Guest roriconfan Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Σας δίνω τον λόγο μου, δεν έκλεψα την ιδέα από εκεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Μα δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, απλώς βρήκα αστεία τη σύμπτωση. Άλλωστε τη διαφήμιση της εκπομπής την είδα μόλις χτες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Σας δίνω τον λόγο μου, δεν έκλεψα την ιδέα από εκεί. Άσε τα σάπια Ρορίκο, γνωρίζουμε πόσο μέγας κλέφτης είσαι! Μας το απόδειξες όταν έκλεψες τον Άγιο του Βραλ του Χατζηγιώργη για να γράψεις τον Άβατο Δρόμο. Είναι εμφανές ότι στο Μπελλάδα έχεις κατακλέψει τον Τόλκιν, το Δουμά, το Βουλαζέρη, τη Δημουλίδου και το Χειμωνά καθώς και εκείνο το βοήθημα του Πατάκη για την Ιστορία της Στ Δημοτικού. Ασε, μη μιλάς τώρα. Κάνε μπε. Κάνε μπε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Αν ο άλλος θέλει να σε βγάλει κλέφτη, θα σε βγάλει. Φαντασία να υπάρχει και όλα είναι δυνατά ... :tongue: Να γιατί υπάρχει το φόρουμ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondbrained Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Πειράζει να γράψω μία αράδα μόνο εδώ? ΛΟΛ και μία δεύτερη: για κάποιον λόγο που αδυνατώ να εξηγήσω αυτή την στιγμή (μάλλον ζαλίστηκα τόση ώρα στον υπολογιστή) μ'άρεσε μέν, αλλά όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα δύο που διάβασα (το 3ο και 4ο). Με καθαρότερο μυαλό θα το ξαναδιαβάσω απο αύριο και θα σου πώ γιατί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 (edited) Προειδοποίηση! Αν το ξαναδιαβάσεις, να ξέρεις ότι το έχω ξαναποστάρει με διορθώσεις στο ποστ 20. Το ίδιο ισχύει και με το Λαγείο. Μη διαβάσεις την πρώτη εκδοχή στο πρώτο ποστ. Και φυσικά σου άρεσε λιγότερο. Και γι αυτό θέλω να τα διαβάζει ο κόσμος με σειρά τα κεφάλαια. Τα λογοπαίγνια αυξάνονται, η κλίμακα των γεγονότων αυξάνεται ακόμα και ο χρωματισμός του κόσμου αυξάνει με κάθε νέο κεφάλαιο. Αυτός ήταν και εξ αρχής ο σκοπός μου, να υπάρχει κλιμάκωση για να στροφάρει το μυαλό του αναγνώστη ολοένα και περισσότερο με ολοένα και πιο "out there" τρόπο. Πήγες και μου διάβασες το πρώτο που γίνεται σε ένα ήρεμο χωριουδάκι με απλή πλοκή αφού διάβασες το τέταρτο που γίνεται της Πόπης. Πως να σου αρέσει; ΑΧΧΧΧΧΧ, εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω... Edited October 31, 2008 by roriconfan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondbrained Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Τα λογοπαίγνια αυξάνονται, η κλίμακα των γεγονότων αυξάνεται ακόμα και ο χρωματισμός του κόσμου αυξάνει με κάθε νέο κεφάλαιο. Αυτός ήταν και εξ αρχής ο σκοπός μου, να υπάρχει κλιμάκωση για να στροφάρει το μυαλό του αναγνώστη ολοένα και περισσότερο με ολοένα και πιο "out there" τρόπο. Πήγες και μου διάβασες το πρώτο που γίνεται σε ένα ήρεμο χωριουδάκι με απλή πλοκή αφού διάβασες το τέταρτο που γίνεται της Πόπης. Πως να σου αρέσει; Ναι έχεις δίκιο τελικά, αυτός είναι ο λόγος! ε, δεν πειράζει, θα το διαβάσω πιο συνειδητά την επόμενη φορά, έχοντας στο μυαλό μου αυτά... ΥΓ πάντως μπράβο σου, ειλικρινά μ'αρέσει πολύ το όλο concept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Επίσης ελπίζω αυτό να σου έδωσε και άλλο ένα μάθημα. Ότι όσο άσχημα ή βαρετά κι αν ξεκινάει μια ιστορία, η κλιμάκωση της ή η σωστή αναδίπλωση της είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Ακόμα κι αν δεν σου άρεσε η ιστορία σου, μπορείς να γράψεις μια συνέχεια (άμεση / έμμεση) που θα εξελήσει την αρχική εικόνα που είχες στο μυαλό σου σε πολύ καλύτερα επίπεδα, αντί να ξαναρχίζεις από το μηδέν κάθε φορά. Πίστεψέ με, απαιχθάνομαι τα σενάρια που ξεκινάνε καταπληκτικά και χαζεύουν στην πορεία. Καλύτερα να αρχίσεις απλά και χαζά και να βελτιώσεις στην πορεία μια ιστορία παρά να αρχίσεις δυναμικά και να αφεθείς λίγο αργότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts