάρκεια της συγγραφής άσχετα με το αποτέλεσμα). Είμαι σίγουρος ότι όταν βάλλεις μία τελευταία τελεία θα γίνει πλέον μέρος της ψυχής σου. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε και για σχολιασμό και για βοήθεια και για τις όποιες απορίες αν έχεις. Καλή συνέχεια... Είμαι ο πιο νεαρός εδωμέσα ;;; Τώρα με έκανες να ντρέπομαι λιγάκι . Πήγαίνω λίγο αργά και υπολογίζω το πρώτο κεφάλαιο θα το έχω τελειωμένο σε μια βδομάδα δυό βδομάδες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Υπάρχει περίπτωση να είσαι όντως ο πιο νεαρός εδώ μέσα. Αλλά είναι δυνατόν να ντρέπεσαι???? Ίσα ίσα που αν από τώρα μπορείς να δείχνεις αυτά που γράφεις, να τα εκθέτεις ουσιαστικά και να παίρνεις τις γνώμες των άλλων, σιγά σιγά να μάθεις από αυτές να κρατάς τα χρήσιμα για σένα και να συνεχίζεις, σκέψου σε δυο τρία χρόνια πόσο θα έχεις προχωρήσει. Είναι πάρα πολύ καλό να είσαι τόσο νεαρός και ήδη να θέλεις να δείξεις αυτά που φτιάχνεις. Τόσο πολύ καλό που μου είναι δύσκολο να σου εξηγήσω πόσο. Εγώ θα ήθελα να ήμουν έτσι στην ηλικία σου, όσο δε φαντάζεσαι Μια χαρά είναι το ένα κεφάλαιο στις δύο εβδομάδες. Άμα καταφέρεις να τηρίσεις και το πρόγραμμα σου και να γράφεις ένα κεφάλαιο κάθε δύο εβδομάδες μέχρι να τελειώσεις τη νουβέλα είσαι ήδη σε καλύτερο δρόμο από τους μισούς (με το συμπάθειο παίζει και περισσότερους ) εδώ μέσα και σίγουρα από την υποφαινόμενη Επειδή διάβασα και τα αμπέλια του διαγωνισμού να σου πω και άλλα δύο πραγματάκια γενικότερα για να μην κουράζεσαι άδικα με κάποια μορφολογικά. 1. Τα σημεία στίξης πάνε κολλητά στη λέξη. Χωρίς κενό. Όχι δηλαδή έτσι . Αλλά έτσι. 2. Τα εισαγωγικά --> " βρίσκονται στο πλήκτρο αριστερά του enter όταν πατάς με κρατημένο το shift. Αυτό εδώ < δεν είναι εισαγωγικό, κάνει άλλες δουλειές. 3. Όταν διορθώνεις αυτό που έγραψες ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις κόμματα και τελείες στις φράσεις σου για αρχή είναι να τα διαβάσεις δυνατά. Άμα δε μπορείς να το πεις με μια ανάσα αυτό που έχεις γράψει, τότε χρειάζεται κάτι. Σου εύχομαι καλή συνέχεια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Ευχαριστώ για τες συμβουλές Nienor . Αυτό με το το shift όταν το κάνω βγάινει έτσι | .Δεν ξέρω γιατί Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ε, παίζει να έχουμε άλλο πληκτρολόγιο Πάντως είναι εκείνο το κουμπάκι που από κάτω έχει μια μονή μικρή γραμμούλα κι από πάνω διπλή. Πάτα μερικά εκεί γύρω γύρω και θα το βρεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Τα εισαγωγικά για να μην μπερδεύεσαι με το έντερ, είναι το δεύτερο πλήκτρο μετά το Λ προς τα δεξιά. Είναι δηλαδή, Κ, Λ μέτά είναι ο τόνος (αν πατήσεις το shift βάζει διαλυτικά) και μετά η απόστροφος, που αν πατήσεις το shift βάζει εισαγωγικά. σε κάποια πληκτρολόγια ακολουθεί αυτό \ (με shift βγαίνει |) και μετά είναι το έντερ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Οκ το βρήκα : " κ.τ.λ κ.τ.λ " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Κεφάλαιο πρώτο : Αποστολή «αστρόϋλη» Ο Κανάρ στάλθηκε με ένα ατομικό διαστημόπλοιο από τους επαναστάτες να βοηθήσει ένα οχυρωμένο άστρο των επαναστατών που δεχόταν επίθεση . Δεν πρόλαβε να φτάσει ποτέ στο άστρο αφού οι εχθροί το βομβάρδισαν και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο αρχηγείο . Καθώς γύριζε είδε ένα άλλο ατομικό διαστημόπλοιο που είχε το σήμα των επαναστατών . Το άλλο διαστημόπλοιο είχε πρόβλημα στο δεξί κινητήρα .Ο Κανάρ το προσπέρασε και είδε μέσα από το ραγισμένο τζάμι έναν άντρα σοβαρά τραυματισμένο στα δύο του πόδια . Το αίμα κυλούσε και το διαστημόπλοιο του βάφτηκε στο αίμα . Ο Κανάρ φόρεσε την διαστημική στολή του και βγήκε έξω από το διαστημόπλοιο του . Με όλη του την δύναμη ο Κανάρ έσπασε το μισοραγισμένο τζάμι και άρπαξε τον άντρα . Ο άντρας προσπάθησε να του μιλήσει αλλά δεν τα κατάφερε . Τον έβαλε μέσα στο διαστημόπλοιο του και τον πήγε στο κρυφό ιατρείο των επαναστατών. Ρώτησαν τον Κανάρ που τον βρήκε και αυτός τους είπε τη είχε συμβεί . Οι γιατροί είπαν ότι έχει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και θα του ήταν δύσκολο να ξαναμιλήσει . Όμως ήταν ο μοναδικός επιζώντας και είδε τη είχε συμβεί σε αυτό το άστρο . Για τους επαναστάτες ήταν περίεργο που βομβάρδιζαν τα άστρα οι εχθροί αφού ήταν χρήσιμα και για εκείνους . Μόνο αυτός ήξερε το γιατί αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει . Μετά από μια αναζήτηση ο Κανάρ βρήκε το όνομα του . Πήγε στο δωμάτιο του και τον ρώτησε « Σε λένε Ράιαν ;» και αυτός κούνησε καταφατικά το κεφάλι του «Είσαι από τον πλανήτη Τσάγκου ; »και αυτός ξανά κούνησε το κεφάλι του όπως πριν . Ο στρατηγός των επαναστατών διάταξε να σταλεί ένα τάγμα για να φέρει αστρόϋλη που βοηθούσε στην θεραπεία όλων των τραυμάτων για να βρει ξανά την ομιλία του ο επαναστάτης Ράιαν . Όμως μόνο τρία άστρα έχουν αστρόϋλη και τα τρία είναι οχυρωμένα από τους καταχτητές . Η αστρόϋλη βρίσκετε στα τοιχώματα αυτών των τριών αστεριών όχι στον πυρήνα . Αρχηγός του τάγματος αυτού ήταν Τεμέρν και υπαρχηγός ο Κανάρ. Με ένα κατασκοπευτικό διαστημόπλοιο ξεκίνησαν μια νύχτα για το ποιο κοντινό άστρο που είχε αστρόϋλη . Το άστρο που θα γινόταν η επιχείρηση ήταν μικρό αλλά γεμάτο παντού εργοστάσια που έβγαζαν τη ροή ενέργειας ήταν σαν ένα χωράφι γεμάτο αγριολούλουδα . Σταμάτησαν λίγο μακριά από το άστρο μήπως και τους έπαιρναν χαμπάρι τα ραντάρ του εχθρού . Τα ραντάρ ήταν κάτι τεράστιες κούπες που είχαν δυνατούς αισθητήρες και έλεγχαν τα διαστημόπλοια που κόντευαν . Το διαστημόπλοια είχε κάποια μηχανήματα που μπορούσαν να δουν πολύ μακριά , κάτι σαν τα κιάλια αλλά ακόμα ποιο μακριά . Ο Τεμέρν διάταξε τον Κανάρ : « Πήγαινε κοίταξε από τα κιάλια να δεις που υπάρχουν μηχανές ανίχνευσης» .Ο Κανάρ έτρεξε να κοιτάξει . Είδε και ανάφερε στον Τεμέρν που υπήρχαν μηχανές ανίχνευσης . Ο Τεμέρν άκουσε προσεχτικά τον Κανάρ και διάταξε δύο κατασκόπους να πάρουν τα ατομικά τους διαστημόπλοια και να κοντέψουν σε ένα από τα μηχανήματα ανίχνευσης . Ο ένας αρνήθικε λέγοντας φοβισμένα « Τρελάθηκες , θα μας πάρουν χαμπάρι και τότε χαθήκαμε ». Ο Τεμέρν σηκώθηκε νευρικά από το πιλοτήριο και άρπαξε τον άλλο από τον λαιμό .Τον σήκωσε ψηλά και του είπε φωναχτά στο αυτί : « Πάρε το ατομικό πλοιάριο σου και … γύρισε πίσω στην βάσει δεν θέλω δειλούς στην ομάδα μου» και τον πέταξε κάτω με όλη του την δύναμη . Ο άλλος σηκώθηκε και είπε «Δεν πάω πουθενά . Δεν πρώκιτε να φύγω επειδή ένας μεθύστακας με διατάζει . Ο Τεμέρν νευρίασε ακόμα περισσότερο ,ο Κανάρ νόμισε για μια στιγμή πως άφριζε το στόμα του . Ο Τεμέρν με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλε ένα μαχαίρι από το μανίκι του χεριού του και προσπάθησε να το καρφώσει στον άλλο … αλλά ο Κανάρ άρπαξε το χέρι του και τον σταμάτησε . Ο Κανάρ κοίταξε στα μάτια τον Τεμέρν και είδε τα καστανά μάτια του τώρα να είναι κόκκινα . Άφησε το χέρι του . Ο Τεμέρν φύλαξε το μαχαίρι στο μανίκι του ξανά και έκατσε βιαστικά στην θέση του . Ακολούθησε σιωπή για τρία λεπτά . Το υπόλοιπο πλήρωμα έβλεπε με ησυχία το γεγονός . Ο Τεμέρν γύρισε την καρέκλα του και κοίταξε τους επαναστάτες του . Πήρε τον λόγω λέγοντας «Καλά λοιπόν αφού δεν θες να πας εσύ θα πας εσύ στη θέση του αφού τον λυπάσαι» και έδειξε με το δάχτυλο τον Κανάρ.Ο Κανάρ κατάλαβε πως η πράξη του αρχηγού ήταν εκδικητική και δεν συνέχισε την κουβέντα . Σχόλιο : Παιδιά αυτό είναι το ένα τρίτο του πρώτου κεφαλαίου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 (edited) Παίδια θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Αν ποστάρω όλα τα μέρη της ιστορίας μου η μερικά σε αυτό το θέμα θα θεωρούμε κουραστικός ; Μου πέρασε από το μυαλό αυτό και θέλω να μου πείτε αν σας ενοχλέι να ποστάρω την ιστορία μου σε αυτό το τόπικ .Αν σας είναι ενοχλητικό Edited June 29, 2008 by cesar_cy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamwhisperer Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Παίδια θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Αν ποστάρω όλα τα μέρη της ιστορίας μου η μερικά σε αυτό το θέμα θα θεωρούμε κουραστικός ; Μου πέρασε από το μυαλό αυτό και θέλω να μου πείτε αν σας ενοχλέι να ποστάρω την ιστορία μου σε αυτό το τόπικ .Αν σας είναι ενοχλητικό Μολονότι δεν είμαι ειδικός στα επί του forum, προσωπικά μπορώ να σε συμβουλέψω, ότι μπορείς να κάνεις όπως νιώθεις, αρκεί να ξέρεις το γιατί. Φυσικά μπορείς να postάρεις ότι θέλεις από την ιστορία σου και να ζητήσεις ότι συμβουλή νομίζεις ότι χρειάζεσαι. Προσωπικά δεν με κουράζει καθόλου να διαβάζω σε συνέχειες την εξέλιξη και θα ήθελα να δω και άλλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Εκείνο που σου είπε η Νιενορ λίγο πιο πάνω είναι ότι στο τέλος κάθε πρότασης η τελεία πρέπει να είναι κολλητά μετά την τελευταία λέξη. Όχι έτσι . Αλλά έτσι. Συνέχισε τα πάς πολύ καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 Το τέλος του πρώτου κεφαλαίου : O Τεμέρν σηκώστηκε από την καρέκλα του και άνοιξε μια καταπακτή στα δεξιά τοιχώματα του διαστημοπλοίου .Έχωσε το καραφλό σαν γλόμπο κεφάλι του μέσα στην καταπακτή. Έψαξε για πολύ ώρα και έβγαλε δύο στολές των ιδιωτικών στρατών της οργάνωσης . Έριξε μια στον Κανάρ και την άλλη την πήρε αυτός . «Λοιπόν φόρες την και θα πάμε μαζί για την αστρόϋλη , όσο θα λείπω αρχηγός θα είναι ο Ουλφ» είπε ο καπετάνιος και φόρεσε την στολή . Ο Κανάρ ετοιμάστηκε και μπήκε στο διαστημόπλοιο του και τον ακολούθησε το Τεμέρν . «Θα κάνεις ότι σου λέω» ξαναμίλησε ο Τεμέρν . Ξεκίνησαν για την επικύνδινη αποστολή . «Μην πηγαίνεις γρήγορα , πήγαινε κανονικά» είπε από τον ασύρματο ο Τεμέρν «Μάλιστα» απάντησε ο Κανάρ . Κόντεψαν αρκετά αλλά ακόμη δεν μπήκαν στα ραντάρ του εχθρού . «Κοίταξε μπροστά , μην κάνει κάτι ανόητο , να είσαι κανονικός» ένα εχθρικό διαστημόπλοιο πέρασε πάρα πολύ κοντά από το διαστημόπλοιο του Κανάρ . Τον χαιρέτησαν και αυτός τους ανταποκρίθηκε με τον ίδιο χαιρετισμό . Απομακρύνθηκαν . Τώρα μπροστά τους έβλεπαν την πρώτη κούπα . Ένα διαστημόπλοιο τους κόντεψε και ο πιλότος τους έγνεψε να σταματήσουν . Ο Κανάρ φοβήθηκε , το αίμα του πάγωσε . «Σταμάτα» είπε κοφτά ο Τεμέρν μέσο του ασύρματου στον Κανάρ .Ο Κανάρ σταμάτησε . Ο πιλότος τους έγνεψε να πάνε για προσεδάφιση σε ένα τόπο που τους έδειξε με το δάκτυλό του . Αυτοί το έκαναν . Ο πιλότος του άλλου διαστημοπλοίου σταμάτησε και αυτός πίσω τους . Αυτός βγήκε από το διαστημόπλοιο με μια διαστημική στολή και τους είπε να βγουν και αυτοί έξω . Αυτοί βγήκαν. Τότε ο εχθρός άρχισε να κάνει ερωτήσεις : «Ποιοι είστε;» «Εγώ είμαι ο Πληντ και αυτός ο Λεν» είπε ο Τεμέρν «Ποιος σας στέλνει;» «Μας στέλνει η διοίκηση» «Γιατί σας στέλνει;» «Για να βοηθήσουμε στην οχύρωση ενός πυροβόλου στο μέσο του άστρου». Ο εχθρός έβγαλε το κομπιουτεράκι του και έβαλε τα στοιχεία των τάχα συναγωνιστών του . «Μάλιστα , μπορείτε να περάσετε» είπε ο εχθρός . Οι δύο τους έκαναν να πάνε πίσω στα διαστημόπλοια τους . Όμως ο εχθρός είχε ακόμη μια ερώτηση «Ωχ παραλίγο να το ξεχάσω , μπορείτε να μου πείτε τον κωδικό εισόδου» ο Τεμέρν πήρε τον λόγω «Πέντε τρίγωνα και ένας κύκλος» «Κωδικός δεχτός, μπορείτε να περάσετε» Μπήκαν στα διαστημόπλοια και απομακρύνθηκαν . Ο Κανάρ αναρωτήθηκε που ήξερε ο Τεμέρν όλα αυτά που έλεγε στον φρουρό και που βρήκε τις στολές . «Κύριε που βρήκατε όλες αυτές τις στο …;» πήγε να μιλήσει αλλά τον διάκοψε «Σσσ … μας ακούνε». Ο Κανάρ σώπασε γιατί κατάλαβε τη γίνετε .Παρακολουθούσαν τους ασύρματους .Προχώρησαν αρκετά . Έχασαν από το πεδίο όρασης τους τον φρουρό. Σε μια στιγμή ο Τεμέρν φταρνίστηκε , ο Κανάρ δεν μίλησε .Αμέσως μετά λέει ο Τεμέρν «Προσγειώσου» . Ο Τεμέρν προσγειώθηκε το ίδιο έκανε και ο Κανάρ . Προσγειώθηκαν σε μια περιοχή ολόξερη .Έρημος . Το έδαφος ήταν αυτό που έψαχναν: αστρόϋλη. Ο Τεμέρν έβαλε την διαστημική του στολή και βγήκε από το διαστημόπλοιο του . Πήγε κοντά στο διαστημόπλοιο του Κανάρ και σηκώνοντας το χέρι του έγνεψε στον Κανάρ να βγει έξω . Ο Κανάρ καθώς φορούσε την διαστημική του στολή άκουσε ένα δυνατό κρότο .Ακουστήκαν βομβαρδισμοί . Ο Κανάρ φοβήθηκε νόμισε πως τους πήραν χαμπάρι .Ο Τεμέρν δεν φοβήθηκε ,σαν να το ήξερε. Περίεργο σκέφτηκε ο Κανάρ. Ο Τεμέρν θύμωσε που καθυστερούσε ο Κανάρ και έγνεψε νευρικά να βγει γρήγορα έξω. Ο Κανάρ φόρεσε την στολή και βγήκε από το διαστημόπλοιο του . «Γρήγορα σκάψε με το χέρι σου και ρίξε τα εδώ» είπε ο αρχηγός δείχνοντας μια ψάθινη σακούλα . Ο Κανάρ έμεινε έκπληκτος , που βρήκε άραγε την ψάθινη σακούλα .Έσκαψαν αρκετά γέμισαν σχεδόν τη σακούλα. Ξαφνικά ακουστήκαν σειρήνες. Ο Τεμέρν διάταξε φοβισμένος να φύγουνε αμέσως. Μπήκανε και οι δύο στα διαστημόπλοια και με μεγάλη ταχύτητα απομακρύνθηκαν από το άστρο. Έφτασαν στο διαστημόπλοιο της ομάδας. Πάρκαραν τα διαστημόπλοια τους. Υ.Γ: Πάω λιγάκι βιαστηκά ή είναι η ιδέα μου ; Υ.Γ: Πειράζει που δεν έχω δώσει πολλά στιχεία για τον χαρακτήρα των ηρώων ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Ο dreamwhisperer καλό θα είναι να σταματήσει να κάνει backseat moderation αφού μάλιστα δεν γνωρίζει τα περί του φόρουμ, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος!!!! cesar, δε θα σου απαγορευτεί να γράψεις κάτι σε πολλά μέρη, αλλά το καλύτερο είναι όταν ποστάρεις κάτι στις Βιβλιοθήκες, να είναι κάπως ολοκληρωμένο δηλαδή να είναι τουλάχιστον ένα ολόκληρο κεφάλαιο κάθε φορά! Για ανολοκλήρωτα κείμενα, όπως αυτά που βάζεις εδώ, υπάρχει το Εργαστήρι Συγγραφής (στο οποίο ζήτησες πρόσβαση και σου δώθηκε). Εκεί μπορείς να βάζεις μέρη κεφαλαίων κλπ, να τα συζητάμε όσο θες, και μετά όταν κάνεις και τις απαραίτητες διορθώσεις που ίσως θες να κάνεις, τα βάζεις και στη Βιβλιοθήκη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 Ο dreamwhisperer καλό θα είναι να σταματήσει να κάνει backseat moderation αφού μάλιστα δεν γνωρίζει τα περί του φόρουμ, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος!!!! cesar, δε θα σου απαγορευτεί να γράψεις κάτι σε πολλά μέρη, αλλά το καλύτερο είναι όταν ποστάρεις κάτι στις Βιβλιοθήκες, να είναι κάπως ολοκληρωμένο δηλαδή να είναι τουλάχιστον ένα ολόκληρο κεφάλαιο κάθε φορά! Για ανολοκλήρωτα κείμενα, όπως αυτά που βάζεις εδώ, υπάρχει το Εργαστήρι Συγγραφής (στο οποίο ζήτησες πρόσβαση και σου δώθηκε). Εκεί μπορείς να βάζεις μέρη κεφαλαίων κλπ, να τα συζητάμε όσο θες, και μετά όταν κάνεις και τις απαραίτητες διορθώσεις που ίσως θες να κάνεις, τα βάζεις και στη Βιβλιοθήκη. Συγνώμη . Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και δεν πολύ έμαθα τα κατατόπια . Και πάλι συγνώμη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cesar_cy Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Λοιπόν , νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμος να συνεχίσω αυτό που κάνω . Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να κάνω κάτι τέτειο για αυτό νιώθω πως δεν είμαι έτοιμος ακόμα . Χρειάζομαι κιάλη εξάσκηση και εμπιρία για αυτό η εποχή των αστοθανάτων ας μπει στο σεντούκι μου για κανένα χρόνο . Λυπάμαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts