aScannerDarkly Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Βασικά, πολύ συχνά κερδίζει ο κακός μάγος, Scanner. Απλώς μετά τον λένε Θεό και η ιστορία ξαναγράφεται με και όλα τα σχετικά... Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Αυτό είναι όντως αλήθεια! Το κακό είναι ότι κανείς δε μας λέει την ιστορία του πριν ξαναγραφεί, όσο ήταν κακός μάγος. Μας τη λένε μετά, με τα και όλα τα σχετικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Χεχε, η ιστορία πραγματικά γράφεται από τους νικητές, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αλλά αν η ιστορία είναι απλώς το σύνολο των ανθρώπινων λαθών τότε αυτό σημαίνει ότι μόνο οι κακοί μένουνε γνωστοί και οι καλοί ξεχνιούνται γρήγορα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Ζωηρή φαντασία και σκοτεινή ατμόσφαιρα, ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Μου άρεσε ιδιαίτερα ετούτη εδώ η ιστορία. Τη διάβασα μονορούφι και επανήλθα στην πραγματικότητα μετά από τη συνάντηση με τη λέξη τέλος. Πολύ καλή δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Πολύ ωραία ιστορια, το μόνο που ίσως με χάλασε ειναι το οτι ενω υποψιάζεσε την προδοσία απο την αρχή ( δε λεω απο τη θυσια γιατι δε μου εκανε κλίκ, ισως απλα ειμαι πολυ καχύποτος ) δε δινεις τίποτα εκτος απο το "δε σε χαλουλου" στο τελος, οχι οτι τη χαλαει απλα αν εδινες ιχνη της καταγωγής η των συναισθημάτων της μαγισας ισως ( ισως και οχι βεβαια ) να ηταν ποιο "στρωτη" Ο τιτλος τα σπαει btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmist Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Πολύ όμορφη γραφή, έντονες περιγραφές και εικόνες, δυναμικός ρυθμός, δράση. Το αδύνατο σημείο της ιστορίας σου, κατά την γνώμη μου, είναι ότι έχεις όλες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για σαφώς μεγαλύτερη ανάπτυξη. Την είδα, δηλαδή, ως ένα από τα επεισόδια και όχι σαν ολοκληρωμένη ιστορία, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 (edited) Ξεκινώντας την ανάγνωση μου άρεσαν οι όμορφες εικόνες που υπάρχουν. Με καλύτερη όλων εκεί όπου τα φώτα των πυρσών καθρεφτίζονταν πάνω στα νερά. Πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ να το βλέπω αυτό όποτε το συναντώ, οπότε το ευχαριστήθηκα διπλά. Ωραία τα ονόματα των χαρακτήρων, όπως επίσης και μερικές εύστοχες λέξεις- εκφράσεις. Π.χ. λες ''Η νύχτα που ακόμα και το σκοτάδι θα σκιαστεί'' αντί για φοβηθεί, και ''.... η δύναμη του μάγου....μένει μόνιμα μέσα στους κόμβους, έτοιμη σε κάθε του ζήτηση''. Αντί για το πιο σύνηθες ..έτοιμη κάθε φορά που θα την ήθελε. Πρώτο μικρό σοκ που έφαγα, ήταν το ότι η Νινγκάντε θυσιάστηκε τελικά. Νόμιζα ότι κάτι θα γινόταν και θα την σκαπούλαρε. Είτε από μόνη της, είτε θα την έσωζε κάποιος άλλος. Έξυπνο το ότι ο Νταράλκ ήταν νέος και η Νιρμάν γριά, είναι μία αντίθεση πετυχημένη Αλλά φυσικά τα καλύτερα ήρθαν αργότερα, δεν το περίμενα αυτό το twist. Και ακόμη και όταν το διάβασα περίμενα ο Νταράλκ να αποδειχθεί ισχυρότερος. Well done λοιπόν. Στα αρνητικά θα βάλω το μικρό της μέγεθος. Πιστεύω ότι υπήρχε περιθώριο και για άλλα στοιχεία, χωρίς η ιστορία να ξεχειλώσει. Ιδίως θα έλεγα προς το τέλος και την καταστροφή που έπληξε την πόλη, θα ήθελα να διαβάσω κάτι παραπάνω. Μία μεγάλη θεομηνία ίσως. Αν και καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να ήταν και ανέφικτο, μιας και είναι μέρος διαγωνισμού όπου υπάρχει όριο λέξεων. Απλή ιστορία συνολικά, αλλά ωραία μέσα στην απλότητα της. Edited October 13, 2012 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, Δημήτρη. Χαίρομαι που σου άρεσε. Εδώ και σχεδόν... γκουχ... τέσσερα χρόνια έχω υποσχεθεί ότι θα επεκτείνω την ιστορία για να της δώσω το χώρο που της χρειάζεται, αλλά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Μια πολύ ωραία ιστορία, σκέτη μαγεία. Ωραία γραφή, καλή πλοκή, πολύ ωραίος τίτλος (βασικά, από τους καλύτερους που έχω δει) και χαρακτήρες ενδιαφέροντες (αν και ο μάγος κοιτάει λίγο προς το "είμαι χαζούλης", θα μου άρεσε πιο πανούργος, έξυπνος, προσεκτικός με τέτοια δύναμη). Επίσης, με ξεγέλασες και περίμενα πως θα επιζούσε (ή θα άφηνε κάτι φεύγοντας) η σκλάβα στο βωμό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, Άννα. Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να την ξαναπιάσω αυτή την ιστορία να συμπληρώσω μερικά πραγματάκια, αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts