BladeRunner Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Από παλαιοβιβλιοπωλείο: 1. Χ. Α. Χωμενίδης - Λόγια φτερά (εκδόσεις Πατάκη). 3€2. Αντώνης Σουρούνης - Οι πρώτοι πεθαίνουν τελευταίοι (εκδόσεις Καστανιώτη). 2€3. Ιωάννα Καρυστιάνη - Μικρά Αγγλία (εκδόσεις Καστανιώτη). 5€4. Μπιλ Μπράισον - Ένας Αμερικάνος ταξιδεύει στη Βρετανία (εκδόσεις Πόλις). 5€. Επιτέλους! Και από Πολιτεία (το πρώτο) και Πρωτοπορία (τα υπόλοιπα), πήρα τα εξής: 1. Ούρσουλα Λε Γκεν - Λαβίνια (εκδόσεις Τόπος). 7,04€2. Ισμαήλ Κανταρέ - Το γεφύρι με τις τρεις Καμάρες (εκδόσεις Του Εικοστού Πρώτου). 3,41€3. Μιχάλης Μακρόπουλος - Το δέντρο του Ιούδα (εκδόσεις Κίχλη). 7,80€4. Αχιλλέας Κυριακίδης - 360 (εκδόσεις Πατάκη). 3,30€5. Σώτη Τριανταφύλλου - Συγχώρεση (εκδόσεις Πατάκη). 4,50€6. Θανάσης Βαλτινός - Η κάθοδος των εννιά (εκδόσεις Εστία). 3,97€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) Από το Μοναστηράκι με την καθοδήγηση του Μπλέηντ, πήρα τοΠλωτό φέρετρο- Τζων Λαντζ(Michael Crichton) 1 ευρώκαι πήρα για να "δοκιμάσω" και ένα βιβλίο του Van Gulik, Το κόκκινο περίπτερο, με 3 ευρώΕπίσης από ιδιώτη πήρα το Η διαβολογυναίκα- Jim Thompson 9 ευρώ(λίγο ακριβά για τα στάνταρ μου, αλλά χαλάλι) Edited September 5, 2017 by Mictantecutli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Από το Μοναστηράκι με την καθοδήγηση του Μπλέηντ, πήρα το Πλωτό φέρετρο- Τζων Λαντζ(Michael Crichton) 1 ευρώ και πήρα για να "δοκιμάσω" και ένα βιβλίο του Van Gulik, Το κόκκινο περίπτερο, με 3 ευρώ Επίσης από ιδιώτη πήρα το Η διαβολογυναίκα- Jim Thompson 9 ευρώ(λίγο ακριβά για τα στάνταρ μου, αλλά χαλάλι) Χαίρομαι που βρήκες το "Πλωτό φέρετρο". Δεν είναι τίποτα το τρομερό, αλλά πέρασα καλά. Όσο για το "Η διαβολογυναίκα": Ντροπή τέτοια τιμή για παλιά έκδοση τσέπης. Δηλαδή πόσο θα πούλαγε κάποιο εξαντλημένο βιβλίο τσέπης του Στίβεν Κινγκ; Τς τς τς... Αλλά αν βρεις του γούστου την ιστορία και σου αρέσει (εμένα μου άρεσε πολύ), χαλάλι... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) Από το Μοναστηράκι με την καθοδήγηση του Μπλέηντ, πήρα το Πλωτό φέρετρο- Τζων Λαντζ(Michael Crichton) 1 ευρώ και πήρα για να "δοκιμάσω" και ένα βιβλίο του Van Gulik, Το κόκκινο περίπτερο, με 3 ευρώ Επίσης από ιδιώτη πήρα το Η διαβολογυναίκα- Jim Thompson 9 ευρώ(λίγο ακριβά για τα στάνταρ μου, αλλά χαλάλι) Χαίρομαι που βρήκες το "Πλωτό φέρετρο". Δεν είναι τίποτα το τρομερό, αλλά πέρασα καλά. Όσο για το "Η διαβολογυναίκα": Ντροπή τέτοια τιμή για παλιά έκδοση τσέπης. Δηλαδή πόσο θα πούλαγε κάποιο εξαντλημένο βιβλίο τσέπης του Στίβεν Κινγκ; Τς τς τς... Αλλά αν βρεις του γούστου την ιστορία και σου αρέσει (εμένα μου άρεσε πολύ), χαλάλι... Γενικά δεν δίνω λεφτά σε περίεργους, αλλά είπα να κάνω μία εξαίρεση. Είναι και σαν καινούριο. Edited September 5, 2017 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Αγόρασα την επανακυκλοφορία του Αυτού. Δεν πρέπει να εμπίπτει στην ενιαία τιμή βιβλίου, γιατί το πήρα από συνοικιακό βιβλιοπωλείο και είχε έκπτωση 15% αντί για 10. Σύνολο 24,60 και για τους δύο τόμους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Ζουλού- Κάρυλ Φερί 5 ευρώ και εκμεταλεύτηκα την προσφορά της Πολιτείας και πήρα τοΤο μπουντουάρ του ναδίρ- Ιωάννα Μπουραζοπούλου 10,60 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Αργκχχχχχχχχχχχχ!!! Που βρήκες ωρέ το Ζουλού;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Από Ποθητό: 1. Στίβεν Κινγκ - Το Αυτό Ι+ΙΙ (εκδόσεις Κλειδάριθμος). 21,70€ Και από Πρωτοπορία: 1. Ρομπέρτο Καλάσσο - Οι γάμοι του Κάδμου και της Αρμονίας (εκδόσεις Γνώση). 13,50€2. Μαίρη Ρενό - Κατακτήσεις (εκδόσεις Κάκτος). 7,67€3. Τζάνετ Γουίντερσον - Το πάθος (εκδόσεις Μέδουσα). 8,20€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepanto Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Με ενδιαφέρουν τα βιβλία του Ρομπερτ Βαν Γκουλικ. Αν καποιος γνωρίζει κάποιον που έχει η που θα μπορουσα να αγοράσω τους παρακάτω τίτλους ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριςτω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Από συνοικιακό με 21 ευρώ σύνολο καινούρια:Μια γλυκιά άλλη διάσταση- Russell BanksΗ μουσική του αίματος- Greg BearΤα παιδιά του ΜΑθουσάλαΟ δρόμος της δόξαςκαι τα 2 του R.A. Heinleinαπό βιβλιοπωλείο του κέντρου με 36 ευρώ καινούριαΦύγε γρήγορα, γύρνα αργά- Φρεντ ΒάργκαςΗ εκκλησία των νεκρών κοριτσιών- Στήβεν Ντόμπινς και μου έκανε και δώρο το σκληρόδετοΟ άνθρωπος με τις ακτίνες Χ- Ραίη Ράσσελ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) 2η και τελευταία ελπίζω βόλτα από το Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο:Iceman εξομολογήσεις ενός επαγγελματία εκτελεστή της Μαφίας - Philip Carlo 9,90 Η γυναίκα με το νούμερο 13- Χοσέ Κάρλος Σομόθα 7,90 Edited September 13, 2017 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) 2η και τελευταία ελπίζω βόλτα από το Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο: Iceman εξομολογήσεις ενός επαγγελματία εκτελεστή της Μαφίας - Philip Carlo 9,90 Η γυναίκα με το νούμερο 13- Χοσέ Κάρλος Σομόθα 7,90 Ωπα, ώπα, ώπα. Που το βρήκες αυτό, σ'αυτή την τιμή; Στον πάγκο των εκδόσεων Eurobooks; Αν είναι, τρέχω αύριο κιόλας να το πάρω! Edited September 13, 2017 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Δεν κρατήθηκα και πήγα σήμερα στο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο 1. Φίλιπ Κάρλο - Iceman (εκδόσεις Eurobooks). 9,90€2. Ζαν-Ροκ Κουανιέ - 17 χρόνια στην παλαιά φρουρά του Ναπολέοντα (εκδόσεις Eurobooks). 15€3. CIA - "KUBARK": Εγχειρίδιο ανακριτικής και αντικατασκοπίας (εκδόσεις Eurobooks). 10€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) Είπα να μην αγοράσω τίποτα μέχρι το Φαντάστικον, αλλά έκανα το λάθος και πέρασα έξω από το συνοικιακό με τις προσφορές και δεν άντεξα. Πήρα με 5 ευρώ έκαστο:Εξκάλιμπερ- Μπέρναρντ ΚόρνγουελΟ εχθρός του θεού- Μπέρναρντ ΚόρνγουελΈνα βήμα πίσω- Χένρικ ΜάνκελΔεν έχω ιδέα από Κόρνγουελ, αλλά to έψαξα και διάβασα καλά λόγια. Μόνο που τώρα, πρέπει να βρω το πρώτο μέρος της τριλογίας Edited September 19, 2017 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Είπα να μην αγοράσω τίποτα μέχρι το Φαντάστικον, αλλά έκανα το λάθος και πέρασα έξω από το συνοικιακό με τις προσφορές και δεν άντεξα. Πήρα με 5 ευρώ έκαστο: Εξκάλιμπερ- Μπέρναρντ Κόρνγουελ Ο εχθρός του θεού- Μπέρναρντ Κόρνγουελ Ένα βήμα πίσω- Χένρικ Μάνκελ Δεν έχω ιδέα από Κόρνγουελ, αλλά to έψαξα και διάβασα καλά λόγια. Μόνο που τώρα, πρέπει να βρω το πρώτο μέρος της τριλογίας Κορνγουελ απλά Θεός...στο ιστορικό δεν έχει αντίπαλο...το πρώτο είναι λίγο ζόρικο να το βρεις αλλά αν ζοριστεις πολύ Υπάρχει σε pdf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Από Πρωτοπορία: 1. Λάβκραφτ/Κάλμπαρντ - Τα βουνά της τρέλας (εκδόσεις Γνώση). 6,80€2. Λάβκραφτ/Κάλμπαρντ - Η σκιά πέρα από τον χρόνο (εκδόσεις Αίολος). 7,80€3. Μπονίνι/Ντε Κατάλντο - Suburra (εκδόσεις Εστία). 14,85€ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Ιστορίες του λυκόφωτος...του king...2.5 € σκλαβενιτης⚡⚡ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 από τις προσφορες της πολιτειας 2 bell me 9 ευρω πιο βαθια και από τους νεκρους - χοαγκ ένα μαυρο κορακι - σεττερφιλντ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Από Ποθητό, με 36€: 1. Πίτερ Σουάνσον - Σε κάποιους αξίζει ο θάνατος (εκδόσεις Διόπτρα)2. Ντόροθι Μπ. Χιουζ - Σ'έναν έρημο τόπο (εκδόσεις Μίνωας)3. Τζάιλς Μίλτον - Ο ανορθόδοξος πόλεμος του Τσόρτσιλ (εκδόσεις Μίνωας) Από Bell: 4. Σαούλ Μπλακ - Δίψα για φόνο (εκδόσεις Bell) Και από Πολιτεία: 5. Alan Moore/Eddie Campbell - From Hell (εκδόσεις Knockabout). 28,68€. Δεν κρατήθηκα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 (edited) Δούλευα μεροκάματο στο βιβλιοπωλείο του Ψυχογιού προχθές και δεν άντεξα. αγόρασα τοΕκτελεστές δίχως πρόσωπο του Χένιγκ Μάνκελ Αυτό που το Bell books είναι ανοιχτό μέχρι τις 16:00 μόνο κάθε μέρα, πολύ άβολο... Θα κατέβω στις 7 για την παρουσίαση του Μπελαούρη και ήθελα να πάρω το Δίψα για φόνο, αλλά από βδομάδα τώρα... Edited September 29, 2017 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Από την παρουσίαση του Μπελαούρη στο Έναστρον, πήρα τοLenore Corpse- γιώργος Μπελαούρηςκαι βρήκα και με 6 ευρώ τοΠριν πέσει η παγωνιά- Χένινγκ Μάνκελ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Μερικές από τις τελευταίες μου αγορές (αν και όπως πάει το βλέπω να ξεμένω από ράφια, χαχα): Codex Alera 2~5 - Butcher Shadow's Edge - Weeks Widow's House - Abraham Alloy of Law - Sanderson Dust of Dreams - Erikson Return of the Crimson Guard - Esslemont Stonewielder - Esslemont Dragon Keeper - Hobb Dragon Heaven - Hobb Sand - Howey Hyperion Omnibus - Simmons On Steel Breeze - Reynolds Poseidon's Wake - Reynolds 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Από Πρωτοπορία/Πολιτεία, τσίμπησα τα παρακάτω: 1. Βίκτορ Πελέβιν - Η ζωή των εντόμων (εκδόσεις Καστανιώτη). 9,59€ 2. Αντρέα Καμιλέρι - Ο ζυθοποιός του πρέστον (εκδόσεις Πατάκη). 6,66€ 3. Τζορτζ Σόντερς - Λήθη και Λίνκολν (εκδόσεις Ίκαρος). 14,85€ 4. Γιώργος Λαγκώνας - Κάτι παράξενες γυναίκες (εκδόσεις Night Read). 4,48€ 5. Ντόναλντ Τάισον - Νεκρονομικόν (εκδόσεις Αίολος). 10,65€ 6. Γουίλιαμ Τ. Βόλμαν - Φτωχοί άνθρωποι (εκδόσεις Κέδρος). 10,95€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Από ιδιώτη με 18 ευρώ(έτσουξε λίγο, αλλά είναι ολοκαίνουριο), βρήκα επιτέλους το Η μηχανή του ροκ & ρολ- Norman Spinrad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Πήρα κι εγώ βιβλία! Κάθε φορά χαίρομαι, αλλά αυτή... τα χαϊδεύω, τα μυρίζω... Να με δει κανείς... Μέσα στο πακέτο είναι και δύο που τα είχα βάλει στο μάτι κάτι μήνες: το Confiteor του Καρμπρέ που, με τόσο σάλο (και μου το σύστησε και η melkiades) δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω, και το Ερεβώδης Λειμώνας του Μπελαούρη που για κάποιον λόγο μου έκανε κλικ (αν και ο τίτλος δεν μ' αρέσει, να πω την αλήθεια μου). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts