mariposa Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Όνομα Συγγραφέα: Μαρία Είδος: παραμύθι... τρόμου Βία; Λίγη Σεξ; Στο background Αριθμός Λέξεων:1065 Λίλιθ.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Το ξέρω... ναι το ξέρω!!! Απαγορεύονται πλέον τα σχόλια, αλλά δεν αντέχω !!! Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! Έμεινα μα..κας!!!!! Τι να πω! Ό,τι και να πω είναι λίγο! ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 (edited) "Μου άρεσε πάρα πολύ το διήγημα σου. Το βρήκα πολύ έξυπνο στην σύλληψη της ιδέας του, καλογραμμένο, γλυκό, χωρίς "βαριά" γραφή που να κουράζει. Δεν με ξένισαν ούτε τα αγγλικά ονόματα ούτε το κεντρικό θέμα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μερικά πράγματα κακώς θεωρούμε πως είναι χαρακτηριστικά της φυλής μας. Δεν επεκτείνομαι για ευνόητους λόγους Θα πω μόνο ότι και γω είχα λανθασμένη ιδέα από την αρχή." Το θυμάσαι αυτό το σχόλιο; Είναι δικό σου και μου το είχες κάνει στο "αν αλλάξεις γνώμη", το πρώτο διήγημα που είχα ανεβάσει στο φόρουμ. Στο στέλνω πίσω μαζί με πολλά πολλά ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια και τα respects μου μαζί με πολλά thumbs up! Κόβω το χέρι μου ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ όσοι το διαβάσουν, στο τέλος θα έχουν ένα τεράστιο χαμόγελο. Ευχαριστούμε! edit: προσπάθησα να το στείλω σαν pm αλλά για κάποιον αδιανόητο λόγο μου βγάζει συνεχώς λάθος, γι'αυτό το πέρασα σαν σχόλιο εδώ. Edited December 18, 2008 by Dinosxanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Χωρίς να σχολιάσω τίποτα για το διήγημα καθ'αυτό, μήπως, λέω μήπως, είναι εκτός θέματος κάπως; Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για την τελευταία νύχτα σε κάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 (edited) Χωρίς να σχολιάσω τίποτα για το διήγημα καθ'αυτό, μήπως, λέω μήπως, είναι εκτός θέματος κάπως; Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για την τελευταία νύχτα σε κάτι. Την χαρακτήρα του διηγήματος την ρώτησες; ;) Edited December 18, 2008 by Dinosxanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmist Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Χωρίς να σχολιάσω τίποτα για το διήγημα καθ'αυτό, μήπως, λέω μήπως, είναι εκτός θέματος κάπως; Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για την τελευταία νύχτα σε κάτι. Είναι απόλυτα, ολοκληρωτικά, άμεσα και ξεκάθαρα εντός θέματος πέρα από κάθε αμφισβήτηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 (edited) Την χαρακτήρα του διηγήματος την ρώτησες; ;) Αυτό είναι meta-thinking. Ζαβολιά; Μήπως; Edited December 18, 2008 by roriconfan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmist Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Αυτό είναι meta-thinking.Ζαβολιά; Μήπως; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είναι απόλυτα εντός θέματος η ιστορία, μην τρελαθούμε τώρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είναι απόλυτα εντός θέματος η ιστορία, μην τρελαθούμε τώρα! Εγκρίνω και επαυξάνω. Πιο εντός, δε γίνεται! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Χωρίς να σχολιάσω τίποτα για το διήγημα καθ'αυτό, μήπως, λέω μήπως, είναι εκτός θέματος κάπως; Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για την τελευταία νύχτα σε κάτι. Νο comment Χατζηγιώργη, this is SABOTAGE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Καλό! Όντως έμεινα μ' ένα χαμόγελο στο τέλος! Επίσης κάτι μου λέει πως θα το δούμε και τυπωμένο. Τα μόνα-μικρά ομολογουμένως-σημεία που με ξένισαν ήταν το "μυρωδιά φρεσκοψημένου μπισκότου" καθώς με έβγαλε κάπως από το κλίμα και το "δημιουργούσε μια ζαλάδα και μια..." τα οποία θα μπορούσαν να είναι " της έφερναν ζαλάδα και..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Χωρίς να σχολιάσω τίποτα για το διήγημα καθ'αυτό, μήπως, λέω μήπως, είναι εκτός θέματος κάπως; Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για την τελευταία νύχτα σε κάτι. Mήπως...λέω μήπως, δεν διάβασες την ιστορία καθόλου? Πιο μέσα στο θέμα δε γίνεται δηλαδή! Like, hello? Επίσης, κάνε μια προσπάθεια για λίγο πιο σοβαρά και ποιοτικά σχόλια που να αφορούν στις ιστορίες αυτές καθαυτές. Και όπως νομίζω σου είχε πει και ο Κίτσος μια φορά "άσε τη φαντασία σου ελεύθερη". Και να συμπληρώσω "και μετά κρίνε". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Phantom Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Όμορφο ΠΟΛΥ. Πίστεψα, αδίκως, στην αρχή ότι επρόκειτο για άλλο ένα διήγημα με βαμπίρ. Ήμουν έτοιμος να σχολιάσω για την ελαφρότητα του αγγίγματος. Μα το τέλος με άφησε για άλλη μια φορά με την θλίψη για την ματαιότητα να πιστεύουμε ότι συναισθήματα έχουμε μόνο εμείς, οι απόγονοι των τριχωτών προγόνων μας. Μέσα στο θέμα το θαύμα συναισθημάτων!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Και δεν είσαι ο μόνος που το πίστεψε αυτό Phantom και εκεί είναι κυρίως η μεγαλειότητα του κειμένου: σε κάνει να εκπλαγείς θετικά! Εγώ προσωπικά, διάβαζα όλο το κείμενο κολλημένος στην οθόνη, με την καρδιά μου να σφυροκοπάει, ενώ ταυτόχρονα ψέλλιζα κάτι κατάρες για την συγγραφέα και την ηρωίδα της για το θύμα που επέλεξαν! Και στο τέλος, όταν συνειδητοποιώ τι έχει γίνει, εκτοξεύομαι (στη κυριολεξία όμως!) μακριά απ' το γραφείο μαζί με τη καρέκλα μου, με τα χέρια μου να καλύπτουν το στόμα μου και τα μάτια μου να έχουν διασταλεί όσο δεν γίνεται, ενώ ταυτόχρονα φώναζα: "Όχι ρε μα^&*#!!! Δεν είναι δυνατόν!" Ως λάτρης της ανατροπής (προσωπικά την χιλιοχρησιμοποιώ) ειλικρινά ξετρελάθηκα με αυτό που διάβασα! Εξού και το αρχικό μου ξέσπασμα! ΥΓ: Διον, θεός! Edited December 19, 2008 by TheTregorian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια; Ε, αφού δεν επιτρέπεται θα είμαι λιτή κι απέριττη(γιατί και μαύρο να βάλω το ίδιο είναι-ποιος δε διαβάζει τα μαύρα από περιέργεια και μόνο;;;) Θα πω μόνο ότι συμφωνώ απόλυτα με Tregorian και Phantom! Μπράβο mariposa!!! Ήταν πράγματι ένα παραμύθι τρόμου όπως γράφεις στην αρχή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Να πω κάτι εδώ, γιατί εγώ το ξεκίνησα αυτό και ο Διον φρόντισε να μου το ξεκαθαρίσει: Γι' αυτό τον διαγωνισμό, επιτρέπονται κανονικά τα σχόλια. Για τους μελλοντικούς βλέπουμε... Άρα μην ανησυχείς lizbeth! Σχολίασε μέχρι να σκάσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Είπαμε πως μπορούν να γίνονται σχόλια σ'αυτό το διαγωνισμό. Από τον επόμενο θα δούμε. Εdit: Αυτό που είπε ο Tregorian. Edited December 19, 2008 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Ειλικρινά με έχετε κατασυγκινήσει! Χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε... @ Treg κατάρες;;;;; ελπίζω να ήταν του στυλ: να-κερδίσει-το-λαχείο, να-της-πάνε-όλα-θετικά κλπ. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 A!Ok αφού μπορούμε να σχολιάσουμε... Κι εγώ όπως και οι παραπάνω νόμιζα στην αρχή ότι είναι με βρικόλακες, αλλά σκέφτηκα πως επειδή πρέπει να υπάρχει μια έκπληξη μάλλον γράφεις για νυχτερίδα . Και σοκαρίστικα όταν δάγκωσε το μωρό(είπα: πωπω με άγριες διαθέσεις πρέπει να το έγραψε η mariposa,χεχε). Είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα το διήγημα σου, σκοτεινή γεμάτη μυρωδιές, αγωνία και εικόνες και με ωραία περιγραφή συναισθημάτων. Ήταν έκπληξη και για μένα η αποκάλυψη στο τέλος και επειδή δεν ήξερα το θέμα περί τελευταίας νύχτας, πολύ λυπήθηκα για τη Λίλιθ. Που πήγαν και την ανακάλυψαν μέσα στα σκοτάδια;;; Άπονη ζωή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) @ Treg κατάρες;;;;; ελπίζω να ήταν του στυλ: να-κερδίσει-το-λαχείο, να-της-πάνε-όλα-θετικά κλπ. Όχι, ομολογώ ότι δεν ήταν τόσο καλοπροαίρετες! :tongue: Αστειεύομαι! Απλά πειράχτηκα λίγο αρχικά με το μωρό, αλλά αφού αποκαλύφθει η αλήθεια, πήρα πίσω τις κατάρες (για τους συνάδερφους μάγους, η γνωστή ανάκληση! :tongue: ) Άλλωστε και ποιον δεν έχει τσιμπήσει ένα... ξέρετε όσοι το διαβάσατε! Θα επιβιώσει το μωρό! edit: πολύ λυπήθηκα για τη Λίλιθ. Που πήγαν και την ανακάλυψαν μέσα στα σκοτάδια;;; Άπονη ζωή... Σ' αυτό το θέμα, δεν είμαι και τόσο λυπησιάρης! Είναι εκνευριστηκά τα ρημάδια!! Edited December 19, 2008 by TheTregorian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 http://ksanthiwtes.blogspot.com/2007/05/blog-post_3807.html κ Το παρόν κείμενο, γραμμένο από την αφεντιά μου σε ένα ξεχασμένο μπλογκ είναι μια καταχώρηση αληθινής ιστορίας, αφιερωμένη στην Μαριπόσα για τo καταπληκτικό διήγημα. Ταιριάζει και I hope it will make you laugh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariposa Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση, πολύ ωραίο κειμενάκι, καλογραμμένο και με απίστευτο χιούμορ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Πολύ πετυχημένο και το κείμενο και η ανατροπή του. Μπράβο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Χα τι υπέροχος μικρούλικος τρόμος ήταν αυτός; Το κείμενο είναι πραγματικά καλογραμμένο και δυνατό. Η γραφή καθηλωτική. Θέλω, αλλά δε θα μπω σε λεπτομέρειες επειδή θα γεμίσω τον κόσμο σπόιλερ. Χαίρομαι γιατί για μια ακόμη φορά σε διαγωνισμό έχουμε αρκετές πολύ καλές ιστορίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
synodoiporos Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Ναι, κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η ιστορία. Λιτή, δραστική, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Είναι μία ιστορία που την διαβάζεις περισσότερες από μία φορές. Μια απορία μόνο μου έμεινε. Τί ήταν το ''το αντίστροφο έξι και το τέσσερα που είχε ζωγραφίσει εκείνος μέσα σε ένα κύκλο'' ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts