sora_1 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τέσσερα σκοτεινά, μεθυσμένα πρόσωπα τον κοίταξαν από ψηλά μορφάζοντας. Ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα περιοδικό, ένας αναμμένος μικρός φακός και ένας ασύρματος είχαν τοποθετηθεί δίπλα του. Ένα άθλιο λαστιχένιο σωληνάκι διοχέτευε οξυγόνο. Το καπάκι έκλεισε πάνω του και σφραγίστηκε από όλες τις μεριές. Το μπάτσελορ πάρτι του Μάικλ κατέληξε σε εφιάλτη, με τον ίδιο παγιδευμένο μέσα σε φέρετρο, δύο μέτρα κάτω από τη γη. Η κακόγουστη φάρσα θα έπαιρνε σύντομα τέλος, αν οι τέσσερις φίλοι δεν έχαν τη ζωή τους εκείνο το βράδυ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Μάικλ καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια με τον ασύρματο, αλλά μάταια. Λίγες μέρες μετά, κάποιος αφαιρεί το σωληνάκι, στερώντας του την τελευταία ελπίδα σωτηρίας. Οι δοκιμασίες του Μάικλ δεν τελειώνουν εδώ... Συγγραφέας: Τζέιμς Πίτερ Μετάφραση: Καλογρούλης Κωστής Εκδόσεις: Μοντέρνοι Καιροί Ετός Εκδοσης: 09/2007 Σελίδες: 437 Το ειδα εντελως τυχαια σε ενα βιβλιοπωλειο και μου φανηκε καλο σαν υποθεση...... Αν το εχει διαβασει κανεις ας μας πει την γνωμη του,σκεφτομαι να το παρω αφου τελειωσω τα Βουνα της Τρελας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Δεν το έχω πετύχει πουθενά αλλά με τα λίγα που βλέπω εδώ μπορώ να πω πως φαίνεται καλό. Οι Μοντέρνοι καιροί είναι τα σποτάκια που βλέπουμε στο Alter ανάμεσα στα ζουζούνια και την Πάνια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sora_1 Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 δεν εχω ιδεα τι να σου πω! Οντως καλο φαινεται το βιβλιο σαν υποθεση αλλα δεν ξερω αν ειναι λιγο μονοτονο.....δεν το πηρα παντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinol Doy Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Οι Μοντέρνοι καιροί είναι τα σποτάκια που βλέπουμε στο Alter ανάμεσα στα ζουζούνια και την Πάνια; Oh yes, that's the one! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Το διάβασα το καλοκαίρι.....Μου φάνηκε περισσότερο αγωνίας και μυστηρίου παρά βιβλίο τρόμου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Πάρα πολύ καλό. Στενάχωρο, αγωνιώδες,ανατρεπτικό,διασκεδαστικό. μη το χασεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Πάρα πολύ καλό. Στενάχωρο, αγωνιώδες,ανατρεπτικό,διασκεδαστικό. μη το χασεις Συμφωνώ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Επανακυκλοφόρησε και σε καλή τιμή(7,43) για όσου το ψάχνουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts