Mictantecutli Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Από ιδιώτη πήρα ολοκαίνουριο με 3 ευρώ τοΑίτηση για τηλέφωνο- Αντρέα Καμιλλέρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Από Καστανιώτη, με 53€: 1. Μπόχουμιλ Χράμπαλ - Υπηρέτησα τον Άγγλο βασιλιά2. Μπουρχάν Σονμέζ - Ιστανμπούλ, Ιστανμπούλ 3. Τζένι Έρπενμπεκ - Η συντέλεια του κόσμου4. Πάβελ Κοχούτ - Ο άνθρωπος που δολοφονούσε χήρες Τρεις ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες και ένα βιβλίο που ήταν για χρόνια εξαντλημένο και ανατυπώθηκε πριν λίγες μέρες. Ωραία σοδειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 “το 10”, Καραγάτσης “Νεκρωταφίο ζώων”, King “Το σκυλί της πολαρόιντ”, King 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 από ιδιώτη με 3 ευρώΠαράξενα μυστήρια στην Ελλάδα- Παντελής Γιαννουλάκης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Από Πολιτεία τα τέσσερα πρώτα και από περίπτερο το πέμπτο: 1. Τζουνίτσιρο Τανιζάκι - Το εγκώμιο της σκιάς (εκδόσεις Άγρα). 7,35€2. Μπέρτολτ Μπρεχτ - Ιστορίες του κυρίου Κόυνερ (εκδόσεις Ζαχαράκη). 4,24€ 3. Μάρεκ Χουάσκο - Εκείνοι που πυρπόλησαν το ρύζι (εκδόσεις Μελάνι). 5,63€4. Γκιγιέρμο Αριάγα - Μια γλυκιά μυρωδιά θανάτου (εκδόσεις Κέδρος). 6,08€ 5. Πίτερ Κάρεϊ - Σίδνεϊ (εκδόσεις Μεταίχμιο). 3€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Από το Bookato με 12 ευρώ:Κυνηγοί κεφαλών- Jo Nesbo Αυτό το πήρα, γιατί είχα την πόκετ έκδοση και μου έσπαγε τα νεύρα που το έβλεπα έτσι ξέμπαρκο ανάμεσα στα άλλα Νέσμπο Το κάστρο- Βαγγέλης Γιαννίσης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Από το Bookato με 12 ευρώ: Κυνηγοί κεφαλών- Jo Nesbo Αυτό το πήρα, γιατί είχα την πόκετ έκδοση και μου έσπαγε τα νεύρα που το έβλεπα έτσι ξέμπαρκο ανάμεσα στα άλλα Νέσμπο Σε νιώθω! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Αλέξανδρος Δουμάς: Ο Κόμης Μοντεχρήστος Α', Β' (Σ. Δαρεμά). Δημήτρη, είμαι λίγο ζηλιάρης. Οι Νυχτερίτες, King. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 (edited) Αλέξανδρος Δουμάς: Ο Κόμης Μοντεχρήστος Α', Β' (Σ. Δαρεμά). Δημήτρη, είμαι λίγο ζηλιάρης. Οι Νυχτερίτες, King. Χα χα ναι Είχα (και έχω ακόμη και είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία ever) για πολλά χρόνια ένα βιβλίο 200 σελίδων από εκδόσεις Δαμιανός και επειδή είχε συνοχή, νόμιζα ότι ήταν το πλήρες κείμενο. Ώσπου διαπίστωσα ότι είναι άνω των 1000 και από τότε άρχισα να το ψάχνω μανιωδώς. Κάτι είχε πει πάντως ο Bladerunner ότι θα επανεκδοθεί ολόκληρο από Eστία. Μακάρι, γιατί πρέπει να είναι αρκετοί αυτοί που το ψάχνουν. Καλούτσικο ''Οι Νυχτερίτες''. Σαφώς όχι και από τα καλύτερα του αλλά διαβάζεται άνετα, φάση είχε. Μου έχει μείνει ένα ωραίο τρίστιχο που θα συναντήσεις κάποια στιγμή, το ''πάλι χθες το βράδυ...''. Edited March 29, 2017 by Δημήτρης 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Από ιδιώτη με 3 ευρώ έκαστο:Φόβος κανένας- Γιάννης ΦαρσαρηςΣκοτεινά κεφάλαια- Τζανέτος Καβαλιώτης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Από πολιτεία: 1) Joseph Roth: Ο θρύλος του άγιου πότη 2) Joseph Roth: Το κάλπικο ζύγι 3) Δημήτρης Μαμαλούκας: Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα 4) Δημήτρης Μαμαλούκας: Κράτα μου το χέρι 5) Hermann Hesse; Κλάιν και Βάγκνερ 6) Mario Vargas Llosa: Το πράσινο σπίτι 7) Paul Verhaeghen: Omega minor 8) John williams: Ο Στόουνερ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 (edited) Από Πρωτοπορία με 12 ευρώ: - Ρομπέρτο Σαβιάνο: Γόμμορα (Πατάκης) Οι Naroualis- Electroscribe μου δώρισαν ''Το Αμόνι που Τραγουδά'' του Ανδρέα Μιχαηλίδη, και o Nihilio ένα σωρό κόμικς από Κόναν και Έλρικ. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ Edited April 1, 2017 by Δημήτρης 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Ντολόρες Κλέμπορν, King. Ξεχασμένο σε βιβλιοπωλείο του Ναυπλίου! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Αν και εντελώς εκτός αυτού που διαβάζω πήρα το The Count of Monte Cristo του Dumas και μαζί ακόμα για μια εκτενέστερη εξερεύνηση στους κλασικούς του 19ου αιώνα: The Phantom of the Opera - Leroux The Picture of Dorian Gray - Wilde Frankenstein - Shelley Ghost Stories - H. James The King in Yellow - Chambers 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Μολις παρελαβα το 4ο anubisbox που περιειχε -αναμεσα στα διαφορα κομιξ και graphic novels- δυο βιβλια. Το Σιλό, του Hugh Howey και Τα Αλογα του Ουρανου, του Guy Gavriel Kay. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Από Πολιτεία: 1. Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ - Δόκτωρ Γκλας (εκδόσεις Printa). 13,36€2. Edward Bunker - Dog Eat Dog (εκδόσεις No Exit Press). 9,17€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Τσίμπησα το "Ποτέ και Πουθενά" του Νιλ Γκέιμαν (εκδόσεις Ίκαρος), που μόλις κυκλοφόρησε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 (edited) Μου έκαναν δώρο(χωρίς λόγο) το "Υπόγεια κίνηση" του MamataΚαι από ιδιώτη με 3 ευρώ πήρα το "Μια φωνή τη νύχτα" του Καμιλλέρι Edited April 5, 2017 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 (edited) Από το βιβλιοπωλείο Πλειάδες με 23,40 σύνολοΗ δίψα- Jo Nesbo με δώρο καπελάκι, και έξτρα δώρο στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο, μία κάρτα με την υπογραφή της μεταφράστριαςΔημοσθένης Βουτυράς- Άπαντα Β' edit γιατί κάτι ξέχασα:από ιδιώτη με 8 ευρώ ολοκαίνουριοΤο ξέσπασμα της βίας- Jan Guillou Edited April 7, 2017 by Mictantecutli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 (edited) Από τα μεταχειρισμένα της Πρωτοπορίας με 11 ευρώ: - Ντέιβιντ Λίντσεϊ: Ταξίδι στον Αρκτούρο (Αίολος) Από Βιβλιοβάρδεια με 18 ευρώ: - Νίκολας Ρόεριχ: Σαμπάλα (Αρχέτυπο) - Ταϊούν Μάρις: Τολτέκοι 2: Η Κραυγή του Αετού (Αρχέτυπο) - Ταϊούν Μάρις: Τολτέκοι 3: Η Γνώση του Δράκοντα (Αρχέτυπο) - Από διάφορα παλαιοβιβλιοπωλεία με 60 ευρώ: - Συλλογικό Έργο: 20 Μεγάλοι Σοφοί και οι Διδασκαλίες τους (Αρχέτυπο) - Συλλογικό Έργο: Ο Μαγικός Κόσμος των Ονείρων (Αρχέτυπο) - Θανάσης Βέμπος: Το Άγγιγμα του Μίδα- Πως ο Άνθρωπος πλάθει Πραγματικότητες; (Αρχέτυπο) - Γιώργος Στάμκος: Μετά- Αποκάλυψη τώρα (Αρχέτυπο) - Γιώργος Στάμκος: Απαγορευμένη Τεχνολογία (Αρχέτυπο) - Βάσκο ντα Γκάμα: Το Πρώτο Ταξίδι στις Ινδίες (Το Βήμα) - Τζέιμς Γουίλαρντ Σουλτζ: Η Ζωή μου με τους Ινδιάνους (Διόπρα, χάρηκα πολύ με την συγκεκριμένη αγορά γιατί το έψαχνα αρκετό καιρό ) - Από τις εκδόσεις με 20 ευρώ: - Συλλογικό Έργο: Θαλασσινές Ιστορίες Β'- 20ος Αιώνας (Νάρκισσος) - Από Βιβλιορυθμό με 7,50 ευρώ: - Λούις Σπενς: Ινδιάνοι- Φυλές, έθιμα και Ιστορία (Ιάμβλιχος) - Και από παζάρι σε Τσιμισκή με 38 ευρώ που μου έκαναν δώρο μία συλλογή ιστοριών του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: - Γκοσιννύ- Σενπέ: Ο Μικρός Νικόλας (Πατάκης) - Γκοσιννύ- Σενπέ: Ο Μικρός Νικόλας διασκεδάζει (Πατάκης) - Γκοσιννύ- Σενπέ: Ο Μικρός Νικόλας και η Παρέα του (Πατάκης) - Γκοσιννύ- Σενπέ: Ο Μικρός Νικόλας πάει Διακοπές (Πατάκης) Edited April 8, 2017 by Δημήτρης 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Από παλαιοβιβλιοπωλείο και Public, αντίστοιχα: 1. Μπρους Τσάτουιν - Τα μονοπάτια των τραγουδιών (εκδόσεις Χατζηνικολή). 6€2. George V. Higgins - The Friends Of Eddie Coyle (εκδόσεις Orion). 12,59€ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Το τρίπτυχο των ευχών- Γιώργος ΔάμτσιοςΚάτω από το κρεβάτι- Γιώργος Γιώτσας 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Ψυχρό Δέρμα - Albert Sanchez Pinol 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 (edited) Από Πρωτοπορία: 1. Γιώργος Γιώτσας - Κάτω από το κρεβάτι (εκδόσεις Λυκόφως). 12,60€2. Μάικλ Τζ. Σαντέλ - Τι δεν μπορεί να αγοράσει το χρήμα (εκδόσεις Πόλις). 10,80€3. Λέοναρντ Μλόντινοφ - Τα βήματα του μεθυσμένου (εκδόσεις ΠΕΚ). 10,20€ Edited April 18, 2017 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Αν και δεν έχω το πρώτο της σειράς Damar νομίζω διαβάζεται και αυτοτελές οπότε πήρα το Τhe Hero and the Crown της Robin Mckinley Και επιτέλους πήρα την απόφαση να προσθέσω νουβέλα SW πέρα από thrawnοβιβλιο του Zahn και πήρα το-σχετικά με τον μαδερφάκιν Mace Windu- Shatterpoint του Matthew Woodring Stover Ok, λίγο πάνω από 14 ευρώ μου βγήκαν αυτά τα 2. Τα άλλα που είμαι έτοιμος να παραγγείλω είναι πιο ακριβά και περιμένω μήπως βγει κάποια προσφορά ως τα τέλη του μήνα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts