BladeRunner Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Από διάφορα βιβλιοπωλεία: 1. Ντιν Κουντζ - Τυφλή γωνία (Ψυχογιός) 2. Τζέφρι Ευγενίδης - Δελτία παραπόνων (Πατάκης) 3. Νίνα Σιμόν - Μαύρη ψυχή (Μέδουσα). 10,76€ 4. Ιρέν Νεμιρόφσκι - Έξαψη (Πατάκης). 3,48€ 5. Ρίτσαρντ Γέιτς - Ο δρόμος της επανάστασης (Σύγχρονοι Ορίζοντες). 15€. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Από ιανό και πρωτοπορία: 1. Πέσλ Μαρίσα - Το τελευταίο Αίνιγμα. 11,47 ευρώ 2. Ντονάτο Καρίζι - Η Υπόθεση του κακού 10,40 ευρώ 3. Huston Charlie - Ήδη Νεκρός 7,56 ευρώ 4. Ρέι Μπραντμερι - Φάρεναιτ 451 (Γραφική Νουβέλα) 3,99 ευρώ 5. Michel Bussi - Το κορίτσι της πτήσης 5403 10,50 ευρώ 6. Ματιέ Μπονόμ - Ποιος σκότωσε τον Λούκυ Λουκ 8 ευρώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Πήρα τρία βιβλία. Τα περιμένω για το Σάββατο: 1. The Madman's Room από Paul Halter Το πιο ακριβό του βιβλίο(19.75) αλλά και συνάμα ένα από τα καλύτερα μεταφρασμένα. Εδώ έχουμε ένα δωμάτιο στο οποίο κανένας δεν έχει βγάλει την νύχτα ζωντανός. 2. Invisible Weapons από John Rhode Πολύ παλιό βιβλιαράκι, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Locked room mystery Και για το τέλος κάτι διαφορετικό 3.The Desert Fathers: Sayings of the Early Christian Monks Διάβαζα πρόσφατα για τους πατέρες της Ερήμου. Σίγουρα στο βιβλίο θα υπάρχει πολύ συσσωρευμένη σοφία. Ακόμα και το ένα δέκατο απ' αυτήν να μπορέσω να πιασω κέρδος θα είναι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Από pickabook: 1. Ίθαν Κέινιν - Αμέρικα Αμέρικα (Καστανιώτης) 2. Γουίλιαμ Μπόιλ - Gravesend (Πόλις) 3. Οντζάκι - Καλημέρα σύντροφοι (Αιώρα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Από το Αγγλικό Άμαζον The killing room- Richard Montanari Είναι το 6ο βιβλίο της σειράς Μπαλζάνο/Μπερν, το οποίο ξέχασαν να μεταφράσουν οι εκδόσεις Bell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 Δεν το αγόρασα, αλλά μου το έκαναν δώρο, η γυναίκα μου και οι κόρες μου για την Γιορτή του Πατέρα... Stephen King & Owen King - " Sleeping Beauties".... ? (Hardcover) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Δώρα γενεθλίων Σκότωσε τον πατέρα- Σαντρόνε Ντατσιέρι Η δικαίωση του αίματος- Ίαν Ράνκιν Γκέμμα- Δημήτρης Λιαντίνης και σε διαγωνισμό κέρδισα το Περιφερειακό- Ουίλιαμ Γκίμπσον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Από Πολιτεία και παλαιοβιβλιοπωλείο: 1. Τζόζεφ Νοξ - Οι σειρήνες (Μάτι). 14,94€ 2. Νάνι Μπαλεστρίνι - Furiosi (Απρόβλεπτες Εκδόσεις). 8,90€ 3. Βόλφγκανγκ Χέρντορφ - Βερολίνο, γεια (Κριτική). 11,20€ 4. Μάικλ Κόλινς - Οι φρουροί της αλήθειας (Πόλις). 13€ 5. Ισμαήλ Κανταρέ - Ο στρατηγός της στρατιάς των νεκρών (Πορεία). 7€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Είπα να τελειώνω με όλα τα Locus 7 που μου έλειπαν. Από Πρωτοπορία με 162 ευρώ: - Φριτζ Λάιμπερ: Με Σύζυγο μάγισσα - Άλτζερνον Μπλάκγουντ: Το Άγγιγμα του Πάνα - Ντέιβιντ Τζέρρολντ: Αστρόπτερο - Συλλογικό Έργο: Κρυφοκοιτάγματα στον τρόμο - Συλλογικό Έργο: Οι Άλλοι μας σύντροφοι - Κλαρκ Άστον Σμιθ: Θρύλοι πέρα από τον βορρά - Έρικ Φρανκ Ράσσελλ: Κάπου μία φωνή - Έρικ Φρανκ Ράσσελλ: Διαβολικό φράγμα - Κλίφφορντ Σάιμακ: Πάλι και πάλι - Κάθριν Λουσίλ Μουρ: Το Φιλί του μαύρου θεού 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 (edited) Από Ποθητό, Πρωτοπορία και Σύγχρονη Εποχή: 1. Τέιλορ Άνταμς - Χωρίς διέξοδο (Κλειδάριθμος) 2. Πίτερ Κάρεϊ - Πολύ μακριά απ' το σπίτι (Ψυχογιός) 3. Φριτς Λάιμπερ - Με σύζυγο μάγισσα (Locus 7). 17,55€ 4. Πόουλ Άντερσον - Το γενικό κλειδί κ.α. (Locus 7). 15,60€ 5. Βλάντιμιρ Μαγιακόφσκι - Πως ανακάλυψα την Αμερική (Σύγχρονη Εποχή). 2€ 6. Ντέιβιντ Στόουν - Μέχρι το κόκαλο (Σύγχρονη Εποχή). 1€ Edited October 5, 2018 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 (edited) Κέρδισα σε ένα διαγωνισμό του Will o wisps το Fantasy box και παρέλαβα σήμερα: Η πόλη και η πόλη- China Mieville Το κάλεσμα του ξίφους- Joe Abercrombie Το σπαθί των Σανάρα- Terry Brooks Οι λέοντες του Αλ Ρασάν τόμοι 1&2- Guy Gavriel Kay Edited June 28, 2018 by Mictantecutli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 (edited) Από την παρουσίαση πήρα το: Ημερολόγια ψυχοπλάνης- Συλλογικό και γυρίζοντας, μπήκα στο παλαιοβιβλιοπωλείο δίπλα από την Πολιτεία και βρήκα το Το τσιφλίκι των ζώων- Τζορτζ Όργουελ συγγνώμη, αλλά παρόλο που το έχω, μόλις είδα αυτό τον τίτλο, ΕΠΡΕΠΕ να το ξανααγοράσω. Κρύο χώμα- Adrian McKinty και μου ήρθε και το κόμικ: Dark tower omnibus Edited June 30, 2018 by Mictantecutli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Από την Πολιτεία: 1. Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο: Η Μεριά του Γκερμάντ (Τόμος 3), Marcel Proust 2. Βραδείας Καύσεως, Thomas Pynchon 3. Audacious Euphony, Richard Cohn. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 (edited) Jim Butcher - Δαιμονική Καταιγίδα (Η Άγνωστη Καντάθ) Simon Clark - Βαμπίρικ (Η Άγνωστη Καντάθ) Joe Hill - Κουτί σε σχήμα καρδιάς (bell) Edited June 30, 2018 by rush 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 (edited) Από Ποθητό, Πρωτοπορία, Πατάκη και Bell: 1. Αντρέ Ασιμάν - Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου (Μεταίχμιο) 2. Ελάν Μαστάι - Όλα τα λάθος σήμερα (Ωκεανός) 3. Ρωμοσιός/Φραγκιαδάκης - Νέος Μικρός Κάου-μπόυ: Ο Ναγουάλ (Λιβάνης) 4. Σκοτ Κέλι - Αντοχή (Ροπή). 20,03€ 5. Κώστας Μαλιάτσης Σάλας - Ήρθε το χαρτί (Χρονικό). 10,80€ 6. Κρις Κάρτερ - Ο δολοφόνος με το σημάδι του σταυρού (Bell). 8,91€ Edited July 6, 2018 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 12 minutes ago, BladeRunner said: 5. Κώστας Μαλιάτσης Σάλας - Ήρθε το χαρτί (Χρονικό). 10,80€ Κρίμα σε είχα και σε εκτίμηση ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 (edited) 55 minutes ago, jjohn said: Κρίμα σε είχα και σε εκτίμηση ? Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ μου βίντεο του Μαλιάτση (αλήθεια!), αλλά επειδή πλησιάζει όπου να'ναι ο καιρός που θα πάω φαντάρος, θέλω να έχω μια κάποια εικόνα, και γι'αυτό το τσίμπησα . Η αλήθεια είναι ότι με ζαλίσανε και δυο-τρεις που θα έβγαζε βιβλίο ο Μαλιάτσης, και είπα να δω τι παίζει. Στα μισά βρίσκομαι, σίγουρα έχει λίγη πλάκα και διαβάζεται υπερβολικά εύκολα και γρήγορα, αλλά μέχρι εκεί. Μην ανησυχείς, μπορείς να συνεχίσεις να με έχεις σε εκτίμηση Edited July 6, 2018 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 1 hour ago, BladeRunner said: Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ μου βίντεο του Μαλιάτση (αλήθεια!), αλλά επειδή πλησιάζει όπου να'ναι ο καιρός που θα πάω φαντάρος, θέλω να έχω μια κάποια εικόνα, και γι'αυτό το τσίμπησα . Η αλήθεια είναι ότι με ζαλίσανε και δυο-τρεις που θα έβγαζε βιβλίο ο Μαλιάτσης, και είπα να δω τι παίζει. Στα μισά βρίσκομαι, σίγουρα έχει λίγη πλάκα και διαβάζεται υπερβολικά εύκολα και γρήγορα, αλλά μέχρι εκεί. Μην ανησυχείς, μπορείς να συνεχίσεις να με έχεις σε εκτίμηση Νομίζω εκείνο το βιβλίο που είχε έρθει να μας πουλήσει ένας μπάρμπας στον στρατό την πρώτη μέρα πιο χρήσιμο θα είναι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelis Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 (edited) Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο που δεν είχα αγοράσει ούτε ένα βιβλίο, τελικά δεν άντεξα άλλο και πήρα από την "Πρωτοπορία" με 30,09€ τα εξής: Αλέξανδρος Δουμάς, Ο Κόμης Μόντε Κρίστο 17,49€ Αλέξανδρος Δουμάς, Το σιδηρούν προσωπείο 12,60€ Edited July 10, 2018 by vaggelis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfallina Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Ο Πλάτων Ναύαρχος Η Κυρία της Λίμνης Το κορίτσι με τα πουλιά Το εγχειρίδιο του κτηνώδους φόνου για ζωόφιλους Άννα Καρένινα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 (edited) Λοιπόν, έβγαλε το βιβλιοπωλείο Σταθμός(Μοναστηράκι και Κηφισός) ωραίες προσφορές στο 5ευρω και κατέβηκα σήμερα Μοναστηράκι να τσιμπήσω μερικά. Παρασύρθηκα λίγο και π΄ήρα μερικά ακόμα: Από Σταθμό με 30 ευρώ(μου έκαναν δώρο το ένα από τα 7): Σε κάποιους αξίζει ο θάνατος- Peter Swanson Ο ποιμένας- Ethan Cross Ο προφήτης- Ethan Cross Η κυρία των σκιών- Darren Shan Ο άνθρωπος φάντασμα- Roger Hobbs Φυσαλίδα- Anders de la Motte Μάργω, φως και φωτιά- Φώτης Κατσιμπούρης Από άλλο παλαιοβιβλιοπωλείο με 12 ευρώ: Το παιδί Ιούδας- Κάρολ Ο'Κόνελ Το παιχνίδι του οστρακου- Κάρολ Ο'Κονελ Κανείς δε θα γλιτώσει- Romain Sardou Από ένα άλλο: Walking dead- Ο δρόμος προς το Γούντμπερι- Robert Kirkman/Jay Bonansinga καινούριο 9 ευρώ Υφαντόκομος- Clive Barker έκδοση τσέπης 4 ευρώ Και τέλος από Bell books Ο δολοφόνος με το σημάδι του σταυρού- Chris Carter 8,91 Edited July 11, 2018 by Mictantecutli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 2 hours ago, Mictantecutli said: Λοιπόν, έβγαλε το βιβλιοπωλείο Σταθμός(Μοναστηράκι και Κηφισός) ωραίες προσφορές στο 5ευρω και κατέβηκα σήμερα Μοναστηράκι να τσιμπήσω μερικά. Παρασύρθηκα λίγο και π΄ήρα μερικά ακόμα: Από Σταθμό με 30 ευρώ(μου έκαναν δώρο το ένα από τα 7): Σε κάποιους αξίζει ο θάνατος- Peter Swanson Ο ποιμένας- Ethan Cross Ο προφήτης- Ethan Cross Η κυρία των σκιών- Darren Shan Ο άνθρωπος φάντασμα- Roger Hobbs Φυσαλίδα- Anders de la Motte Αυτά συμβαίνουν όταν τρέχεις να πάρεις τα βιβλία στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους: Μετά από κάτι μήνες/χρόνια βλέπεις να τα πουλάνε 5€ Τουλάχιστον άξιζαν τα λεφτά τους (τα έχω διαβάσει όλα), οπότε χαλάλι. Και, εντάξει, δεν γίνεται να περιμένω πότε θα τα βάλουν σε προσφορά ή πότε θα καταλήξουν σε παζάρια! Και στον Ποθητό παίζουν κάτι σχετικά πρόσφατες κυκλοφορίες με 5€ (π.χ. "Μαγεμένος τόπος" της Rene Denfeld, "Εκείνη τη μέρα" του Dennis Lehane, "Οι σκιές του Μπρούκλιν" του Jonathan Lethem - όλα τους πολύ ωραία βιβλία). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Από pickabook: 1. Φιστόν Μουαντζά Μουζιλά - Τραμ 83 (Καστανιώτης) 2. Τζουζέπε Κατοτσέλα - Μη μου πεις ότι φοβάσαι (Κριτική) 3. Εντουάρ Λουί - Να τελειώνουμε με τον Εντύ Μπελγκέλ (Αντίποδες) 4. Σεμπάστιαν Μπάρι - Μέρες δίχως τέλος (Ίκαρος) 5. Λοράν Μπινέ - Η έβδομη λειτουργία της γλώσσας (Opera) 6. Ντέιβιντ Τζέιμς Ποϊσάντ - Ο παράδεισος των ζώων (Opera) Και από Πρωτοπορία/Πολιτεία: 1. Ε. Ο. Κίροβιτς - Το βιβλίο των κατόπτρων (Πατάκης). 9,30€ 2. Τζόναθαν Κόου - Ο ιδιωτικός βίος του Μάξουελ Σιμ (Πόλις). 13,26€ 3. Τζόσουα Σλόκουμ - Ο πρώτος μοναχικός περίπλους της Γης (Φιλύρα). 11,45€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 (edited) Μόλις έκανα την πρώτη μου παραγγελία στην πολιτεία ύστερα από 6 ολόκληρα χρόνια παρά 6 μέρες!!! Πήρα τα εξής τρία: την Τέταρτη Πόρτα του Παύλου, το Τσεκούρι, το Κότο και το Χρυσάνθεμο από Seishi Yokomizo με τον παππού κινταίτσι και τα Οικογενειακά Εγκλήματα του Νεοκλή Γαλανόπουλου όπου η τρίτη ιστορία είναι locked room mystery! Αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει... Edited July 13, 2018 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 (edited) Από ιδιώτη και διάφορα παλαιοβιβλιοπωλεία: 1. Ναντίν Μονφίς - Τεκίλα φραπέ (Εξάντας). 7€. Νέα κυκλοφορία... 2. Σολ Μπέλοου - Οι αναμνήσεις του Μόσμπυ (Νεφέλη). 5€ 3. Αλέχο Καρπεντιέ - Η επί γης βασιλεία (Νεφέλη). 4€ 4. Τζ. Μ. Κούτσι - Βίος και πολιτεία του Μάικλ Κ. (Νεφέλη). 6€ 5. Νικ Χόρνμπι - Ο πυρετός της μπάλας (Ελληνικά Γράμματα). 15€. Πανάκριβο, αλλά... 6. Νικ Χόρνμπι - Για ένα αγόρι (Πατάκης). 2€ 7. Γερτρούδη Στάιν - Η αυτοβιογραφία της Άλις Τόκλας (Οδυσσέας). 3€ 8. Ντόναλντ Ρ. Μπέργκετ - Επτά δρόμοι προς την Κόλαση (Eurobooks). 5€ Edited July 30, 2018 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts