Διγέλαδος Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Ποια επεισόδια προτείνεις; Έχω δει τα γνωστά: “Time Enough At Last” (season one, episode eight) “The Eye Of The Beholder” (season two, episode six) κι ένα άλλο που ένας τύπος που δίνει πολλά λεφτά σε ένα ζευγάρι για να πατήσει το κουμπί. Αν το πατήσει το κουμπί ένας άγνωστος θα πεθάνει. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisdk Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Ποια επεισόδια προτείνεις; Έχω δει τα γνωστά: “Time Enough At Last” (season one, episode eight) “The Eye Of The Beholder” (season two, episode six) κι ένα άλλο που ένας τύπος που δίνει πολλά λεφτά σε ένα ζευγάρι για να πατήσει το κουμπί. Αν το πατήσει το κουμπί ένας άγνωστος θα πεθάνει. Τα δύο αυτά καταπληκτικά επεισόδια που αναφέρεις είναι από την original σειρά του 1959 στη οποία υπάρχουν ατέλειωτα διαμαντάκια (δικά μου αγαπημένα, δύο του Richard Matheson, το 4x06 Death Ship και το 5x03 Nightmare at 20,000 feet για προφανείς λόγους). Eνώ το τρίτο επεισόδιο είναι από την διασκευή του 1985 για την οποία έκανα και την παρουσίαση. Το επεισόδιο είναι το 20b Button, Button επίσης του μεγάλου Richard Matheson που έγινε μάλιστα και πρόσφατα ταινία με τον τίτλο The Box. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Α ναι μπέρδεψα τις χρονολογίες. Και το The Eye Of The Beholder το είδα στη καινούρια σειρά πάντως. Άλλα που προτείνεις από τη σειρά του 85; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisdk Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Α ναι μπέρδεψα τις χρονολογίες. Και το The Eye Of The Beholder το είδα στη καινούρια σειρά πάντως. Άλλα που προτείνεις από τη σειρά του 85; Το Eye of the Beholder γυρίστηκε ξανά αλλά όχι για τη σειρά του 1985 αλλά για την τρίτη σειρά του 2002. Το παλιό είναι πάντως καταπληκτικό και θα σου πρότεινα να δεις αυτό. Θα σου πρότεινα επίσης από τη σειρά του 1985 τα 1a Shatterday, 2b Dreams for Sale, 4c Nightcrawlers, 8b The Burning Man, 10a The Shadow Man, 32b The Junction και 51 The Cold Equations τα οποία είναι τα δικά μου αγαπημένα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Μου αρέσουν πάρα πολύ οι παρουσιάσεις που κανείς σε σειρές της τηλεόρασης. Συνέχισε έτσι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Bump. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 το "the eye of the beholder" το είχα δει μικρός και μου είχε κάνει τρελή εντύπωση.Bαθύτατα φιλοσοφικό το σενάριο του επεισοδίου.χρόνια μετά (15) βρήκα τον τίτλο της σειράς και το επεισόδιο μετά από έρευνα στο imdb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts