Adinol Doy Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ε ναι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανεβάσω την κουτρουμπουσέικη ιστορία μου. Ελπίζω να το διασκεδάσετε! Ο_ΠΥΘΩΝΑΣ.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Πραγματικά Κουτρουμπουσέικη η ιστοριούλα. Η μόνη σου διαφορά από τον άλλο λογοτέχνη είναι ότι εκεινού του βγαίνουν ευκολότερα οι σολικισμοί κι οι βαρβαρισμοί, πιο αυθόρμητα. Εσύ τους προσπαθείς και τους φτιάχνεις να φαίνονται τέτοιοι. Δεν ξέρω αν θα σε λυπήσω, αλλά η παιδεία σου πάνω στην ελληνική γλώσσα δε σε αφήνει να "ξεφύγεις" εντελώς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinol Doy Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 Πραγματικά Κουτρουμπουσέικη η ιστοριούλα. Η μόνη σου διαφορά από τον άλλο λογοτέχνη είναι ότι εκεινού του βγαίνουν ευκολότερα οι σολικισμοί κι οι βαρβαρισμοί, πιο αυθόρμητα. Εσύ τους προσπαθείς και τους φτιάχνεις να φαίνονται τέτοιοι. Δεν ξέρω αν θα σε λυπήσω, αλλά η παιδεία σου πάνω στην ελληνική γλώσσα δε σε αφήνει να "ξεφύγεις" εντελώς... Δὲν μὲ λυπεῖς καθόλου, γλυκειά μου Naroualis. Ἴσα-ἴσα ποὺ ἡ τελευταία σου παρατήρηση μὲ τιμᾶ. Τὸ κειμενάκι τὸ ἔγραψα σὲ φάση διακοπῶν, γιὰ νὰ γελάσουμε ὁ κολλητός μου κι ἐγώ. Ἦταν κάτι σὰν φόρος τιμῆς στὸν Κουτρουμπούση ποὺ ἀγαπῶ, ἀλλὰ σαφέστατα δὲν θὰ μποροῦσα (οὔτε θὰ τολμοῦσα κἄν) νὰ τὸν μιμηθῶ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts