Howard Crease Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 (edited) American Gods (Neil Gaiman) Ναι ρε ΜΠΑΟΚ, my great american novel, κι ας μην έχω ουσιαστική ιδέα από America. Βέβαια δεν ξέρω αν θα συμπεριλάμβανα τη σκηνή με τον gay ταξιτζή και τον υπερευαίσθητο εκείνο ινδό/πακιστανό. Πωπω Chris, για να δεις διαφορά απόψεων! Κατ'εμέ η σκηνή με τον ταξιτζή είναι ενα τοπ διηγηματάκι Gaiman που (ευτυχώς) κατάφερε και το χώρεσε σε ένα υπερτιμημένο και βαρετό βιβλίο. Χαχα! Δεν θα επιμείνω για το διήγημα, αλλά θα συμφωνήσω, ύστερα από αρκετό καιρό, στο βαρετό. Θέλησα πρόσφατα να το ξαναδιαβάσω και άντεξα μέχρι το δεύτερο κεφάλαιο μόνο. Edited August 2, 2011 by Howard Crease Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 "Το συμποσιο της Σεληνης" του Γιωργου Σκουρτη... Σκοτεινο, αρκετα διαστροφικο, και ακριβως στα μετρα μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts